Heartbreak

Utekväll med tjejerna igår. Succe!
Tackar girlsen för en lyckad kväll. Kul att träffa allihopa också, efter alldeles för lång tid...

Att boka sista minutenresa slutar ju däremot inte alltid i succe. Det blir hemresa på måndag istället för ikväll. Nu fick jag iaf lite mer tid hemma i tv-soffan ikväll!

kantareller i hela lägenheten

Idag har vi plockat svamp. Mängder av svamp. Skulle kunna leva på svamp. De "norrländska" skogarna kan man räkna med. Mycket bättre än Rydskogen...

Nu har jag och mamma varit ute i Valbo en sväng och shoppat lite. Förhoppningsvis kan jag vara lite festlig på kvällens inflyttningsfest a´la Fia Hammarstrand! Mums!



Svampplockning! Lägg märke till mammas utomordentliga Captain-pose.

Det är så bra just nu

Åååh! Vad jag har sett fram emot sånt här. Tjejhäng i den gamla hemstaden. Catcha upp allt man missat eller undgått de senaste månaderna, och bara vara lite.

Idag gjorde vi Gävle stad osäkert, precis som på de gamla goa tiderna. Älskar att mysa runt som förr.

Jag märkte faktiskt just precis att jag klarat godkänt-gränsen på flervarre-tentan!!! Detta är bevis på att mirakel finns. Var bombsäker på att jag kuggat den här gången. Nu ska jag belöna mig med något riktigt onyttigt. Kanske mammas hembakta rulltårta som ligger i kylen...

Ikväll ska jag och Vican mysa upp oss i ett litet litet soffhörn och se på kass fredagsunderhållning. Idol 2011.

hemåt

Viktor kan det där med att steka pannkakor. Mums vad gott det var! (Tack) Nästan så man ska vara nöjd över att hela korren bangade på flammanburgare denna afton.

Nu har jag bokat en sista minuten-resa, billigt! Så imorn kommer jag hem tll lilla Gävle igen!
WIIIIHOOOO!

Ses där

aje

Min kropp värker innifrån och ut. Bodypump för första gången på min livstid, typ. Det tar.

Ikväll blir det hemmagjorda burgers med den bästa pojkvännen jag kan ha. Imorgon ska jag kämpa för att ta mig upp ur sängen. Lovar

hemtrevligt tyckte jag

Satte upp lite konst i rummet igår. Så här slutade det:





en dag

Superfina söndag.
Natten var lång och när jag avslutat mitt pass, fyllt av oförståbara utbytesstudenter, i underjorden kl 0600 hittade jag min sovande pojkvän i köket. Där låg han och "höll sig vaken".

Idag har varit en sån där perfekt mysig söndag. Med Sonja på promenad genom stan. Vi tog en liten mjölkdrink som uppladdning faktiskt. O'boy heter den.


Sonja bjuder på o'boy-drinkar


På stan sprang vi på några dpu-flickor. Emilia, Tove och Anna var visst också stansugna denna vackra SÖNDAG.

om drömmar ändå kunde vara på riktigt

Jag vaknar förvånansvärt pigg, går in i badrummet och märker att sminket visst hade tvättats bort igårkväll. Jag ska ta en lång promenad till Skytte-c och hämta cykeln där den fick stå över natten. Då säger Axel: "Nej, det behöver du inte. Vi tog ju med den hem igår". Och ja minsann, där står cykeln och väntar på mig utanför.

Sen vaknar jag på riktigt och allt är tvärtom. Nu ska jag promenera till Skytte-c med Frängen. Tur att hon också lämnat kärran där.

Bra fest igår

har du sett mina morotsbyxor?

Eftersom jag bestämt mig för att vara morot på mogondagens tackfest letade jag förbrilt efter min orangea underställsbyxor som jag var så säker på att jag hade någonstans här hemma. Men icke. De ända jag hittade var rosa, och vad jag vet är inte det en bra färg för en morot...

Så om ni råkar ha ett par orangea brallor hemma? Ge mig, snälla?

Uäk! Imorgon. Om ca: 10h är det mekaniktenta. Jag bara måste klara den. Ångest. Men nu får man inte plugga mer bestämde jag. Film eller något avslappnande som uppladdning låter bra!

