vardag kväll

Det här är andra vardegen i rad med Sonja och ett glas vin. Mysigare kanske det inte blir...

myser lite

När man genomgått en dag i skolan präglad av industriell ekonomi och hållfasthetslära. Då är man värd lite mystid med Maria Helins hembakade semla och en fet kopp te. The Salvatore brothers kan få vara med också.


när man hittar bilder som beskriver kvällen

Haha. hittade några mobila bilder från i fredags.
Allt tog sin början på fredagspuben. Därefter fick vi smaka på Kristoffer och Ludvigs hemmamosade morotssoppa, sevrerat i vinglas. Det blev allsång till disneylåtar innan vi skuttade vidare mot Flame. Jonas, åkte du barnvagn hela vägen dit? På flamman fanns det diverse flamers, och en och annan peruk. I p-rummet stuffade alla på bordet.
Det var en bra kväll. Tack för den



Nu ska jag åka till Tornby med, AxelJockeIna.

lyfter inte en fot

En sån där lördagsmorgon efter en alldeles underbar flammanfredag. Idag ska jag bara mysa ner mig framför Vampire Diaries och betala lite räkningar. Dagens ansträngningar blir att duscha och att gå ut i köket för att laga mat and so on.



sista vardagen i veckan

Nu är det fredag och jag ska åka till skolan för att plugga hållfasthetslära.

Fredag=Flammanfredag!

en vecka senare...

Ledsen alla ni som saknat mig. Diverse strul med att kunna blogga har cirkulerat lite då och då, men nu är jag här!

Igår var vi på dejt. Flammandejt [en dejt där man aldrig får vara ensamma]. Hamburgaren var god som fan, som alltid. Och trots oväntat sällskap av 2/3 J-bros, och Mats, så var det en trevlig "dejt".
Nu sitter vi på rad vid datorerna i Valhall och cadar, som vilken annan ledig eftermiddag som helst.

Höll på att ladda upp lite bilder från Flammans skidresa senast för er. Men så slocknade burken mitt i , så de kommer senare, ikväll kanske?. Resan var iaf kempego'. Vi hamnade i Björnrike (Vemdalen) och där fanns det en massa snö!


en dokumenterad festresa

Som jag lovade, viker jag ut några bilder från helgens skidresa. Mest fotades det i stugan. Tur att det var en fin stuga...



Helt nöjd med helgen. Snart kommer en till! Flammanfredag redan imorgon, astaggad! men nu blir det O'boy och nudlar med Sonja, en klassiker.

skidresa till hemlig destination!

Jahaja. Inget schysst knä man får stå ut med. Är jävligt gnällig på svensk vård just nu. Om man snubblar i vartannat steg man tar, är det då meningen att man ska klumpa sig runt i tre veckor innan man får komma på röntgen?

Men skönt med lite distration i några dagar nu. Flammans Skidresa väntar på oss femtio skid-fest-galningar om några timmar. Vi vet fortfarande inte var vi ska, men förhoppningsvis finns där snö!

Jag packar vidare och drar ner på flamman sen för en burgare.
So long, suckers!

slutet på 20

Första dagen i skolan. Gick som smör, eller vad säger man?
Nu är det bara att längta tills nästa sovmorgon (13e feb)... En lååång väntan.
Idag är min sista dag som 20-åring. Så imorgon är jag fri för livet har jag hört. Kan göra vad som helst, spännande. Men jag fortsätter nog bara plugga ett tag till...


med bål, ballonger och mini-cupcakes!

Nu har jag fått min 21 årsfest. Tack alla ni som var där och firade den med mig! (...och ni som inte kunde komma, men som skålade för mig ändå) Det var kul och jag är riktigt nöjd såklart. Så nu känns det bara rätt att starta upp den här djävulska terminen med lite föreläsningar imorgon, måndag.



Alkoholen säger: "Om du dricker mig så är du värd att ta det lugnt hela morgondagen, varsågod"
Så, med det sagt så var jag alltså värd lite seriemarathon idag, med lika värdiga Axel och Sonja. Vi har sett Sons of Anarchy och ätit onlinepizza/kebab hela dagen.


Vi bara fortsatte mysa

fiajdej

Fredag. Mer bakning, och mys


Mattias pluggar i skenet av stearinljuset

bara bilder...

Jag har inte så mycket att skriva idag så jag gör inte det.
Istället ägger jag upp några bilder från mobilen som nästan lyckats passera bloggen obemärkt...


Vi tog en parfika på Wayne's. Inte ofta sånt hinns med annars



När Ina och Sonja slåss. Då vet man att det är på allvar...

Det sa bara vips

Ja, vad gör man en dag som denna? All snö har regnat bort under natten, vilket gör utomhuspromenader så mycket mindre spännande. Baka bullar kan man ju alltid göra, tänkte jag och vips (...eller 3 timmar senare) så hade jag ett 50-tal färska bullar framför mig!


