Sista april, kvällen då alla grillar

Äntligen en långhelg, känns som det behövs nu när jag genomlidit 3 äckliga prov denna vecka.

- Händer ikväll då?
- Ska väl grilla med några kompisar..
..Ett par vanliga öppningsrepliker såhär på valborgsmässoafton. Valborg, som Andreas kusin, eller kusinbarn heter? ^^ Och på tal om Andreas så var vi och besökte hans brors lägenhet i stan idag, och jag har upptäckt hur mysigt det kan vara att faktiskt bo mitt i stan! Jag vill också ha så där fint i min (inte riktigt aktuella) lägenhet..

MGMT - Time to pretend. Passande låt för alla härliga tillfällen! love it! 

Mando Diao, dalarnas stolthet

Okej, jag tänkte vänta med det här inlägget tills Elise hade gett mig bilderna, men nu orkar jag inte vänta längre. Bilderna kanske kommer upp senare..

I lördags var det strålande sol, i hela landet tror jag. En dag bättre än bra. Jag, Elise och Fia begav oss till huvudstan. Tyvärr ligger hela drottninggatan i skugga under timmarna 11.00-13.00 (den tiden man blir mest brown), så nån solbränna lyckades jag inte skaffa mig denna vackra vår/sommardag. Men shoppingen rullade på bra, i alla fall från min sida. Dagens stora förvåning måste varit att Fia inte spenderade på en enda pryl! Efter att hälarna blivit tillräckligt plågade, letade vi upp Ben&Jerry´s-kiosken, satte oss på den enda lediga bänken och smaskade i oss våra stora (lite dyra) glasskulor.

SLUT PÅ KONTOT! och vi drog till globen för att köa. Ute i tid tyckte vi, men attans, kön ringlade sig iväg långt, långt bort, och medan vi följde den undrade vi när tusan den skulle sluta.. Konserten var kanskehurbrasomhelst! Mando Diao är sjukt bra live, och den här gången spelades endast superbra låtar! (Gustav var sjuuukt snygg och jag finner inte fler ord..)  I alla fall så har Gloria blivit min nya favorit bland Dalabandets mängd av najsiga låtar.

snedsteg

Med svullen, stukad fot vandrade jag hela långa vägen från skolan hem till Andersberg idag, eftersom någon jävel tyckte det var kul att pysa cykeldäck inatt. Nu har jag precis njutit i mig ett halvt paket glass, och är redo att ta mig ner till S-vallen för att jobba kiosk. På lördag blir det storsstan, Fia och Elise, shopping och Mando Diao! Wiiihooo :D

Våren inspirerar mig, jag vill ha sommar nu. Sommar, sommar, sommar!

mohaha

Hahahahaha! jag måste bara lägga ut de här bilderna någonstans :P



Miss Lindvallen

En solig dag i backen, med Anja Pärson som vinnare, och därmed med titeln "Miss Lindvallen". Det blev den berömda "sälen" i Sälen. Min solbränna har blivit ojämn. Jag är rödare på vänster kind än på höger, eftersom solen var placerad snett ovanför tävlingsbacken, där jag satt i min stol och njöt av "två backar läsk", som spelade rockklassiker på scenen!

Nu har vi precis grillat, och solen har inte gått ner fast klockan snart är robinson på tv4. Ikväll blir väl en mysig kväll kan jag tänka mig. Antar att det blir en del pingis nere i källaren och sen hoppas jag ju att Vican kravlar sig hit från andra sidan fjället. Hon är dålig på pingis också, så det är ganska kul, för att inte tala om Chrille! haha!



världens finaste!

Så himla gullig pojkvän man har! Johan hade sovmorgon imorse, så jag åkte tidigare till skolan och lämnade honom hemma hos mig, för han ville ju sova klart. När jag kom hem efter skolan hade han bäddat sängen jätteöverdrivet fint, och på kudden lagt en handskriven lapp med massor av hjärtan på :) aaw !



Nu sitter jag i bilen med familjen Sörebö, på väg till Sälen.

Ha en bra helg alla!

vakna nån gång!

Godmorgon alla påskapigga! Jag vaknade lite tidigare idag, så jag tänkte ta vara på tiden och skriva en laborationsrapport som måste inlämnas på fredag. Johan är trött som vanligt, han ligger här brevid mig, då jag sitter i sängen, och mumlar saker lite då och då. Kan tänka mig att han är lite slutkörd efter gårdagens utekväll..

