julkalenderförväntningar

Nu är jag hemma för kvällen igen. Tar man en julöl på puben så orkar man alltid cada lite längre. Nu är det ju sista november = imorgon kommer snö. Åtminstone borde det de. Iaf så ska jag förbereda mig inför 1:a december. Imorgon ska jag tassa upp tll kl 7.15 och se julkalendern. Nu ska jag och Viktor koka ett lass med frukost-risgrynsgröt!

krymplingen bloggar

Helgens fotbollsskada. En liten stukning blev det denna gång. Snart kan jag iaf gå normalt igen (hoppas jag), utan kryckor, men hoppas folk fortsätter vara såhär snälla som de är ändå.



Jag bor i skolan nu för tiden. Det finns ingen tid till annat. Tvättade mina underkläder i handfatet ikväll, det är ungefär så mycket man hinner när man kommer hem från en hel dags projektjobbande...

Dagarnas höjdpunkter. Kafferasterna i Baljan.

Växjö sparken

AC Studenterna på fotbollscup



en typisk fredag efter kravalltorsdag

Att vakna och inse att man är sen till skolan, OCH att man sovit endast 3,5 h. Det är fredag i ett nötskal. Det var himla kul igår iaf. Fick träffa kusinen också. Jonas hade pallrat sig ner med sj. Jag var pirat. Jag var captain Jack Sparrow. Idag har jag påsar under ögonen och ska åka på fotbollscup i kväll. Hoppas jag kan sova mycket i bilen.

Nu ska jag luncha med kusinen på Kårallen. Mysigt

en typisk kravalltorsdag

Det är TORSDAG TORSDAG måste gå ut på TORSDAG!

Ser grymt mycket fram emot kvällens sittning, med ovven och alla glada partypinglor. Var länge sedan nu, så det kommer säkert spåra. Nu ska vi labba på en cykel, sen blir den fest.
Ses på Kårallen ikväll!

tuesday huh?

Jag har så många HHH-bilder som jag vill visa er. Men det är för många helt enkelt. På fb ser ni en hög om ni är intresserade, här ska jag försöka komplettera med några till.
..en annan gång!

Nog med tjafs om mina små ilands. Nu ska jag se Himym (Ja, jag ligger några säsonger efter i den serien, pinsamt) sen sova. Ingen tisdagsträning blev det minsann, men en myskväll uppe i Gökboet funkade också bra!

pust!

Har gått runt med nervös mage hela dagen och kissat fem gånger i skolan. Nu är intervjun över, och det känns jävligt skönt. Jag kan fokusera på allt annat nu istället. Som alla labbar, allt projektskrivande, alla grupparbeten. Sånna roliga små saker. Shit vad mycket det är att göra nu. Önskar det tar slut någon gång.


det är sånna här saker man vill göra.

Fysträning ikväll blir det iaf!

"modell" för en dag

Vi var på Modellab idag. Jag blev en antilop och Ina & Sophie blev fina. Jobbigt att en bild kostade 550 spänn, och man var för snäll för att gå därifrån tomhänt. Men det var kul ändå. Lunch på Waynes gjorde dagen perfekt.




resultatet

Nu ska jag på körträning!

crazy daisy

SURPRISE!
Tanya is back in Sweden!
Vi satt och åt vår helt vanliga vardagliga middag i Kärleksköket när en människa stormade in och ställde sig här inne. Det var vår kära lilla Tanya som överraskade. Helt sjukt att hon reser ända från Ryssland för att komma hit utan att någon vet om det. Nu blir saker som det ska vara här i två veckor framöver. Mysigt!

Ikväll ska jag göra nytta. Städa, läsa och sova. Fast först blir det köksmys med Tanya och alla andra chockade här hemma.

natti för er, träning för mig

Har sett Kronjuvelerna ännu en gång. Denna gången med pojkvän. Bra film!
Nu väntar nattens fotbollsträning. Jappjapp! Jag är pigg


Axel på promenad i höstvädret

P-FESTEN

Underställ, blöta badkläder, geggigt lucialinne och avspärrningsband ligger utspritt över hela mitt golv. Att ta tag i städningen efter en helg som denna kan ta emot...

