Studentbal



Som ni ser så var jag på bal igår. Jag är sjukt nöjd. Alla var så otroligt fina (i början av kvällen) och stämningen var på topp. Värt vartenda öre!

Idag ska jag slappa. Nu är Jonas här och myser lite med Maja. Kvällen kommer bli mysig också hoppas jag.

tidig baldag

Gaaah! Ikväll är det bal! Jag sitter med Farzan uppe på 400 nu och kollar väderprognosen. Det ska tydligen regna! Nooooooooo..

Hoppas vi klarar oss undan ändå. Om 30 min har jafg betygsinfo med Roine om PA:t. Sen blir det en snabb sodexho och sedan håruppsättning kl. 12. Det kommer säkert kosta mig stjortan, men vad gör man inte för en syudentbal? Sminket blir senare runt halv 3 och sen är det skål och hoppa in i bilen för att åka ut till Engeltofta. Kommer bli superbt! See you there!

Black & Blue

Efter sjukgymnastik två dagar i rad har jag äntligen fått träningsverk! Den första sedan januari, och jag älskar det! I'm back on track och nu finns det inget som kan stoppa mig. Yesyesyes! Och på fredag är det bal. Kanske borde ta det lilla lugna fram tills dess så det inte blir nån hockeykille-gångstil. Hoppas på solsken också. Man måste få ha höga krav, det är ju ändå studentbal! Nu ska jag plugga mina repliker till teaterredovisningen som är imorgon.

I won't waste your time with my revelation
Hello my friend, I see you're back again
Hello mystery, don't bother to explain
How bout maybe, its all been in my head
Hey well I'm tired of this black & blue, black & blue

en regnig dag

Jag och Irene och Irenes mamma var på provsminkning idag. Irenes mamma pratar spanska när hon vill säga något till bara Irene. Tror inte hon viste att jag fattade vad hon sa, men det gjorde jag! Är så nöjd med mig själv! Sminket blev typ såhär (se bild) och jag fick en chock från början för jag trivs ofta inte i rosa ögonskugga, men nu har jag gått runt och vant mig här hemma en hel dag och tagit en titt i varje spegel jag gått förbi, så det känns bra nu.

Jag och pappa har satt upp hylla och stänger och sånt i min snygga garderob idag också. Jag är helnöjd med det och nästa vecka kommer spegeldörrarna också! Kommer bli SÅ bra! Regniga dagar behöver inte vara fy skam. Jag tycker mest att de är mysigt med lite smatter på taket, mysbyxor och en bra film på tv kanske.






hockey! weeii...

Sommarvärme!!!
Imorse lagade jag min cykel som ännu en gång hade fått punka. Sedan var jag och Elise på Strömvallen och kollade på fotboll och när vi skulle hem var däcket pajat igen.. Jag är nog inte så bra på att laga punka som jag tror.

Nu är det hockey på tv. Jag önskar att jag var lite mer intresserad av hockey. Varför är jag inte det?! Alla gillar ju hockey. De flesta tycker ju att det är roligare än fotboll. Varför inte jag? Är det något fel på mig Gud?

Ikväll är det spex i alla fall. Hoppas det blir kul, och att Jonas kommer ihåg alla sina lines så han inte skämmer ut klassen.




15 skoldagar kvar

Det går frammåt med våran teaterpjäs. Min och Lollos svåraste scen är när vi båda två ska tappa hakan och sedan kolla på varandra. Men det går inte utan att skratta! Haha, kommer bli en utmaning.

Alla vi i klassen som ställer upp som mellanlandningar på studenten när vi ska åka flaket har tagit ett snack idag och bestämt vem som bjuder på vad. Jag blir så taggad av allt studentprat så de är inte sant! Kommer bli superkul att åka runt. (Hoppas inte det stinker eftersom det är ett gödselflak?!)


floor filler nästa!