Bullarna är nu även helt klart godkända av Rasmus, Maria och Jonas.

aaaaah!

Såg The return of the planet of the apes igår, och upptäckte strax innan sovdags att jag har den där smarta apan uppsatt på min dörr. Riktigt läskigt. Jag kommer aldrig kunna sova med öppen dörr något mer...


Se aldrig apornas planet om ni har en sån affisch hemma

effektiv tisdag

Har lagat lasange, sju matlådor. Goda matlådor.
Laddar ner film, tar en promenad till bolaget (rödvinssuget kommer tillbaka), en tupplur och sen filmkväll med Axel. Bra dag! Gymmat har man hunnit med också


Sonjakväll

Myskväll med Sonja. Film och Gitarr. Och ganska skön sång på det. En bra kväll helt enkelt.


Sonja trallar på

kom i form

Hinner inlägga en kortis innan gymmet.
Nu börjar det bli dags att komma i form, med Axel och Ina, som förövrigt just i detta nu är på FÖRELÄSNING. Jag tar en chill morgon med två avsnitt Vampire Diaries istället. Mumma!

Dags att kila, nu ska muskler byggas!

le TV

Åh, vad skönt att slå på tv:n från sängliggande ställning, och få vakna till ljudet av någonting annat än en snooze.
Nu ser jag på Gladiatorerna-repris och väntar på att Axel ska plugga klart så vi kan gå på stan.
Oh, sunny day!



Jag mår ganska bra nu!

Nu så!

Från att vi rullade in i Östergötlands län sjungandes "I'm sexy and I know it", jag och mamma, har vi hunnit åstakomma en hel del här nere i Linköping. Sex varv i Vallarondellen, en springtur genom IKEA, en trött vandring genom Ica Maxi och en del fixande här hemma i rummet på kvällskvisten. Axel fick hjälpa till med vise värsa...

Nu är TV:n på plats, och Å så snyggt det blev! Mamma har redan krypit ner i bäddsoffan så det börjar väl bli dags  att dra täcket över mig och få lite sömn jag med, innan morgondagens shopping. För ja, imorgon ska vi shoppa mer, kanske...

Godnatt från Linköping

sushi på röd dag

Blir väckt av att pappa kommer in med en död råtta i råttfällan. "Vill du ha lite frukost?"

Trots ett sådant traumatiskt uppvaknande denna morgon så har början av dagen varit helt okej. En sushilunch med tjejerna fick mig på andra tankar.


Fia och Elise på bild. Elise, du lyckades hålla ögonen öppna den här gången iaf ;)

tjejkladdkaka

Så himla mysiga brudar det finns i den här stan. Ibland. När de inte är på vift, som de är ibland. Nu splittras vi upp ännu en gång, så ni får ha det så bra tills vi ses igen! ...och Sara, kör på Linköping till hösten, lovar att det kommer bli awesome!

Tack för fikat, Elise

jag går ensam

Vinterpromenad ner på stan med bästaste Maria Bond. Fint sällskap den där tjejen. Vi går ganska bra ihop faktiskt...

Härligt vinterväder och lagom lugnt på stan. Har kommit på att jag gillar att shoppa ensam. Det finns bara en vilja då, och den är min. Innförskaffade en klänning, ett nagellack och en mössa (lite random). Nu ska jag fortsätta kolla Vampire Diaries vilket är okej idag, för jag har ju åtminstone rört på mig.

Ikväll: Trettondagsmiddag hos mamma, och sen adjö-myskväll hos Elise.


Chicken a'la Bond

Kvällens middag made by los Bond siblings:


Vi kan det där med cyckling och curry...

mindre hår att ta hand om

Nu har jag gjort mig jullovsfin med nytonat hår och en kortare frisyr. Mumsigt. Annars händer det inte så mycket här i "hålan". Inget liv liksom, inte ens lite snö på backen... Börjar bli rastlös av att sitta i soffan och sträckkolla vampire diaries. Så om någon vill hänga, sär bara till!

Ikväll ska jag iaf ge pappa lite hjälp med köksrivningen. Blir spännande.


En klassisk före-efter.

god fortsättning säger man

Kommer hem från en vecka i Sälen med ca 0 bra bilder på kameran. Riktigt kasst.

Årets julmat har nog till mestadels bestått av pommes faktiskt. Ingen prinskorv utan sibylla, max, donken, pizza, bageri. Det känns modernt och innovativt.


Nyårsdagarna uppe i Lindvallen med familj, vänner och Axel.

Nu är jag på bar mark i Gävle. That's it, ingen snö här inte. Axel är nerskjutsad till tågstationen, antagligen sitter han nu på tåget, läsandes sin jullovsbok. Det har varit ett skönt break bland snöflingorna där upp på fjällkullarna. Önskar minusgrader här nu också. Eftersom jag bara har tjockisjackan med mig detta lov, så hoppas jag på att inte cykla runt och svettas längre.

Ikväll ska vi riva köket!

RSS 2.0