natti

Mysarnas myskväll med ost, kex & vin, två movies: Dare och One Day, med axlarnas Axel.
Så himla nöjd med denna lördagkväll. Nu går vi och lägger oss. Innan 12!

"godnatt" smakar konstigt i munnen den här tiden...


augusti är förutspått

Mysig kväll med Charlie, grekisk sallad, "photoshopkurs", popcorn och te!
Tack Challe för det, nu är jag proffsigare än någonsin:


Resultatet blev en mycket manlig Kocken

Flytthjälp

Igår var det flytt på gång. Bästa couple Jocke&Ina skulle flytta från Ryd till Ryd. Vi alla var där och bar Inas kläder.
För Axel började dagen med en blånagel (taktiskt för att slippa bära flera tunga saker). Jag lärde mig åka long board som en kung, och vi kvinns åkte flyttbil ett kvarter och dunkade musik för att alla skulle inse vilka coola kidz som skulle flytta in.

Flytten gick fort. Nya favvogrannen, 68:ans grill invigdes med familjepizza (och senare ett mål middag i form av  kebabkött). Möbler packades upp, monterades och placerades, precis så som det ska gå till.

Nu står en helt ny fräsch soffa också i vardagsrummet och väntar på att bli hängd i. Så ikväll blir det just det. Häng i nya soffan, fotboll och popcorn!

Här är lite pics från gårdagen:


saturday I'm alive

Megasuperdunderfrukost: AMERICAN PANCAKES & BACON!

Nu står man sig bra länge. Inte bakis idag heller, trots att det är lördag. Ändå värd en milkshake med jordgubbar och mangoglass till mellis. Nu har vi gottat ner oss (kanske) på tok för mycket, och klockan är bara barnet.

I soffan hos Jocke ligger Ina och Sonja helt utslagna. De har hoppat hoppborg hela dagen, så det är förståeligt. Jag, Axel och Jocke fortsätter att göra nytta denna underbara lördag i väntan på den fjärde membern of the case-team, Dave!


Just ikväll är jag Gävlebo

Ja, då har man sett 10 minuter av SM-finalmatcherna. Men det gäller ju att välja dem väl. De tio sista minutrarna i kvällens match var alldeles utmärkt om man har tidsbrist tyckte jag, slog på TV:n och kände Gävleblodet pulsera i ådrorna.

Grattis Brynäs!

Så jag hedrar detta inlägget till BIF genom att slänga upp lite bilder på oss supernöjda Gästrikländare:


sjukt random men vi har ju trots allt en sak gemensamt:
Ikväll är vi stolta över att vara Gästrikländare!

Suplise!

IDAG ÄR DAGEN MED DE STÖRSTA D MAN KAN TÄNKA SIG!

Vi har slitit nu ett bra tag för att få allting klart till den stora kvällen, och äntligen är den här. Jag är så jävla gtymt taggad, och det är alla de andra också. Ni som ska på Maktivas: hoppas ni är lika galet taggade som vi!

Vi ses på Tornet!

Ikväll blir de SUPLISE for everyone!

äntligen

Ikväll kom Axel tillbaka. Vi invigde våra nya Thailand-converse med en liten kvällspromenad. Tack mamma för skorna!
Nu ska vi avsluta allt påskfirande med att äta upp mitt påskägg och se på tv.

Det drar ihop sig...

snart är vi färdigexaminerade sömmerskor

Back on track på syslöjd i Linköping.
Påskledigheten blev kort, men lyxig. Nu är det bara att börja ladda upp med nya matlådor i frysen igen...


Träffade Lina och Frengen på tåget hem igår kväll.

Kvällen har spenderats i soffan med korridorsvännerna och en iphone. Ebba har skaffat sig en ny så vi var tvugna att inviga den tillsammans i några omgånga Rumble. 6 pekfingrar mot en stackars random motståndare. Vi vann. Värt!


Påskafton på hal is

Tre dagar ifrån trygga Linköping och nästan alla släktingar har jag hunnit träffa. Check!
Igår var det påskafton och vi var ute och gled på isen. Dåligt med fisk blev det men goda hamburgare som vi stekte över öppen eld.
Nu är det mina sista timmar här hos farfar, så jag tänkte väl inte ägna dem åt detta egentligen, utan försöka umgås ett tag.
Snart åker jag härifrån. Beräknas vara hemma i Linkan igen 21.45. Ses!



Vi var i skogen

Det är påsk och det är traditioner på gång. Treditionerna lyder som så att vi åker ut till skogs och gör diverse saker. Idag var den ett vindfall som skulle röjas bort på ett litet skifte. Imorgon är det fiske som står på att-göra-listan. Idag var en mysig långfredag uppe i Lyån.


i påsk är jag fri

Glad påsk på er alla. Och glad påsk hälsade även Axel genom en röd ros, påskägg och present. Kan man vara så mysig som pojkvän? Jag är ganska nöjd faktiskt. En fika i solen innan avgång, sen bar det iväg.



Tågresan hem: Ungen framför hänger dreglandes bak & fram över sätet och sträcker sig efter min macka som ligger där på bordet. Han säger bäägfgfjääääh! Ska jag ge den till honom eller vänta på att hans mamma ska säga åt honom att sitta ner och sluta störa mig? Nej, hon bryr sig inte, så jag får sitta där och ha en awkward moment med ungen hela vägen hem.

Väl hemma bjuds det på go'mat och kaffe och cheesecake! Åh, vad skönt att vara här igen



RSS 2.0