Har varit och dansat en timme på skolan. Min partner (David Koller) försökte verkligen, men fick inte alltid till det. Egentligen är det väl mig man ska skylla på eftersom jag bara ska följa honom dit han går. Sammanfattning: lärorik utmaning.

Fysik NP hade vi idag. Alla naturtreor älskar fysik, så det blev ju som värsta festen! ..NOT! För det första var det svårt, och för det andra missberäknade jag tiden så när jag satt där med en timme till godo (trodde jag) och skulle ge mig på den sista STORA uppgiften säger Jörgen: "Nu börjar det dra ihop sig, 5 minuter kvar" Tokpanik fick jag och det förstörde min dag lite..

Men nu är det största, svåraste provet genom gymnasiets historia avklarat och jag ser fram emot ljusare, studenttider!

Ska börja läsa Harry Potter och Fenixorden ikväll. Mys! Men nu ska jag försöka bli lite bättre på gitarr!



en liten bildbomb på köpet

Jag blir så lycklig när jag får cykla till skolan. Med solen i ryggen och p3 i öronen. Slippa väntetiden på bussen, trängseln och den skabbiga lukten! Det gjorde min dag idag! hehe..

Tandläkaren gav dagen minuspoäng. Jag hade tandsten och det gör så obehagligt ont att skrapa bort.

Ett pluspoäng ger jag ändå denna soliga majdag för att jag var och hämtade min balklänning. Nu är den perfekt lång och jättebra! Jag är så nöjd. Jag har också hunnit med att införskaffa min en freebra, en BH utan band. Den känns jätteläskig, men kommer bli perfekt på bal m.m.

Jag lade in lite mobilbilder här om dagen:


1. En knepig impulskänsla. Barnmat smakar bara bra när man är just barn! 2. Sista april, Grannen & Björnen. 3. Svedlund. 4. Me & Rawaz i väntan på Yoga. 5. Koller posar efter en utmärkt prestation i seglingen. 6. Amanda på G. 7. Skolan. 8. Jag på väg till Täby. 9. Koller posar lite till..

helnöjd, och taggad för Fysik NP!

Långhelgen lider mot sitt slut, men jag sörjer inte för det, utan känner mig ganska nöjd faktiskt. Jag har hunnit med en heldag i Täby med kusinerna, en grill-kubb-krogen-kväll med tjejerna, ännu en grillkväll med Gävle-kusinerna, och så har jag kollat två fotbollsmatcher. Fysikplugget som egentligen skulle prioriterats har kommit lite skymundan. Så nu tänkte jag ta tag i det!


Pojkallsvenskan. Geflle IF - Friska viljor 4-1!

..och nu äre lov!

Idag spelade vi biljard på idrotten. Jag och Koller vann (stort) mot Adrian och Martin. High five på den! Första gången jag var på interpool också faktiskt. Så nu kan jag stryka ännu en punkt på jag har aldrig-listan. Jag har lämnat ifrån min min balklänning till en sömmerska nu. Hon ska fålla upp den så jag inte snubblar. Kommer bli bra de.
Fia drog med mig ut till Valbo nyss så det blev en liten trevlig kvällstur också. Nu sitter jag ganska uttråkad framför tv:n och Anna Anka..


blablabla

The funeral (alarmsignalen på mobilen) började spela redan kl 6 imorse. 20 över 7 var jag på sjukhuset för magnetröntgen. Snygg skjorta man fick låna. Som en morgonrock fast utan skärp, och man fick inte ha BH under. Kändes lite mysko.. Men det gick så bra så, för man fick ju lyssna på radio under de 20 röntgen-minutrarna.

Sedan åkte jag tills skolan och upptäckte att hissen var trasig. Så jag fick gå i trapporna. Kul att första lektionen var högst upp på 400..
Runt 14-snåret var jag at the sjukgymnast vilket ledde till att jag kom sent till spanska ordprovet. Och som vanligt fick Alejandra damp. "Man kan inte få beviljad frånvaro vid provtillfällen!" Jag hann ju göra provet sen och det tog bara 10 min, så varför klagar hon liksom? Jag prioriterar faktiskt min hälsa framför spanskan..

