Skol-SM

Top 15 i skol-SM!
Idag spelade vi vår första match mot Gimo. Det var störtkul och slutresultatet blev 4-0 till oss. Killarna höll tyvärr inte måttet och förlorade sin match med 5-2. Men nu jävlar tjejer är det bara att kötta i fortsättningen!

Vi har dessutom såå snygga planer inför nattinnebandyn i år, kommer bli så kul. Känns skönt att ha små saker att se fram emot såhär i vintermörkrets tokplugg.

I eftermiddag har jag förutom att varit på maxi, pluggat häcken av mig, så nu är jag värd ett avsnitt paradise hotel..

Ingen fördel här inte

NEEEEJ!
Nu har pappa skaffat typ alla kanaler här hemma, vilket i detta hushåll innebär viasat hockey, viasat sport, canal +, canal + sport 1, canal + sport 2.. Marcus sitter som klistrad framför tv:n och om han går iväg på toa eller liknande tar han fjärrkontrollen med sig. För mig är det omöjligt att byta kanal eftersom pappa är lagd åt sporthållet med, 2 mot en. Så för mig är det ingen fördel att vi har tv 1000, mtv 2, eller disneychannel, för dessa kanaler kommer inte på fråga att ens zappa över till vid en halvleksvila. Jag måste på något sätt få över någon av familjemedlemmarna på min sida så jag får överläge.
Marcus- hopplöst fall, han springer ju runt och skriker hejarramsor och vet redan hela veckans matcher på tv.
Pappa- hmm, svårt, men kan funka. Jag lyckades göra honom till ett inbitet fan av That 70's show för en månad sen..

Men just nu har jag inte tid att smida planer. Måste istället plugga in immunförsvaret inför provet på onsdag, och om någon timme är det träning!


hårda tag på vasa



Idag blev jag tacklad in i en skåpkant av min vän. Jag vet inte hur det gick till riktigt, men jag och Jonas började retas med varandra och eftersom jag är så snabb i munnen så kände väl Jonas sig underlägsen och tog till sin manliga styrka. I alla fall var jag påväg förbi honom i min oskyldighet då han bara knuffade mig hårt åt sidan rakt in i en skåpgavel på våning 300. Aj! Det gjorde seriöst skitont och han märkte direkt att han hade tagit i liite för mkt, speciellt när Andreas påpekade att han hade gått över gränsen!

Nu har jag makten eftersom han har gett mig tillåtelse att ge igen. Så jag måste komma på något riktigt bra den här gången. Min styrka sviker mig nog i det här, så det lär nog bli ett ruskigt litet bus istället. Sånt är kul. Ge mig förslag, någon?

För övrigt flörtade jag in mig hos Sakib imorse och fick åka med honom i hissen. Det var så värt det!

Nu ska jag skriva vidare på min supermegadunderabsolutintressanta artikel om bröstcancer! Tjao

inget måndagsbarn

Jag är inget måndagsbarn. Jag är ett barn som lever i längtan till helgerna. Jag är ett barn som stressar runt över att få lite ledig tid på vardagarna, ett barn som känner pressen från skolan och alla dess prov. Jag är ett skoltrött barn som måste fortsätta kämpa!
Tänk vad mycket lättare det skulle vara om man hade något mål. Något som fick en att kämpa vidare, en liten regnbåge borta i horrisonten kunde förenkla allt..

..den där regnbågen är ju bara fejk, alltså, jag har inget mål. Jag är en förrvirrad 18åring som inte har en aning vad som komma skall efter gymnasiet. PANIK! Hoppas saco-mässan om några veckor blir en liten hjälp på vägen.

Just nu är det skönaste att bara leva i nuet. Ikväll är det ju paradise hotel! haha

New moon

Då har man varit på premiären av New moon då. Och eftersom det blev tråkigt att komma hem så kan jag ju lika gärna skriva lite här..

Filmen var ungefär lika bra som den förra, alltså mycket bra! Jag fattar varför killar inte gillar den lika mycket som tjejer. Svaret är enkelt: Edward Cullen. Kunde man hittat en snyggare vampyr? NEJ. Det är han som gör filmen. Det är han som upplivar intresset för att fortsätta kolla, och resten är bra, men mest för att han är med.


Aja, här sitter jag tysst i vardagsrummet med She's like the wind som bakgrundsmusik och smällter filmen. Det tar ett tag att smällta en sån här film, eftersom man sätter sig in i den så djupt, och sedan märker att allt bara är bluff. Vampyrer finns inte, och ingen pratar sådär poetiskt romantiskt i verkligheten, och ingen är så perfekt som Edward Cullen!