Lyckligtvis har jag samlat på mig en del bilder som förklarar allt. Här kommer P-festen HT-11:



För att förtydliga ett par saker: Detta var en grym dag! (Hela dagen, JA!) Började med brunch med hela gänget på Pitchers, och drog vidare till Lazerdoom, där vi fick leka av oss. Sittningen på kvällskvisten hade tema S.O.S. Därför ser ni mig utklädd till en brottsplats, och en massa läkare kutandes runt med diverse ölflaskor. Den sista bilden är inget fyrverkeri, det är Kocken som kör cirkelsågen i Snickerboa för att jag och Ulrika inte hade någon nyckel till handbojorna.

fortsättning följer...

nu går jag på bedden

Hej gkväll!
Nu har jag jobbat mitt första toidiga pass på flamman pub&disco. det var störtkul och jag är lagom tröyt nu. Eftersitsen var väl värt de jobbande timmarna. det var god mat och GoD ÖL. Christian hade fixat jättehöga, fina, stora bord till P-rummet.

FM-gyckel, stort högt bord & kockarna i soffan.

Imorgon har vi personalfest. puss på er allihoopa!!!

girls night

Det blev en biltur med brudarna till Tornby. Mysig tjejstämning. Systemet, Rusta, IKEA, Maxi. Nu är vi redo för söndagen. Tror vi alla är lite mer taggade än varandra (frivillig tolkning på det). Har provat min outfit här hemma, och den är grym. Vill inte läcka för mycket dock, så ni får se sen!


här var en bild från en annan utklädnad. Marionettdocka & mörbultad

Nu blir det väl ett avsnitt vampire diaries som matilda tipsat så gott om.
Godnatt på er!

cow boy?


När man hittar en sån här bild på mobilen veckan efter så blir man på ett ganska mysigt humör. Jag kallar konstverket "I korridorrummet sträcker Jonas på kobenet ".

Har förövrigt somnat på två föreläsningar och en lektion de senaste två dagarna. Kan det bero på festen i helgen, eller är det så logiskt att det beror på att vi köade hela måndagsnatten? Hur som helst var det värt det. Vi spelade ju sällskapsspel och åt kyklingvingar!


lördag på flamman, spelnatt på campus

sammanfattar lite tjafs

Ja. Då var köeriet klart för denna gången. Nu är det bara att peppa till inför helgens alla rabalder. Det blir nog en tredagars om inget går fel...

Kom precis hem från kvällens (nattens?!) fotbollsträning också. Sjukt kul att komma igång med det som var hela tiden förr.

kööööööar

Indiekören var skitkul igår!
Jag såg så mycket fram emot nästa söndag tills jag upptäckte att det krockar med hic haec hoc. Attans rabarber.
Så nu sitter jag och köar i skrivsalen... Bara 20 timmar kvar, och nu anländer lunchsällskapet Elilia och Tove.

spökligt

Igår var det fest. Idag är saker trasiga i köket. Vi har inte längre något handtag till balkongdörren, soffbordet har någon hoppat sönder och julbocken är stulen.
Men festen var kul!

Halloween på Flamman kan se ut ungefär såhär.

HALLOWEEN nu

Jag cyklade hem genom Rydskogen kl 0100, efter att ha sett 30 days of night igår natt med gänget. Livrädd.

Idag har jag promenerat runt med Axel och hans boys på staden. de gick runt alla tre med varsin carlings och JC-påse. Sött.
Ikväll ska det tydligen bli halloweenfest här på flamman. Hoppas folk kan tagga till och inte vara så sjukt bakis hela dagen!


mikru stuur

Efter den superdupergoda burgaren nere på den superdupermegabästa underjorden, Flamman, där vi fick sällskap av de dundersuperfina M2a-klassarna, begav vi oss upp till nästet och myste med Mikru Stur. Jag vill också ha en mikru stur!



Nu åker jag till skolan!

och håret, ja

Jag sitter hemma och försöker rocka min nya hårfärg. Glömde förresten nämna det, att jag är brunett nu alltså.
Snart Flammanburgare med Gökarna Jonathan och Johan. Ses i underjorden!



Sonja Cadar

Me and La Sanja sitter i datasalen. Känns som det är här jag kommer spendera min tid framöver. Men det är kul med CAD!

Vår idé om att göra en hemsida "mamma på facebook", vet jag inte om vi kommer lyckas med idag. Men det kunde ju bli ganska sött...

RSS 2.0