Just idag är jag stark

Utgång igår och här sitter man nu lite småtrött. Det är lite soligt ute och jag måste plugga..
Det var för övrigt mycket roligt igår på Slick, förutom att Florence Valentin var där och höjde inträdet och förminskade dansgolvet. Tjejmiddag och sånt innan hos Hammar (tror jag ska börja kalla henne för det nu framöver, blir så jobbigt med två Fia).

Maria älskar:
- När de spelar Gloria med mando diao på slick!
- Tre glas O'boy och en skorpa med Bettan efter krogen
- Att lyckas spara ut naglarna 3mm så det vita syns

Listor är en bra grej tycker jag, idag började jag på önskelistan också.


inför Beach 2010

Jag har fortfarande salpetersyra på fingertopparna, det har blivit gult och torrt, och jag tror inte det är nyttigt. Jag känner mig som en liten tjock tjej som sitter inne hela dagarna och äter och tittar på tv. Jag går inte ut och tränar, det är jag för lat för, det är kallt och det är för tråkigt ensam. Aja, ikväll måste det bara blir en joggingtur!
Idag åkte pyamasen av efter lunch. Hur låter det på en skala?


Här med lovar jag och svär. Att jag varje kväll ska göra situpp's, armhävningar och rygglyft. Jag lovar att yogamattan ska komma till användning för en gångs skull.


Usch, bara att läsa igenom det får mig illamående..

Igår var det filmtajm igen, hemma hos Elise. Kändes bra att åka och skjutsa hem Fia och Ella efter. Jaa, det känns faktiskt liite mer vuxet med körkort ;)

Men nu är det ju snart dags att peppa helgen som kommer. Imorn blire förfest hos Fia H, och sen utgång med tjejerna, Tjohoo!

..men innan dess väntar biologin och kemin på att bli pluggade..

Svammel - ett sällskapsspel för alla fantasifulla

Kvällen/natten har gått åt till spel. Hos Filip samlades vi för att ha en sällskapsspelkväll. Självklart var jag den enda som verkligen gick in för det, och tog med mig två mycket noga utvalda spel. Okej, Pontus tog med Fifa, med det räknas inte. I alla fall, Svammel, ett slagt charadspel, fast man ska berätta en historia som ska leda till ett speciellt ord. 5 av 5 toasts!

Idag har jag försökt skaffa jobb, och varit med pappa på bilprovningen. Nu väntar en filmkväll med tjejerna och innan dess ska jag försöka skrota undan lite plugg!

ålderskrisen

Pappa lever ungkarlsliv nu. Jag gissar att det är 50-årskrisen som nöter sig in i honom. Han är ute och dansar VARJE kväll, och kommer hem sådär 3-4 på nätterna.

Idag stod jag och Fanny i kiorren på S-vallen, och det är ta mej fan sista gången jag ställer upp på det i år! det var kallt, inge folk och slut på kaffemjölk.. Lön för 3 och 1/2timmes jobb i kall kiosk: 8 mazariner med utgånget datum. En hel dag borta.. Och ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, film? kanske går något bra på tv, eller så kan jag ju titta klart på Robin Hood på youtube..

söndag

Mmmm! Vad sugen jag är på att stå i Gif-kiosken idag!!!
-ironi..

Jag känner mig fortfarande lite tjock från igår. Jag och Bettan bakade kladdkaka och åt upp HELA!? Varför gör jag såhär mot min kropp? Hoppas fotbollsträningarna börjar snart..


Den här mongobilden är för att jag saknar Johanna, och för att den är mongo.

Höstlov

Jag har förtjänat det här. Ett riktigt lov. Ett mysigt, ruggigt, gula löv-lov. Efter en halv termins bara slit, press och stress har jag verkligen, verkligen behöövt detta.

Hur inleder man lovet då? Jo, med bullbak och plugg..
Igår var vi slöa och passade inte på att inviga lovet med en utgång. Men som tur var fanns det mycket att välja på på TV den kvällen. Soffan delades in i två delar: Mysdelen, där Z och Emelie satt och mös, och Bästa delen, där jag och Fille åt godis. Björnen satt bekvämt bakåtlutad i sin Björnfåtölj. Det jobbigaste med att kolla på tv med killar är att de överröstar allt utan att tänka på det, så för att ha en chans att höra vad filmerna handlar om måste man höja till högsta volym och spänna öronenriktigt ordentligt.

Hur som helsta ska jag baka bullar med pappa nu!
Ha ett trevligt lov!

ingenting, först kom ingenting, sen kom ingenting..

Fysikprovet till veckan gör min magkänsla mindre skön. På golvet ligger Bettan och mumlar för sig själv framför datan. På bordet står en bunke (finns ingen tillbringare) med saft och ett halft paket ballerina. Men det är ju söndag, och vi är hos farfar. Då behöver man inte stressa och göra saker hela tiden. Det är helt ok att bara vara. Gå runt i myskläder eller något annat mjukt och äta feta sötsaker bara för att det är gott.

Det är 10 minusgrader ute och vi sitter inne och bara myser. Kusinmys är bland det mest självklara som finns!

..Nu måste jag gå och fortsätta göra ingenting vettigt :)


längtar till lussebullar och pepparkakor!

No updates for a while, sorry!

Det har varit lite mkt sista tiden bara, men nu är jag tillbaka! Snygg och fräsch, redo för inlägg på inlägg!
Just nu sitter jag och Cia och laddar inför en spansklektion. Miniföredrag på främmande språk är ingen hit, men vi ska ta oss igenom det har vi bestämt. För övrigt har jag bokat hytt till studentkryssningen igår, och tankarna har redan börjat vandra iväg ut på havet..
Mycket händer runt studenten, vilket väl är ganska normalt. det är kryssningar, balklänningar, och studentmössor hit och dit. Än har inte paniken över ekonomin slagit mig, men jag antar att det kommer med tiden.
Födelsedagar här och där just nu. Varför ska alla fylla år samma tid på året, kunde inte föräldrarna planerat liite bättre!?

Aja, och snart kommer snömyset och advent. ÄLSKA! Tänk er tidigt en morgon att vakna till julmusik från radion, och se adventsljusstaken stå och tindra i fönstret. Glida i tofflorna som står och väntar nedanför sängen och dra på sig morgonrocken för att sedan gå ut till köket, där mamma står och trallar "nu är det jul". Att få serverad tomtegröt med kanel och socker, och en smörgås med saftig julskinka. Och titta en skvätt på julkalendern medan det yr runt lite snö utanför köksfönstret. 

idealiskt!

RSS 2.0