..nu börjar jag komma tillbaka till verkligheten. Imorgon är det tjejmiddag som gäller at Vic's, och förhoppningsvis utgång på det! Godnatt.

FREDAGSMYS!

Äntligen slut på skolveckan! (fast i verkligheten har jag matte att göra hela helgen..) Men nu gäller det att tänka positivt!

Idag hade vi lite flummig väntetid inför PA-snack. Dario gav mig ryggmassage. Staffan geggade med sin skidvalla. Andreas sniffade barr-parfym. Dario knäppte kort på mitt snygga ass. Dario lade in min rumpa som bakgrundsbild på mobilen. Jag slår vad om att han inte tagit bort den (eftersom den är så snygg och oemotståndlig), och för att Dario tycker om stjärtar (..och ost)!

Just nu känner jag mig inte fullt lika flummig som då. Sitter ensam hemma och väntar på att mamma ska komma med hämtpizzan som jag är SÅÅ värd ikväll! Vad mer? Idol, och senare blir det bio med kusinerna. Bettan är så gullig och bjuder oss på New moon!

Ha en trevlig helg! Jag hör av mig :)
Puss!

i väntan på bästa tv

Dagarna bara susar förbi, och det har redan blivit onsdag! Onsdag betyder idrott i skolan (vilket idag var handboll, jag gillar klistret man får ha på fingertopparna, men tar jämt för mycket så bollen fastnar helt), Bonde söker fru kl 8 på tv4, ingen träning, och självklart ett nytt spännande avsnitt av paradise hotel kl 9 på 6an! Men innan dess, lite matteplugg.. (dock glömde jag miniräknaren i skolan så det lär inte bli så mycket plugga alls)



inga problem-tisdag

Idag fyller Lollo och min favoritlärare år. Grattis. Hon är det bästa läraren som finns, så pedagogisk och tålmodig. Jag blir så glad när jag ser henne för hon ler alltid sådär riktigt gulligt mot mig..
Och jag var så lycklig idag efter skolan. Jag gick på stan med Elise och provade jeans, och blev så överraskad när jag äntligen har gått upp några storlekar. Min midja har äntligen blivit sådär kvinnligt kurvig, så jag snart får söka mig till sånna där big size-butiker! Sen gick jag och längtade SÅ till träningen i regnet på Strömvallen. Nu är det Andra Avenyn på tv, och det är så himla roligt att kolla på nu för tiden för allt går så bra för alla! Inga problem i det där programmet..

Ibland är det lättare att uttrycka sig i ironi..

Glad att slippa objudna inneboende

Helgen slut, det hände inte så mycket eftersom jag inte kände för något, eller orkade göra något, eller inte hade tid because of the mattebok. Ny vecka, nya tag! Inledde med en väl behövlig sovmorgon, en seg samhällslektion om regeringen, och en mattelektion med volymberäkninar och integraler.

Resten av dagen har gått åt till packning. Det är en hel del prylar att lasta emellan mamma och pappa varje vecka ska ni veta! Det finns både bra och dåliga saker med att flytta hit till mamma. En bra sak är att jag slipper bo med de två stora spindlarna nere i matkällarn. Jag har sagt åt pappa att ta bort dem men han tror att de gör nytta där nere. Jag är mest rädd för att de ska få barn tillsammans, och att ungarna ska krypa upp i min säng eller nåt..




Packat kläder och tagit farväl av herr äckel, ses nästa vecka, oönskade inneboende!

heheheeelg!

Jag fryser som en skalad utter.
Igår var dagen det. Invigning av helgen är inte dåligt inte. Vi hade ju planerat in en återträff, som så också blev. Men endast 6 stycken dök upp och det blev en mini-gc-träff. Mys! Tacopaj och chokladbollskaka hade Fia och Emma gjort. Senare blev det utgång, Goya! och idag, dagen efter dagen känns det lite segt. Har liksom inget vettigt att göra förutom 1000 matteuppgifter, som jag såklart inte orkar. Funderar på film..

Friskus

"Äntligen fredag! ..fast imorgon" sa Hammar.

