living lördag

Jag måste köpa desifnekto.. desinketftions.. desifektion..
 DESINFEKTIONSSPRAY. fan att det ska vara så svårt att säga..

Packapackapackafixa = min lördag. Snart bär det av till España! Irene är min bra-att-veta-lista. Hon har ju redan varit där och vet precis vad som är bra att ta med sig. Resepirret växer till sig i magen och jag kommer säkert glömma halva packningen hemma, det brukar sluta så när man är ett nervpack.

Ikväll är det fest som gäller! Dock har vi lite otur med vädret och kommer därför bli tvugna att ställa in grillningen.. men gör det bästa av allt! har jag lärt mig.
Tagga nu då!


Resö

Resö, Vicans smultronställe, där befinner jag mig nu. Igår kväll umgicks vi med byborna. Vi pallade körsbär, fejkrabarber och gurka. Jag kan inte sluta tycka synd om de som blev bestulna på sina gurkor. Ett litet växthus på tomten med kanske 10 stycken, som det tar hela sommaren för att växa till sig, också dagen då man äntligen ska skörda dem så är hälften borta!? aja, de smakade ju bra iaf..

Vädret är ganska tragiskt, men vi gör det bästa av det ändå. Idag var vi ute och körde ring efter båten. Men eftersom det bara var 17 grader i havet så ligger ju alla maneter vid ytan. VÅTDRÄKT! men det vart brännmärken på både händer och fötter iaf. jag har aldrig någonsin vurpat så högt som idag. Vican körde "åttor" och tillslut när alla vågor hade samlats i mitten svängde vi dit och i luften hinner jag tänka "shit, vad högt jag flyger!" och när jag ser mig omkring ser jag Marcus minst en meter ovanför!?


Harry Potter

Ikväll blir det bio. Under de senaste två dygnen har jag sett Harry Potter och fenixorden två gånger, så nu känner jag mig ganska förberedd inför halvblodsprinsen. Jag har för övrigt bestämt att jag ska återuppta läsandet av böckerna, eftersom de är bättre än filmerna, och filmerna är bra. Tidigare hann jag läsa 2 och en halv bok, men en bit in på den tredje vet jag inte vad som hände..

I alla fall ser jag fram emot bio ikväll, och imorn åker vi ner till västkusten och hälsar på våra kära vänner, familjen Sörebö!

Men nu ska jag fortsätta deppa väder..

dansmaffian, lunarstorm i vuxenformat

I Utanmyra har man en jättestor odling av jordgubbar. Dock tycker vi att det är lite dyrt med 30kr/liter. Så när mörkret hade lagt sig igår kväll, och vi var påväg hem från tågstationen i Mora, tog vi en sväng förbi och "pallade" de färska bären. Det var lätt värt det, för kan ni tänka er hur saftiga och goda de var!?

Haha, de vuxna sitter framför datorn och lär sig allt om "Dansmaffian", likt lunarstorm, fast alla har ett gemensamt intresse, dans. De är så inne i det, och blir helt överväldigade då det händer något. "Oj, nu fick jag ett mail, aha! yogatjejen! Hon var riktigt bra på fox"..



Det regnar här och är lite tråkigt, men ändå mysigt! Om en vecka åker jag till Gran Canaria! tjoho!

blöt båtlek, och bastubugg

Dansbandsveckan i Malung. Hur orkar man köpa veckopass? För mig räckte det med en kväll. Sista kvällen, Blender och Zlips spelade på bana tre. Svettigt som tusan, lite äckligt, men jag menar inte att det var tråkigt, för det var skitkul! Men attans vad med stryk fötterna fick tåla.. Som nybörjare klarade jag mig bra (fick t.o.m. lite beröm av någon av danskillarna) och jag ska vara glad att jag klarade mig från skavsår i alla fall. Nu jävlar, Truls, hoppas jag att du går en buggkurs med mig i höst!

Gårdagen bjöd också på en tur med Hemsks båt i Mora. Det var jättekul, men bara lite svårt att hålla sig fast på den där luftgrejen när det stänkte upp vatten i ögonen så man fick blunda i svängarna, och därmed inte var beredd på att "manövrera".. haha, det var i alla fall 20 grader i vattnet, så ingen skada skedd!



s, som i scouterna på campingen

Ny dag, nytt väder, nytt humör! S, som i sommar, sol, Sollerön, smultronställe. Vi har målat båtens botten blå, och blivit smurfar då vi låg där under och fick mjölksyra i biseps.. De 30 belgiska scouterna har okuperat hela bryggan, och deras dagshobby är att kasta i varandra i det 16-gradiga Siljan.
Vi ska spela tennis idag, eftersom banan var genomblöt igår. Och så kanske hälsa på Bettans klasskompis, "Hemsk", på Go-cartbanan i Vinäs.


nattdopp ikväll?

Framme!
Bettan och jag körde ut till stugan ikväll. Här bor bara pansionärer och möjligen några småbarnsfamiljer. Vi ska snart svänga upp på gården och sitter och tänker oss hur kul det skulle vara om man hade några jämnåriga i närheten, när vi plötsligt upptäcker en klunga med ca: 20 lantis-ungdomar nedanför gården. Vi ångrar oss snabb..
Nu sitter vi här och tittar på 2 1/2 men, och väntar på paradise hotel, på danska, och senare ett nattdopp..

..Bara för att det blir så tråkigt utan bilder

Tältning, check!

Jag som tänkte bättre på brännan lite idag..

Det regnar ju för bövelen! tvi!
En sån där riktigt tråkig dag kan ju behövas nån gång. Idag är en sån. Jag har spelat tv-spel, ätit lunch och skrivit ett mail till Ingemar i Spanien.. Nu ska jag börja ladda upp inför träning. Jag orkar inte åka och handla.. men pappa har ju lämnat kylskåpet tomt nu när han åkte, så jag antar att det blir en tur till Krysset idag..


Jag och Johan levde vildmarksliv. Båt, check! Lägereld, check! Gitarr, check! Marsmallows, check! Tält, check!

korvlukt och ösregn!

- du luktar korv i munnen
..du luktar korv i munnen
..Alltså, du luktar korv i munnen
..du luktar korv i munnen!
- Du luktar korv i munnen



Regnet bara öser ner, som ni kanske ser..
Jag och Johan har tittat på Fanboys och ätit korv med bröd. Jag har listat ut att om det fortsätter såhär, kommer Gävle ligga under vatten inom 1 år! Dags att börja oroa sig! Nu ska vi se en ny film..
MYSPYS!


rödtottarna

Baconsnacks från lidl, och repmånad på tv..


Dagens Lika som Bär:

Erik Hassle?                                            Fredrik Widlund?

Peace - 09!

..nu har jag fått tag på bilderna från peace and love! smaka!

   
  

Krångeltransporter

Halkkörningen idag var jättekul. Efter det åkte jag tåg hem direkt från Falun. Jävla krångligt det skulle vara då. Först kan inte kontokortet läsas, så jag får en dryg faktura hemskickad, sen försvinner strömmen och vi blir stillastående utan ljus mitt i en skog i Dalarna. Rullade vidare då åskan hade lagt sig, och sedan i Hofors har ett annat klantigt tåg fastnat på spåret, så vi får kalla på buss. Resan förlängdes 2,5 timmar och jag hann aldrig ner till volleybollplanen.. I Furuvikk var det 23 grader i vattnet, perfekt för ett bad!

Nu sitter den förstående flickvännen och väntar på sin pojkes biobesök. Tänk om alla var så tålmodiga som jag!?

RSS 2.0