Skäggskägg skäggetorp

Nu sitter jag hos Jocke. Han spelar fifa, och kristoffer jobbar på sitt rum. Jag åt ett päron precis, nu ska jag försöka vara med och leka med tv-spelet.

finbesök i helgen

Tenta-P gick så bra så! Envarretrea och mekfyra! Så nöjd som helst.

I helgen kommer mamma med palmen, jäklar vilket ståhej
Nu ska jag vara lika duktig som Axel och göra matlådor, sen ledigtid med myspys.


Och nu satt jag här och tänkte att det skulle passa jäkligt bra med lite solsken över staden. Ge mig

Nya FM-muttrar

Fått en klubba i huvet, godisregn på maskinsektionens vårmöte. 17.15-22.30, Pust. Hemma nu. Ska se ett avsnitt one tree hill, som jag precis börjat glo på, sen är det bädden, och imorn blir en ny hektisk dag.
Gratulerar det nya fina invalda FM, Axel, Sonja, Ina och alla ni andra!


Nu får ni se till att kämpa, men det klarar ni så bra, för ni är bäst, gullungar!

nöjd med helgen jao!

Det är söndag och som vanligt inväntas fika halv 9. Axel lärde mig bröst & biceps övningar på gymmet idag, så jag inväntar väl också lite träningsverk kan tänkas.

Jag sitter och läser lite nyttigt nu, produktkursen kräver några hundra sidor engelska. Varför har jag aldrig lyckats bli duktig på detta främmande språk? Dundertabbe. Nu ska jag börja med veckans ord.

Igår blev det lite shopping på "shoppinghelgen", vilket innebar 20% på allt och en surprise från bik bok. Axel vågade sig på att köpa sig en rosa jacka.



Vi hann också med en eftermiddagsgrill i ryd i helgen. Megatrevligt med lite fotboll också. Senare ost-och-kex kväll framför The next three days. Sammanfattningsvis: En mycket lyckad helg!


Flammanfredag sviker aldrig

Exteme theme igår för Avni och Frängen. Det var extremt. Jag var on fire (Emma och Tanja fick fria tyglar inom smink och hår, så jag såg ut som de ville. De är grymma de där tjejerna)
Ikväll blir det flammanfredag efter många om och men. Nu knäpper jag en cider och inväntar allt folk!


One more time!!!

hämtat energi. nu kör vi en gång till!

Tillbaka på säker mark. Hemkommen lagom till solsidan och söndagsfikat. Inväntar en sen Axel från Skäggetorp medan jag sitter och utforskar facebook för hundratusionde gången.

Helgen har varit skön, oh så skön. Knappt några vänner hemma så familjen har fått mycket Maria-tid. Sofia var den tappre som följde med mig ut till valbo och handlade min nya planta, yokka-palmen. Nu står den hemma hos mamma och väntar på att få lifta ner med henne om två veckor. Jag kommer ge den ett varmt välkomnande!

Nu är det alltså dags för läsperiod två. Spännande. Imorgon startar nya och gamla kurser. Fullspäckat schema.
Jag och mamma hade ju lite alone time där på lördagskvällen också, så vi geggade med hår. Mitt hår är nu tonat, ja för första gången i mitt 20-åriga liv har jag ändrat färg utan att tiden är orsaken. Det är dock bara en aning mörkare, inget att bli orolig för.


shopping

IKEA med mamma. Jag lyckades förälska mig i en palm. Måste köpa den. Fast jobbigt att ta med på tåget hem på söndag tänkte jag, så får fixa det där nere i Linkan sen.. Men åh! Vad jag vill ha just nu!

Har i alla fall blivit lite nätshopping nu. Det är så kul att få hem saker i brevlådan brukar jag tycka, men det händer ju så sällan, så vill man ha post får man fixa det själv.

Nu ska jag sociala lite mer med mor min. Hon börjar bli otålig. "Hur orkar du sitta vid datorn så länge?"...







Klänning från Nelly

inför

Röda converse. Äntligen är de mina. Invigda på en promenad ner till Ica för att handla tenta-föda. Solen skiner också så det blev en perfekt invigning.

Om en timme är det mekaniktenta. Jag och Axel har panikpluggat ytterst lite under dagen, men hoppas vi kan ta oss igenom det här ändå.

Efter tentan kommer jag hem till Gävlet. Hemma 01.40.


Envariabelsanalys ett.

Två timmar innan tentan. Nu ger vi upp plugget och drar ett avsnitt Pretty little liars som avkoppling.



På torsdag bär det hem till Gävle. Längtan stiger, ses där hemma alla Gävlingar!

Mikael Tenerz

Lintek har Tenta-P. Jag och Axel pluggar mekanik och envarre. Jag väljer musik och det blir Håkan Hellström hela dagen, så länge han låter mig sköta det.

Micke ska lämna kärleksköket idag, och det känns jättesorgligt. Han är bäst!
Tack Mickey för alla dagar!




...nääh, nu är det nog med Håkan tycker Axel.

ett år genom två

För ca 2 dagar sedan firade jag och Axel halvåret. Jag bjöd på middag (som egentligen var en försenad födelsedagsgrej). Det har alltså redan gått ett halvår. Satan vad tiden springer iväg! Jag blir nervös bara jag tänker på't.

Tenta-P närmar sig nu också. Nästa vecka kommer den, så alla pluggar gamla tentor för fullt, och jag är hemma och tvättar lite just nu.

Ikväll blir det bara plugg med Axe och Zunken. Så ni vet vart jag finns!


kärleksköket!

Drinkparty 2011!




















...så detta hände i helgen, nu är det feting-tisdag och jag och Axel har ätit semla.

RSS 2.0