Lite så känns det. Veckan har varit så seg, febern har bara fått mig att ligga i soffan och vänta. Vänta på helgen. I skolan har alla sprungit runt och väntat på helgen. Lite kul har det ändå varit med vaccinet :P eftersom det blir lättare att hota folk med att peta dem på armen. Idag har jag till exempel petat på både Jonas, Fia och Irene. Haha. Skadeglädje är den ända sanna glädjen!

Nu väntar några timmars matematikstuderande, sedan är det ju mammas pojkar på tv! ..jag vet att du vill titta..

Imorgon är det återträff på gång igen med detta glada gäng!!! Iiiiiihhh <3


sjuukt kul dag alltså!

Vad jag har gjort idag?
Varit hemma med feber från svinvaccinet. Läst harry Potter. Sett Down in the Valley och Mamma mia. Ätit pappas mosade pannkakor. Fuktat läpparna varje kvart med försvarets hudsalva. Druckit en massa vatten. Ätit 700 mandariner. Varit avundsjuk på alla friskusar. Skrivit labrapport och Idrottssammanfattning.



..som tur är har jag haft sällskap av pappa som hoppar runt här hemma på kryckor och gnäller på mig när jag inte diskar..

Vaccin svin!

Neeeej! Jag håller på att sjuknar in känns det som nu. halsont och snorig så det bara forsar. + vaccin som gör att vänsterarmen inte vill röra på sig.. Jag har förresten lite fobi för sprutor tror jag. De är så obehagliga!

Biologirapporten ska lämnas in imorgon och jag skriver för fulla muggar. Ska på kalas senare ikväll, kusin bjuder på tårta hoppas jag! Och gissa vad som går på tv just nu? .. just det, SPORT, Pappa och Marcus bor ju här.

Ajajaj, nu gör det faktiskt ont i mig, Vaccin svin!


Ett CP till hundvakt tycker hon som ligger på dörrmattan

Hundvakt på nytt. Jag får skuldkänslor för den stackars hunden har jättetråkigt. Hon kom nyss och ligger redan i hallen och väntar på att matte ska komma tillbaka, vilket hon gör i slutet av helgen. Jag har gjort några tappra försök att leka med henne, som att spela töntig och prata med bäbisröst till henne, hon tittar då bara upp på mig och tror att jag har något fel i huvudet. Jag har också provat att proppa in hundgodis i en godisleksak, men hon får ut dem direkt och går sedan tillbaka till hallen och ser tråkig ut. Snälla Maja, ge mig en chans!

Helgen invigdes med Fika+Bowling+Mys med tjejerna. Vican är tydligen utklassande bra på bowling, men jag kan ju skylla på att det var första gången för mig till musik och discokulor i taket. discobowling=inte min gren.

Idag ska jag ut till Valbo köpsentrum. Fars dag börjar ju närma sig.. och ikväll har Johan 18-årsmiddag och jag ska vara på plats!

Trevlig helg!


Ingen bad hairday

Vissa mornar, sånna där riktiga guldkornsmornar, när du vaknar och känner att "neej, inte såhär tidigt" men så börjar allting att lätta.. Du märker att det inte är så kallt utanför täcket ändå, och att tofflorna står perfekt där framför sängen så det är bara att hoppa i dem, och när du går upp och tittar i spegeln så ser du att håret ligger änglalikt nerför axlarna! det händer kanske en gång var fjärde månad eller nåt, men idag hade jag gudarna med mig! Jag älskade mitt håt hela dagen! Haha, förlåt om jag låter fjortis eller så, men det var verkligen en bra känsla..

För övrigt har vi haft en plugg/myskväll här hemma. Mamma fixar te och mackor framför tv:n, lagom till Bonde söker fru. Efter klockan 22 är det ok att lägga undan kemiböckarna och ta en liten stund för allt annat som man VILL göra, t.ex. sitta vid datorn, eller läsa Harry Potter. Nattinatt!

en trött hemkomst



Igår kom Vican äntligen hemfrån Österrike! Vi tittade förbi på ett litet Halloweenparty en sväng, och sen åkte vi till henne. Hon bjöd på varm O'boy och bulla, sen somnade hon i soffan.. Lillstumpan hade all rätt i världen att vara trött så jag smög hemmåt..

Hela dagen idag har gått åt till kemiboken. Den är tråkig och jag har precis övertygat mig själv att lägga den åt sidan för kvällen. Tv:n uppe är tydligen bokad för sporten även ikväll, så jag sitter nere i den mörka, kalla ensamma källaren och tittar på Parlamentet. Senare blir det nog Djävulen bär prada.

RSS 2.0