Grattis Elise!



Elise 18 år
Tjejsnusarkvällen
Återträffen nr 2
Hård kudde-natten
..kalla det vad du vill, kul hade vi i alla fall!

jag fick med mig några härliga äpplen hem också, de gör min dag!



hemmakväll

Utan snacks framför tv i villa med 0 sällskap = fredagkväll!

..trött? svar: Ja.

Kollat på Dirty dancing precis (Älskar den filmen!), och blivit sjukt taggad på den där buggkursen igen. Är det seriöst INGEN som vill gå med mig!?

BLÄ.

måndag

Någon mer är jag som dör av längtan till höstlovet!?
Någon mer än jag som tycker att p3 är sjukt bra!?
Någon mer än jag som behöver ett jobb snart?
..eller är det bara jag?

Slut på helgen och ny vecka, pappas vecka. Rihanna spelas på radion och får mig att tänka på Norge. Helgens återträff var mysig. Idolrepriserna går på söndagar så man kan se alla på en gång. Shit! nu har jag missat That 70's show!?
btw.
Någon som vet vad den här låten heter: "I got a feeling, that tonight's gonna be a good night, that tonight's gonna be a good night, that tonight's gonna be a good good night!"?

Woho!

para encontrar otra vez

Jag har hittat det perfekta mellanmålsstället! På vägen mellan skolan och hemma finns ett jätteträd, fullt av päron! I huset brevid bor också en liten springpojke, som finns till hjälp om man inte skulle nå själv..

Ikväll är det återträff med gc-gänget, och för att förstärka "sakna-känslan" ska vi äta chicken bits och pommes. Just nu, såhär 2 timmar innan festkvällen har jag sjunkit ner vid köksbordet med matteboken framför mig. Han ligger och stirrar på mig så oskyldigt, och eftersom jag räknat ut att det inte blir mycket tid över i helgen känner jag mig ganska tvingad att öppna honom nu.. Imorn har vi "paxat" grillen på strömvallen, så kom och köp hamburegsas!

tisdag

Seriestart: Idol, Andra Avenyn och nästan Heroes. Vilken tv-tisdag! Sovmorgonen imorgon gör mig lugn. Att börja kl 14 och bara ha en lektion som är idrott känns SÅ skönt! Elise, Ella och jag bakade chokladmuffins idag och tittat på Idolpremiären. Myspys var det, men när jag skulle cykla hem var jag så himla skakis. Det är ju kolsvart ute nu om kvällarna, och i vägen mellan H-by och Andersberg kryllar av gömda hörn och läskiga buskar. Bara skymten av en människa ger mig hjärtklappning. En omkörare som hörs först när han kommit upp jämsides, två fotgängare som skrapar med stavarna i asfalten, ljud, synvillor. Mycket finns det som skrämmer mig!

Dagens shopping: Adidasväska


trodde huset skulle rasa

Jag kommer inte överrens med facit till matten, så det är lite bråk här hemma idag..

Helgen går fort som vanligt. Igår var det ju fotboll på tv, och jag satt hemma med lillebror och hans 7 kompisar. När Zlatans turmål kom där i sista sekunden blev jag glad, men skiträdd. Alla grabbarna skuttade upp ur soffan och vrålade, hoppade runt i vardagsrummet, och överallt annanstans, slängde sig och gled på hallgolvet, skrek hejaramsor på målbrott och kramades. Från sura uppgivna miner och svordomar till skratt, glädje och höga öronbedövande röster.

Senare, en trevlig liten filmkväll med Vican, Fille och Alex. Filmkvällar blir det många. Oftast bara för att göra någonting, då man inte orkar festa eller gå ut. Men alltid så oförberedda. Ingen vet vilken film det blir och när man väl är på plats hos någon överröstad stackars person får man problem att hitta en duglig dvd att plutta in. I fredags blev det "Hitta Nemo" hos Hammarstrand.


skoltrött?

Skolan tar kol på mig, och det har inte ens gått 2 veckor!? Varför!!!!

Jag har pluggat ända sedan jag kom hem, och nu är det kolsvart ute. Jag vet inte om det beror på långt plugg eller mörkare tider.. I alla fall så känns det liiiiite tråkigt. Jag har inte uppdaterat på senaste tiden eftersom jag faktiskt inte har något speciellt att skriva. Skola 24:7, och det är inte kul att läsa om, så därför, INGET bloggande om skolan mera.

..såvida det inte är kul, vilket jag inte förmodar.

Ikväll är det Little Brittain på tv, som jag tycker är så sjukt kul. Så ni som gillar brittisk humor och aldrig sett det, slå på 2an 22.30 ikväll!

Inatt väcktes jag av en jätteduns! Det var hela gardinstången som brakade ner i golvet, och slog på fönsterlampan på väg i fallet. Läskigt faktiskt, och pappas kommentar var "Du måste ju ha gjort något!" Mmm! för det gjorde jag ju, när jag SOV!

Jag har träningsvärk i lår och mage och orkar inte resa mig upp!

RSS 2.0