Dag ett på hygget

Dag 1.
I Orsa på ett hygge slet 10 ungdomar med sina plantor hela dagen. Jag var en av dem och det var kul. Innan det började kännas tungt i händer, fötter, ben och ork.
Jag tänkte inte klaga eller så. Vill ju bara att ni ska veta att jag sliter som ett djur här borta, medan ni ligger i solen och njuter. Jag är en stark kvinna. Eller förhoppningsvis blir jag det snart.

Sommarlov, sommarjobb

HEMHEMMA. I Gävlet alltså.
Mors dag och allting. Det blev en dygnsvistelse här hemma nu. En snabbis. Om några minuter far jag iväg igen. Med kusin Bettsson till Dalarna och stugan. Mot sommarjobbet! Det blir skogsplantering i tre veckor från och med nu ju, hoppas min kropp är hel därefter. Och hoppas på mysiga sköna eftermiddagstimmar på Sollerön.

Imorn sätter vi igång kl 06.40. Ingen vila.

Pössssss!



Från koja till slott

Gick ut i köket för att skriva inköpslista och fick en chock. Trodde jag kommit till fel kök när två nya fräscha soffor står och tittar på mig!

Mycket kul har vi haft i de där gamla sofforna, men mycket kul ska vi ha i de nya också. Här nedan ser ni en liten förvandling i köket:











Tenta-p

Det är Tenta-P nu. Alla redovisningar, inlämningar och presentationer är äntligen avklarade och nu återstår bara den fruktade envariabel 2 tentan. Dagarna räknas ner i varje maskinettas kalender. På lördag gäller det att vara förberedd. En omtenta den 9e juni eller i augusti är inget att föredra.

Så som ni kanske förstår har jag ett fokusområde just nu och det är enveriabelanalysplugg. Härligt. Man får iaf vara på hemmaplan och ta kafferaster stup i kvarten.

Snart är det sommarlov och jag kan inte fatta hur fort det här läsåret gått. Helt otroligt!

Flammans vårfest 2011!!!



Kärleksköket rockade flammas vårfest igår. Det blev en grym heldag med en massa sol och glädje.
Eftersom Lounge var anordnare utsåg de såklart sig själva som vinnare av hela dagens tävling. Som största rivaler tilldelades vi istället fuskpriset. Typiskt Lounge.


woooooohoo!

I Skägget... Nej förlåt, jag menar Ryd! Vi ser på film och kör lite mera incskape. Man kan aldrig få nog av incskape!


frostar i bifrost

Linköping. Campus Valla. A-huset. Bifrost. Där har ni mig.

Tro det eller ej men nu är jag nästan klar med vybilderna. Nu kommer jocke, så pluggar vi matte istället!



lite glädje studsar in

Tänkte jag skulle pigga upp bloggen med lite bilder från helgen.

Jag minns maten från denna kväll. GRILLSPETT. Det gjorde vi bra Axel!


Chillmyset vid volleybollplanen var inte heller helt fel. Pysmys i solnedgång har jag gärna igen!

Happ. Det var det... Nu ska man återgå till allt jobbigt istället. Typ faktumet att kylskåpet är tomt, och att det inte finns någon tid till annat än incskape och tentaplugg. Tacka vet jag Flammans vårfest på lördag. Jag ska slita som ett djur fram tills dess, och sen ska jag bara njuta!

Puss

SOF 2011

Det är alltså SOF (Studentorkesterfestivalen) på G i helgen. Hela helgen. I torsdags stog jag, Axel, Jocke och några andra funkisar i entrén. Ryckte i armband och gjorde visiterings-benböj i 10,5 h. Jag har nu träningsverk i hela låren. Igår fick vi uppleva själva festivalen och lite grillmys innan de. Idag blir det kortege. Så nu ska jag dit och njuta av alla fina lastbilsflak.


Nu vet jag vad jag gör igen

8e maj. Vi badade. Årets första dopp. Minnesvärt. Synd att man knappt fick chansen att minnas från början var man badade. Var det kanske Vättern? Det låter möjligt faktiskt. Gårdagen var så sjukt hemlig ju.

Gårdagen var inte bara hemlig, utan även kul, och mysig. Lite spårad men det hör väl till. Nu är jag på säker mark. Hemma i lilla korridorsrummet.



Det är ju inte hemligt längre, eftersom alla vet.

Hemligt

Ja. Så här sitter jag nu. Helgen har varit smooth, med en massa jippon. Allt vad en student kan önska sig. Ölstopet i torsdags var himla najs. Här skålar vi för det:




Nu är klockan söndag förmiddag och jag gör mig redo för det Hemliga ÄveMtyret som går av stapeln om 2 timmar. Ovven är på, och magen kurrar. Det blir frukostmys hos Gustaf till att börja med. Sen vet vi inget mer. Kommer hem igen efter en 24 timmars resa.

Igår var det sol kan jag säga. Precis som idag. Typ 100 grader i skuggan och sun touched bodies everywere!


Här har David hittat en liten navelnyckelpiga som han hade trevligt med en stund. Sen flög den. Ungefär precis här på bilden flög den.

Nej, nu är jag hungrig. Mot Gustaf och frullen! Ses på okänd destination alla ÄveMtyrare!

Maj kanske man inte ska lita på trots allt

Maria, Märta gymmat klart. Cykla tillbaka till skolan i oro om en liten regnskvätt. Blir sönderpiskade av hagel 10 sekunder senare. Ajaj, sköna maj!

Idag, onsdag. Anmäld tidigt till Hemliga Ävemtyret. Nu är plånkan snart tom. Men det blir nog värt! :D

Helgen bjuder på solsken och mycket att göra. Ta't lugnt!

Sköna maj är kommen.

Valborg i Linköping funkar det med. Något Uppsala blev aldrig av, men i Linkans trädgårdsförening, där fanns livet med. Livet och solen. I några timmar. Efter några timmar när regnet kommit och gått, såsom alla glada och fulla studenter, satt där mitt på gräset fem tappra på en filt. De hade utstått regn och kyla. De satt kvar, och slog världsrekord i kexknäckning. En hyllning till Jonathan Allvin.




RSS 2.0