Kväll i fjällstugan

Det börjar närma sig nyår och Sälen levererar fin skidåkning. Idag har vi äventyrat i tandådalen/hundfjället och blivit rosenröda om kinderna. Axel lär sig mer och mer för varje dag så det blir ett firande utan dess like imorgon. Välkomnande av ett nytt år då han gör sin karriär i slalombacken.
Jag försöker ladda upp en fin bild på vinglasen som står framför oss nu, men eftersom iPhone suger lite så går det inte...

Storm i södra norrland

God jul hälsar stormen Dagmar och river ner några takplattor. Flaggstången tyckte hon inte heller skulle stå kvar.
Dumma Dagmar.



Nu är jag på plats i Malung hos farfar. Så idag blir det antagligen en promenad och ett parti shack (där jag förlorar hårt). Jag ska passa på att längta lite idag också. Till 18.30. Då kommer Axel med bussen.

juldagen

Den 25e smäller det! som man brukar sjunga.
Ikväll är det alltså den store festkvällen. Det blir någon form av tapas och drinkar med världens bästa tjejer.

Ses kanske på... Heartbreak?

självaste julafton

Men GOD JUL på er allihop!

Jag har fått allt jag kunnat begära denna julafton. En samlad familj, glada släktingar och fina julklappar. Nu är jag mer än nöjd och ska gå och lägga mig. Imorgon kanske det blir en tidig morgon på media markt, där jag måste byta en trasig julklapp... Typiskt


Jag just nu:



värd en kväll i soffan

Finally. Nu är jag klar med allt knuff och buff i trängseln på stan. Klar med drinkgrunderna till juldagen, och nästan klar med all inslagning av paket. Narnia går på tv och jag tänker inte resa mig ur soffan mer ikväll.
JULEFRID!


Så värt det!

bara en julklapp kvar nu...

Jag vet inte om jag skulle kalla mig själv för ett julklapps-orakel direkt. För så bra gick det inte. Men jag hann träffa David en stund på köpis, lite sällskap till pommes-pausen liksom.


Sandviken-Dave.

Home

Nu är jag hemma i min vintervärld. Dagens julklappsshopping har gått helt okej, men har den svåraste julklappen kvar. Pojkvännsklappen blir en riktig utmaning. Nu ska vi hem till kussarna på lite julgodisbak och julklappsbyte. Spännande mys.

Med hemfärd följer även farväl av vänner från den södra staden, Linköping. Jocke och Axel tyckte inte att man skulle göra det till en så stor grej. Bitch please säger de alltid då...


Bitch please!

Indiskt julbord

Alla på gott humör efter tentan, spelar ingen roll hur den gick egentligen. Fria studenter med bara en sak i tankarna. JULLOV! ...och öl.

Indisk middag på yogi med 24 andra dpu 2or var en himla bra avslutning på terminen. Efter detta tog vi oss till Horse and hound.





GOD JUL LINKÖPING!
Nu drar jag norrut

vilodagen

Hur kan man fetglömma att det faktiskt är söndag, alltså söndagsfika hemma kl 21 ?!
Där satt de uppradade allihopa med en liten bit kaka kvar på fatet. Vad lycklig man blir när man kommer hem till detta efter ett svettigt gympass med tha' biffgang.

Har ni förresten sett Inas (Umas) nya frippa. Hon ligger steget före i modet, så satsa på det här nästa gång tjejer!


Inas nya stil.

Hej, du har kommit till pizzeria

NU är det pizzakväll på G!
Oskar ska ta farväl, och vi ska bli riktigt tjocka på fetpizza och vodka.



Gött med lite mer chill från tenta-P.

bulle gul

Att komma hem till ett kök med saffransdoft är inte helt fel efter en tentapluggande heldag. Maria Ängeln Helin bjuder på lussebullar och glögg. Åååh vad jag trivs!

Nu är det dags för en spel- och myskväll hos ungdomarna i Ryd!

Lusse Lelle

Lucia idag. För mig känns det obligatoriskt att därför se ett luciatåg någon gång under dagen. I år var det FM och MpIRE som stod för underhållningen i embassaden.

Ikväll har vi avslutning med alla flamers. Ska bli mycket mysigt. Nu har jag börjat pyssla ihop lite julkort också. Effektivt. Imorgon skriver vi första tentan. Har man verkligen koll på läget är frågan. Ah, det får vi se...