Ikväll har Gefle IF Damlag match på Strömvallen kl 8. Kom och kolla vetja, det ska jag och Bettson göra!

Jag och två mystjejer på Saints toa tror jag :)









Jag babblar vidare:
En blåbärspaj står i ugnen.
Pappa kommer förbi och planerar student med mig och mamma.
Sakib tyckte jag var brun idag. Han har en bra sida.
Sakib skvallrade på mig och Jonas när vi spelade diskret kortspel på fysikgenomgången. Han har en dryg sida också.

finns det någon skönare människa?

Ännu en gång har Maria Montazami lyckats charma mig. Det har bara gått en kvart av programmet, men finns det någon skönare människa än henne? Jag tror inte det.

När man får jämföra henne med de andra Hollywoodfruarna idag så märker man så tydligt vad härlig hon är. Päiwi och Lena sitter och flamsar på varsin sida om henne, och hon bara himlar med ögonen och säger: "Nää, nu vart de jobbigt. De kacklar alldeles för mycket..". Jag älskar Maria Montazami! Vem får kramp i benet mitt i en intervju liksom?

<3

hej min böna



Jag sitter här och njuter med min present från Fia som kommit hem från London. 100g Jelly beans, kokos- och kiwismak från Harrods. Hon kunde inte gjort det bättre om jag säger så. Ända sedan jag såg Fez med en stor burk rosa jelly beans i ett avsnitt för ett halvår sedan har jag längtat efter att få känna dessa små färgglada, smakrika bönor mellan mina egna tänder. Och som det var värt väntan!

På bilden här ovan syns lite av mitt rum också för er nyfikna. Det mesta är klart nu. Allt utom garderoben.

Återträff

Helt hysteriskt. Jag får ont i magen av det spelet. Men det är sjukt kul i alla fall. Gårdagskvällen var jättemysig. Så himla kul att samla hela gänget igen. Amanda och Fabbe dissade, men ändå. Emma hade bakat kladdkaka. Emma är bra på kladdkaka. Kvällen slutade med Saints. Mys!



Nu ska jag till kussarna på släktfika!

en händig man

Myskväll med storkusin vart det igår. Vi kikade på gamla fulsöta bilder från 2003 och tre avsnitt How I met your Mother.
Tur att jag åkte dit för man fick godis, ostbågar, chips och cola. Om jag hade stannat hemma hade det nog blivit vatten och bröd..

Idag har jag knallat runt i snickarbyxorna och känt mig praktisk. Riktigt duktig kände jag mig när jag bytte däck på min cykel. Kom på att dubbdäck inte passade på torr asfalt. Jag och pappa (mest pappa) har lagt golv i mitt rum. Det blir super, imorn kanske vi tapetserar klart där inne.


Ikväll ska jag hem till Emmapemma på återträff nr 4? eller 5? jag har tappat räkningen, men det gör inget, är alltid trevligt att träffa alla!

Det blir en myskväll med spel och kanske några öl. Öl = Sommar!

Nu ska jag plugga lite..


Yoga!

Jag och Rawaz hade lite problem att hitta gävle Yogaskola imorse, men sen kom Farzana och vi tog vara på solen en halvtimme innan resten av klassen anlände så vi hittade rätt. Yoga var jättemysigt. Mattias (yoga-instruktören) bjöd på te innan. Det luktade pepparkaka, men smakade tyvärr inte så.. Vi har en supervig klass. Det knakade "inte alls" i allas leder när vi gjorde yoga-övningarna.

Imorn har jag religionprov. Alltid är det något. När jag känner mig riktigt bedrövad över skolan har jag studentmössan att prova lite för att inte tappa hoppet. Tagga tagga tagga!