Måste också bara (stolt) hinna presentera veckans klägg:


rulltårtaklägget

tenta-p är inte slut

FlervarreTentan var nog ett skämt. Åtminstone hoppas vi fortfarande på det. Skrattretande att komma ut därifrån och känna att man slösat en veckas tid på att plugga för att kugga...


Detta är ögonblicket då vi alla försöker glömma tenta-jäveln och fokusera framåt. Vissa av oss lyckas. Andra inte...

Nu är det bara att mata på med mekanik istället. Tentan kommer på fredag, och vad som också kommer på fredag är TACKFEST för DPU! grymt taggad på klassbastu fredag eftermiddag. Temat för festen är M. Jag ska vara morot.

inlägg innan söndagsfikat

Är otroligt tacksam för att min pojkvän är duktig på att laga mat. Och på att bjuda mig på mat. Tacksam.

Vi fick mätta magar lagom till biomyset. filmen var faktiskt jättebra, sevärd: Crazy stupid love.
Idag har varit en sån där vanlig pluggdag, fast med lite extra lyx från bageriet. Kom nyss hem från Campushallen där vi tittat på korpen innebandymatch. Erik Maple Aspleaves, ni får stå på er lite!




MatlagarAxel gjorde mig alldeles lagom nöjd.

it's lördag

Om LO-FI-FNK killarna är 29 bast så vet jag inte om min verklighetsuppfattning är helt som den ska.
Det blev spontankväll på HG i torsdags. Öl, burgare, musikquiz och dartträning (inför DÖMD, såklart). Bandet som gästade var LO-FI-FNK, och de var Viktor som skötte scenljuset (blink blink blink! full?). Stod man längst fram fick man blunda för att inte mista synen.



Nu är det lördag och jag avslutade gårdagen med att somna i soffan framför Kalle och Chokladfabriken. Mums, snacka om smaskiga drömmar man hade inatt!

Nu ska jag ta mig ner på stan, eller rättare sagt systemet... För ikväll vill Axel bjuda på trerätters och bio!!! Kan väl inte komma dit utan en flaska rött.

hej

mitt liv idag

Vi bara plöjer igenom tentor!



Men ikväll blir det lite Flammajobb som avkoppling. 17-03 hittar ni mig där. Kom och ta en burgare vetja ;)

yes.

WOHOOOOO!

Någon entusiasm som jag hade hoppats på fanns inte i köket denna kväll. Foltbollsintresset satt på sitt rum och smygkollade på matchen i sin ensamhet när jag plötsligt slog upp porten och trängde mig på.

Viktor kan man lita på!
Och vilken jävla match vi fick se. Är så sjukt nöjd att jag såg den. Sverige-Holland: 3-2


fusbol

Sverige-Holland.
Kärleksköket ska heja ikväll. Mitt i tentaplugget känner jag att det är så värt med lite avkopplande fotboll. Det ända man behöver tänka på är att vinna!!!


kantareell gottigotti

Vi plockade lite svamp i förmiddags. I Rydskogen finns det trattkantareller. Supermysigt. Jag fick se en bambi också, på riktigt nära håll, så jag är nöjd med skogsviciten.
Nu har jag cadat lite med mina kära vänner, och ska ta en lur innan sena jobbpasset ikväll.




Maki !

Sushi hemma med lilla familjen igår kväll. Vi var så otroligt duktiga så det t.om. smakade bättre än de man får på sushirestaurang. Mums vilket mys!

Sen kom Axelhem från festen. Jag fick kämpa för att hålla honom borta från att fyllekäka de sista lullana.



spread some wednesday love

Alltid lika mysiga kärleksköket <3




Att komma hem från skolan strax innan 20. Vara kall, trött och hungrig, och mötas av ost&vin-mys i köket. Det är jag tacksam för.

förhoppningsvis blir jag lite smartare med tiden

Jag bara pluggar och pluggar, äter linssoppa om vartannat och pluggar vidare.
jag varken tränar, städar eller pluggar. Herregud vilket liv såhär innan tenta-P.

Nu sitter jag med Axel i skolan och cadar. Ska snart åka hem och ta det lugnt i soffan. Kanske börja kolla ny serie. Nog för att Axel har lovat att skriva en top 5-lista på bästa sevärda serier, men har ni nåt bra förslag så ge mig!

bilder från helgen kanske kommer inom kort. seupp

smutsig?

Jag har trampat trampbil idag. Det är därför jag ser ut såhär nu.


RSS 2.0