Gävle lever även här

Fikapaus från allt plugg med en gammal vän. Ingen mindre en Jonas i egen hög person gästade lilla Linköping denna eftermiddag. Mycket bra stund. Nu längtar man hem liiite mer för varje dag (mest till lussebullarna). Bara en vecka kvar nu. Jag håller ut!


Jonas fikar i Linkan.

Tentaplugg in bed

Äntligen kan jag komma till ro med miljöboken och Axel som högläsare. Vi tentapluggar och dricker kaffe idag.

Resten av helgen har i stort sett gått åt till jobb i underjorden. Igår fick jag sällskap av Gran Banan i garderoben. Han var fruktansvärt trevlig! Kvällens nyskapande drink måste jag säga var Djerfs Captain Julmust med pepparkakspynt.


Gran Banan, jag och juldrinken

bilderna!

Mina fujibilder har äntligen landat i brevlådan. Med en 12-bitars sushi i magen tog jag tag i att sätta upp dem på väggen. Nu är jag nöjd för idag.


ett litet kollage

flammanonsdag, sen tenta-p

...så. Nu kanske ni undrar hur det gick.
Vi kom faktiskt på 21a plats i katapulttävlingen, av ca 100 lag (-30?) Det var ju faktiskt över förväntan. Vi firade efteråt med en klassisk Flamman-onsdag. Mums och trevligt! Har hämtat ut min nya jobb-hoodie också, supermysig.

Nu är det torsdag. Färsk frukost direkt från ica, chill i datasalen i skolan och snart sätter jag mig till ro och börjar tentaplugga.
Det är faktiskt skönt att det är tenta-P nu.

Och glöm inte att Ina finns.
(...hon behöver lite bekräftelse idag)

stunden är kommen

Det är dagen DET.
Årets katapulttävling hänger i luften. Alla dpu-tvåor och maskin-nollan trippar runt i skolan och biter på naglarna av nervositet. Man kanske borde börja förbereda sig inför detta stora mästerskap. Att ta hänsyn till temperatur, vind och halka kommer spela en avgörande roll...

Vår katapult, Kläggkastaren, står och värmer upp mentalt inne i verkstaden. Idag ska han skjuta HÅRDAST AV ALLA.

som det ska va

JAG HAR FÅTT EN CHOKLADKALENDER! <3
...så gissa vad jag gör nu de närmaste sekunderna


Tack älsklingen!

Lite annat från dagen på campus:
Vår katapult börjar ta form, den skjuter långt långt långt. Mest för att den är så stor stor stor. Sedan var det julmys. Dit gick vi för att ungås och mysa tillsammans med vänner, men mötte alla i dörren på väg in... De hade lämnat ett jättefint bidrag från trolldegstävlingen, "Ferdinand och mammut", åt oss iaf. Men "Julefrid" var den som vann. Se bilderna



Nu tar jag kväller

why?

Först filmkväll. En kärlekshistoria. Sen stormar 40 pers in i köket och vi sitter där omringade av jordens största fest. Går in på Isaks rum, ser på The Hangover 2 och dricker wiskey. När vi sedan smyger oss ut i det då tomma köket är soffbordet borta. Det ligger alltså nedanför balkongen. Vad hände där egentligen?



Jävligt mysig kväll hur som helst. Jag klagar inte mer.

klassen i ett nötskal?

För er som inte får chansen att hänga med dpu2a varje dag. Här får ni iaf en uppfattning om vilka vi är, så ni vet vilka ni ska ha respekt för. Ganska snygga är vi. Ganska mysiga också.
Vi har fruktstund varje dag.


när det hänger regnstänk i luften

I tvättstugan har alla lampor slutat fungera. Smög der med Jonas ficklampa, stod där i en halvtimme och hängde fyra maskiner tvätt.

Sålde kraballbiljetten på anslagstavlan och fick en kexchoklad på köpet. Lördagkvällen är räddad!
Istället för att snubbla runt på kårallen ikväll blir det bastu eller filmmys. Funkar också bra.

Dagens frukost-lunch-middag:

...detta blir svårslaget

hemma bäst

Spontan chillfestmys i korridoren. Film, vin och snus. Riktigt kvinnligt!
Nej men faktiskt: En jävligt skön kväll. Nu vet alla allt om alla här hemma, och alla är bekväma med det, punkt.


Jag älskar er, Kärleksköket

varje dag i 24 dagar

Dagen började bra. Var jävligt seg på mitten, och slutade bra igen. Nu har jag fått min kvällsglögg och nybakade lussebullar av Maria Helin. Dags för sängen, och sedan nästa mysiga adventsmorgon i körlekssoffan.


Morgonstund <3

RSS 2.0