I'm a sailor

Segling. GÖÖRmysigt ju! Maria, Ella och Staffan i båt 1 var supertaggade inför tävlingen. Synd att det aldrig blev någon tävling eftersom vinden försvann. Det var soligt väder och blåsigt ända tills jag klev i båten. Då kom det ett stort moln (säkert från Island) och den började regna, så där satt vi på havet ute i Engesberg utan vind. Men det var ju trevligt på sitt sätt. Koller var nöjd med sin outfit. Synd att jag inte lagt in bilden än..

Har också varit hos sjukgymnasten idag. Äntligen, så nu ska jag börja rehabba!

Andra Avenyn säsongsavslutning var det nu ikväll. Jag vet att de flesta tröttnat och slutat kolla på det för länge sen, men här har ni ett troget fan. Jag har sett ALLA avsnitt.

Glöm dina bekymmer
Imorgon kommer nya..


Kusinkampen

Nu är den här dagen så gott som överstökad den med. Talet gick galet bra om jag får säga det själv. Mvg känns ju aldrig fel!

Min kära saknade kusin, Elisabeth har kommit hem till Sverige nu efter en vinter i Norges skidbackar. Så hon och Jonas var här en sväng nyss och vi spelade "Med andra ord" (sorry Elise, men om du har lagt ditt spel här så får du räkna med att det utnyttjas). Marcus och Jonas är så söta när de beskriver saker.
För Marcus är Nicole Kidman med andra ord: "barn" på engelska, och sen en lång kille..
Jag knäckte den faktiskt. Ganska nöjd.

Och eftersom vi förstår varandra så himla bra jag och bror min, spöade vi kusinerna som blev sura och klagade på fusk innan de sladdade ut från uppfarten och åkte hem.

Annat som har hänt idag:
-Jag har gjort mig av med kryckorna för gott. (Rawaz kände inte igen mig utan dem när jag klev på bussen imorse..)
-Jag har ätit barnmat. Det smakade inte riktigt lika bra som jag hade för mig.
-Inspekterat pappas tapetsering av mitt rum. Kommer bli bra det där tror jag!



"Barn på engelska och sen en lång kille" =

God put a smile upon my face

Vi har börjat spåna på studentramsa. Jonas har bokat ett datum då vi (lilla särgruppen) ska supa och skriva låttexter. Kommer bli grymt, hehe.

Imorgon ska jag hålla tal om fördomar mellan könen. Kommer också bli grymt... eller?

Den här veckan är en mördarvecka.
Tal på tisdag, samhällsläxa på torsdag, religionsprov fredag. Men så kommer ängeln Adrian Falk och lägger in en seglingslektion på onsdag som lättar upp hela skolveckan. Kommer bli grymt det med!

Något som inte är grymt är mitt på tok för långa huvudhår.
Klipp klipp


Kan du cykla, Maria? -Javisst kan jag det! tralalalalala lalalalalala...

Fråga mig om jag kan cykla, för nu är svaret JA! Jag kan äntligen ta mig fram på ett sätt som inte involverar fyrhjuliga fordon. Tänk vad små saker kan göra en så glad..

För att fira att jag lärt mig cykla idag ska jag rulla ner ända till Strömvallen lite senare. Har planerat att se Gifmatchen med Fanny. Måtte vi spöa Kalmar nu då!

Ska jag skriva ett tal nu ja. Jag tycker synd om de som måste lyssna på tisdag, kommer inte bli SÅ underhållande känner jag. Ge mig inspiration tack.


Vintern rasat ut bland våra fjällar

Hemmafest är bäst
..men inte så kul att städa efteråt
Vi välkomnade våren på min altan. Med grill, chill, och goa människor. Det var så mysigt så. När vi kände att det fattades en majkase hittade vi en bakom huset, där grannarna stod och drack öl. Jag har aldrig upptäckt mina grannar förrut, men nu har jag insett att de faktiskt var trevliga.

Här kommer lite vimmelbilder från gårdagen. Tack allihopa för att ni kom och gjorde min kväll super!




RSS 2.0