Själv träffade jag miss troeng igår. Hon var pratglad och go, som vanligt. vi gjorde inte megamycket, men det lilla som blev av kan man vara nöjd med ändå! typiska tjejgrejer som att måla varandras naglar, ge (och ta) massage, och prata om allt! Nu har rödtotten åkt hem till sitt norrland, och vi ses inte mer på ett tag, men jag hoppas innerligt att det inte ska ta ett halvår som sist!


Trysil

Vi kliver på sittliften och från singelkön slinker en kille med också. Han börjar prata med pappa, och jag och Andréa konstaterar att norska är så gulligt. När vi kommit upp berättar pappa att han var dansk.. ehe

Med finväfret på eftermiddagen kom också fler och fler turister. Mysig dag, och nu ska jag hugga in på mina påskägg. och jaa, ni hörde rätt, jag har två! mohaha!!!

GLAD PÅSK


hundvakt

Haha! Fille vart revirpinkad idag! dumma bosse.. Hur som helst, så är jag hundvakt idag. Jag och maja drog till fjärranplan där vi träffade fille, molly och tea. de sprang runtrunt och tillslut kom bosse och urban och kissade på filles sko och koppel.. Maja har varit helt död efter denna morgonaktivitet. Hon har färdats kilometerlång sträckor i min cykelkorg. Nu sover hon på persiska mattan som marie har gjort superduperren med pro-aqua idag.

Wiiie! Linnéa ska bo med mig på miss ross!!!! :D <3 saknar

en vårdag i april

Oooh, du store april månad, ingen mer snö nu tack!

Vi tog en promenad, köpte en volleyboll och tänkte inviga sommarens härliga aktivitet i Bourlongern. Men solen gick i moln och planen var täckt av snö fortfarande. Volleybollen blev en fotboll då pojkarna kickade till varandra bland gran och tall i skogen vid ån.

Besviken på att vindruverankorna på Björnens balkong är vissna ända tills hösten..


äventyr med Alex och Fillzor

högervänster höger, nej vänster! mer höger, rakt nu, nej, vänster! aaah! höger! ..
Jag joinade Alex och Filles äventyrspromenad genom Gävles bortglömda delar. Också hade vi "lita på mig-tävling" (en cyklar och blundar, så gå de andra två och skriken höger, vänster..) prova, det är skitläskigt, man har noll balans. Annars har min dag varit väldigt lugn. Övningskörde lite på förmiddan och nu ska jag baka scones.

Igår såg vi hela Kenny Starfighter-serien, så nu är vi peppade på filmen! hehe..

om leksand förlorar blir jag nog döv..

Jag har blivit hjärntvättad av all reklam på tv nu. Det kanske också är det som orsakar min huvudvärk. Jag hatar roomservice-reklamen! Men det är nog mer troligt att huvudet bultar p.g.a. Marcus som sitter framför tv:n och skriker till leksandmatchen just nu. Attans! nu börjar tredje perioden :S Ni har inte en aning om vad mina stackars öron får stå ut med!?

Imorgon räknar jag med att åka till skolan. Man vill ju inte skjuta upp ett prov tills efter lovet. Och jag pallar bara inte att dega runt i soffan en dag till, det tär på mig och min stackars kropp! Och fy vad jag känner mig dum när jag uttrycker mig som att det är synd om mig! Idag tittade jag på extreme home make over, där det var en åtta:årig flicka med cancer. Fy fan vad sorgligt! och här sitter man med en halv grads feber och tycker synd om sig själv!? Nääh! ush, aldrig mer!

Kroppstemperatur, för hög.

Jag är så uttråkad just nu. Har feber, så jag ligger hemma och kurerar mig.

Har så mycket att göra idag: duscha, äta lunch, plugga matte.. ojojoj, vilken händelserik dag! (om jag jämför med igår i alla fall)

Man blir ju så sur att det inte visas något bra på tv! allt börjar ju på eftermiddagen, men det är ju nu man behöver det som mest, när man är helt ensam och tråkar! Fille var mitt ända sällskap igår, eftersom han också var sjuk. Då hade man ju någon online på msn.. tills han svek och drog en film istället!? Idag är p3 min ända vän, men det är mysigt, så jag är lite nöjd trots tråkigheterna!
Ingen bild idag, jag är äcklig..

krya på mig.


RSS 2.0