gala!

Galafest. De ni!
Vi förar nu. Jag Matilda och Gustaf. Hon krusar mitt hår. Han är lite bitter som inte får vara med. Ikväll är det Charlies angels som gäller. Fast den tredje ängeln är på villovägar. Håller på att flytta och grejer. Ikväll ska vi se Petter :)

Vin vin vin. öl Ses i dimman!


sommar-jag och sommar-matilda

jobba på snuttekravallen

Det var kul. Det var slitigt.
Efter att ha jobbat under fem nattliga timmar så kan jag det här med garderob. Hädanefter hatar jag tröga dragkedjor och för många jackor på en galje. Att städa gasquen till kl 6 på morgonen är nog inte heller det jag vill minnas. Men annars var det kul.

Idag är det fredag och ingenting orkas göra. Jag och Axel ska ändå försöka ta tag i våra liv och göra nytta inom matte och formgivning.


första snuttekvällen

Onsdags-gym, onsdags-solarium, snart blir det onsdags-chill på nh, och senare den stora snuttefilmvisningen alla väntat på. Ska bli kul att se Axels mobilinspelning på sf's bioduk...

Resten av veckan kommer vara snuttefilmsinspirerad tror jag. Imorn är vi lediga och då är det ju dags att jobba på kravall för första gången, drog nitlotten och fick vaktpass i 3 timmar. fredag blir återhämtning, och lördag galasittning, galafest + Petter! Kommer bli awesome såklart.


På väg till gymmet i solen!!!

silver

Söndagsfika/regel-möte fick avsluta dagen. Jag har varit duktig och gymmat, sökt sommarjobb och lagat världens godaste middag! Jens Byggmark tog ju silver idag också, det fick oss på bra humör. Iaf mig och Micke, som är slalomintresserade i det här köket.
Nu är det slut på veckan det är dags för söndagsmyyyys!


...det fortsätter

Vin, Makke-donken, Fifa, och lite flammanfredag på det. Galet kul kväll!



Idag är en typisk lördag i Lovekitchen. Folk samlas lite omedvetet i köket runt 11-12tiden och segsvamlar. Rasmus tejpar upp alla skor i taket och kastar lite ost på Viktor. Viktor suckar med jämna mellanrum och mumlar något i stil med "det är som att umgås med en ettåring...". Marias David kommer och de diskutterar lite om det ska bli kött eller pizza till lunch. Maria vinner så det blir pannkaka(?) Micke bekymmrar sig lite över att han nog inte var tillräckligt bra igår för att hamna på den ärofyllda "fullast i helgen-listan". Han måste kämpa för att nå fram innan hans dagar på flamman är räknade.

Andra Maria. Maria Bond, hon försöker ännu en lördag ta tag i sitt liv och göra nytta. Det går inte att sitta inne på Viktors rum och lyssna på homoms och Rasmus diskussioner hit och dit. Nu är det dags att söka sommarjobb!

Fredag!!!!!

Woop woop! Nu blir det vinkväll med Jocke och Sophie! Ska bli så himla mysigt. Kanske Flammanfredag sen också! Puss på er!!!


Jocke och Sophie :)

feta

Haha.
Axel och Sonja sitter på mitt rum i min soffa och tittar på Glee. Jag gillar inte Glee, men jag är ganska snäll som låter dem sitta där. I köket sitter Tanja och tittar på "Sälj eller släng". Hon förstår inte riktigt vad de säger men tycker om det ändå.
Vad gör jag? Jag sitter här och käkar tomat- och fetasallad. Delar inte med mig. Väntar på att Glee ska sluta bara.. Kul jag har!


tjaaaaaa

I kärleksköket har vi hittat en gamma gäst/dagbok. Folk som bodde här för tio år sedan har lyckats göra avtryck i lovekitchen's historia. Det ska jag också göra. En blogg glömsju  bara bort om tio år.

Men för att leva lite nutid kan jag berätta att jag har tränat kondition idag. 30 minuter på cross-trainer är inget att leka med. Inte för mig årminstone. Jag var helt slut, så imorn är jag värd 14 min solarium. Nu väntar tvättstugan och sen kommer Axe.


All Hjärtans Dag

Valentindagen. Mums. Fast lite för mycket skola för att kalla det supermysigt. Men har precis blivit lite bjuden på middag iaf, det var den godaste laxrätten jag ätit på mycket länge! Puss på er alla


lagom

Axwel fyllde 21 (GRATTIS!) i tisdags och (nästan) hela klassen firade med T-shirt-time, snittar och lekar. Det var en kväll med mycket ståhej trots att vi aldrig tog oss in på HG. Här kommer vimmelbilderna:



Helgen har varit sådär görmysig. Kusin Bettan var här på besök från norr. Vi åt lagom mycket naturgodis så vi fick lagom ont i magen, gick på lagom perfekt damsittning med andra de tjejerna, vi gick till Kön eftersläppet som var i den lagom stora glasburen. Det var så trevligt så alltihop. Nu har jag precis landat från Ica Maxi. Ska laga något gott ikväll kanske...

!



Helt okej dag.

sunken & bo

Perfekt. Då var vi nöjda. Jag och Sonja efter en shoppingeftermiddag på stan. Åker hem packar upp och inser till min förskräckelse att jag inte har allting med mig hem. Fan. Så sjukt opepp när det händer. Varför glömma en pryl i ett omklädningsrum när man inte borde?

Blä. Dåligt humör. Kan inte släppa det på ett dygn skulle jag tro. Jag ska tröstäta ravioli nu, och titta på när alla festar. För i kärleksköket är det feeest ikväll.



vecka 5 va

Envarre, mekka, flammanburgare, mekka envarre, gym, envarre mekka, skissa elvisp, mekka, laga lass med mat. Ni fattar.

Har köpt campushallenkort nu. Yes yes yes! Äntligen kommer jag igång på riktigt med träningen. Har saknat träningsverk och den där lilla hårda delen under magfettet som bara märks om man håller igång. Idag har jag varit på gymmet med Ina. Det kommer bli fler gånger. Det ska bli fler gånger!

Tacopaj i magen och ännu en mekanikuppgift avklarad. Idag har varit okej. Nu ska jag greeka innan jag slocknar.


Bild från maffiafesten förra helgen

RSS 2.0