Bilderna som säger allt och lite till

Lägger upp några bilder som jag lovade.



I sommar blir det Peace. Har beställt två biljetter nu. Jag. Axel. Ni andra som är sugna, se till att kirra så fort som möjligt så blir det grymt!

Imorn är det Valborg och vi har fixat mousserande till frukost. Det blir också najs. Vill aldrig att skolan ska sätta igång igen!

Våren tittar förbi

Vår. Knoppar och känslor. Love it!
Nu har vi kommit hem till Linkan igen efter några minnesvärda dagar på kusten. Jag har hunnit byta glödlampa i badrummet, städat halva kylskåpet, tagit en cykeltur till Maxi och vinglat hem med tre fulla matkassar. Jag är just nu mest sugen på solen och brännan, men måste koppla mig själv för att stanna här och göra skolarbete. Kul.

Ikväll kommer Axel på middag. Då blir det iaf mera mys!


Jag har varit i alla städer

Har upplevt Mörkö, Sthlm, Södertälje och Trosa på tre dagar nu. Axel har släpat runt med mig överallt. Nu sitter vi hemma hos hans mamma och har ätit en bit kladdkaka. El classico går på tv och imorn åker vi hem till Linkan igen. Sköna, mysdagar har det varit i lugnet!

ValTo!

Svett och blåsor bildades då vi vandrade hem med alltför många väskor från Cupolen till lilla Flamman. In i duschen. Duschen som verkligen sprutar spritt friskt vatten, och inte dreglar ner på en. Det var vinter nyss. Nu är det sommar. Missade påsken och tog en vecka i Alperna istället. Kunde inte franska, nu kan jag säga Bonjour. Framgång! Jag känner mig fräsch och redo att tackla tvättstugan.

Det har varit en kanonvecka i Val Thoréns. Sol, snö, afterski, brända näsor, baguetter, ost&vin, barrunda, picknick, fransmän, härliga människor och ja ni vet, allt vad det innebär!

Bilder kommer senare. Så håll utkik!

Übermegapacka

Får ont i ryggen av att packa. Hur ska detta gå? Ja ni, inatt smäller det iaf. Frankrike en vecka med skidåkning och förhoppningsvis sol. Kommer bli skitkul! Har nu fått ner det mesta i väskan vilket innebar extrem precisionspackning. Allt som tidigare dekorerade mitt golv ligger nu i en fet väska. Skidorna är inlindade i kläder i skidfodralet, allt för att få plats med så mycket som möjligt. Märta och Jonatan kommer nog snart och hämtar upp klumpen min. Sen är det bara att börja nattvaka till 02.30. Vad ska man då göra? Deklarera...?

Påskliljor pryder münchen hoben-sejdeln. Det var Axel som önskade Glad Påsk! Nu önskar jag Glad Påsk till alla som läser! (får se om jag har internetmöjligheter där nere sen, i så fall hör ni av mig)

Hejdå Sverige!


Glassigt på campus

Solen bara bjöd på sig själv idag. Ingen orkade med Nåbos lektion utan ville bara äta glass ute på blå havet. Härligt. Och lätt värt!

...såg precis att THE STROKES kommer till peace också. Blir ju bara mer och mer sugen!


DÖMD

Men oj. Verkar som att jag inte skrivit något alls om helgen. En sån helg vi har haft!
Fulvinsrundan i fredags var galen, och tävlingen dagen därpå finner man ju knappt ord för. Det visade sig att lag Vattenballong var tillräckligt bra för att komma till finalen. Shit sa vi, och fattade inte så mycket. Uppladdning på donken inför final kanske inte var rätt strategi. Vi spelade dock väldigt bra inför fullsatta Baljan, men förlorade när xx-group satte en dubbel sexa. Attans. Men så bra vi var! Tack laget och alla andra som gjorde denna helg så underbar!

Nu har vi sett film i Skägget. Ätit ost och kex och myst ner oss lite lagom sådär för en söndag. Jag har gnuggat bort det mesta av de tre stämplarna jag levt med i ansiktet under dagen. Trodde aldrig de skulle försvinna!

Axel är förhoppningsvis snart klar med rakningen. Godnatt!


Darttävlingsbilderna som säger allt!

väderbus

Oj, vad hände där egentligen? Jag skulle ju bara ta en solskenspromenad ner till Ica, så blev det kulingvind och regn. Typiskt när man sett fram emot ett soligt lekäventyr senare idag... Nu blir det lera ist.
Och vad har fb emot mig idag? krångel krångel.

På med ovven och humöret igen!

torsdagskrök



Då var det torsdag = start på helgen med torsdagskrök i solen på amfi. Nu sitter jag hemma och smyckesskramlar. Har letat rätt på de mest egyptiska prylarna jag äger, vilket kanske inte är allt för mycket att skryta med. Men hos Sophie blir vi sarkofager. Ska bara vänta på att Sonja äter sitt mål mat, sen sticker vi dit! Woooooooooooooooooooop!

är det tisdag? tror det. Ja, tisdag.

Guldiga kroppsfärgen och alkoholen fixad tills imorn. Nu är det dags för visningen av nollefilmen. Ska cykla till skolan och nostalgimysa lite framför den. Kvällen kanske bjuder på lite dartträning med Dömd-laget. Ses!


vecka fjorton

Sedan mamma varit här är nu magen mättad för kommande vecka (kylskåpet fullt av köttgrytelådor). Då slipper man stå och ånga i köket på ett tag. Skönt, för jag har annat att göra. Typ andra, viktiga tråkiga saker, som att tvätta, plugga och deklarera...




Bilder från mammabesöket

Helgen startar vi dock redan på torsdag, så det känns lugnt. Dömdkravallen kommer bli grym, om vi får tag på guldig kroppsfärg innan dess... !

mor är här

Döda fötter och en sliten kropp sitter här. Mamma ville promenera, så det gjorde vi. Så långt går inte en student i normalfall, men vad gör man inte för lilla mamma, och det härliga vädret också för den delen!

Nu håller vi på att koka ihop en köttgryta. Grytbitarna som pappa skickade med för några månader sedan hade visst bara legat där i det frostiga frysfacket. Ikväll ser vi en film och myser lite!


fredag + flamman = sant! <3

Ikväll blir det inflyttningsfest @ Jonathan Bradtberg! Nu känner jag mig redo. Väntar bara på de mest upptagna människorna i världen. Ina och Axel. Vi ska baka någon typ av pizza, sen äta den och gå på festen. Ser fram!
Gustaf har förberett drinkar, musfällan blir det ikväll, kommer bli grymt lät det som, ses i dimman (på flamman såklart!)!


RSS 2.0