la familia y las chicas


Ena kvällen är det familjefest i hemmet, med maffiabröder och systrar. Här är vi. Familjefoto 2011.


..andra kvällen är det pyamasparty. Tjejkväll med snittar och vin. Nakna killar som dansar knäcke.
Livet leker.

Maffioso

Idag är det fredag. Fredagspub. Ikväll är det Maffiaparty här hemma, och till påsk jag åker till ALPERNA! Åh, jag saknar er, fina snötoppar!

Nu ska jag ta en portion nudlar, kladda på lösögonfransar (om jag lyckas) och försöka klä mig lite gangsta! ska bli spännande. Håller tummarna för garderoben.


från och med nu

Det var lördagkväll och jag invigde mina nya favoritskor. Vi åt på thairestaurang och gick på bio. Love and other drugs var mysig. jag rekommenderar. Tack för kvällen, Axel, den var jättetrevlig!

Nu såhär i efterhand har jag kommit på att min födelsedag har varit väldigt lyckad. Och väldigt utspridd. Man kan ju fira på så många olika sätt, och jag tror jag fått med mina godbitar runt årets fördelsedag. Nu känns det lite slutfirat dock. Det som finns kvar är en inte-längre-tonåring, och en massa pressentkort att spendera på något passande.

Så ännu en gång skulle jag vilja tacka alla er som har varit med och gjort mina sista tonårsdagar, och mina första gamlingdagar till vad de har blivit! Ni vet såklart vilka ni är, och ni äger <3 (..med risk för att låta väldigt blogg-töntig, men jag får vara det ibland)






testpatrullen gav upp av förvirring

I rymden finns inga känslor. Den har vi sett ikväll, först i svt-kort-snäll-verision, sedan på riktigt i flammig bild.  Det var två helt olika filmer, trots att de hade samma skådisar och namn. Mycket märkligt vill jag påstå.

Jag och Sonja skulle därefter spela ett spel. Sagan om ringen lät spännande tyckte vi, och började läsa spelreglerna. en 15 sidor lång som förklarade spelets mening: "Stoppa Sauron innan han tar ringen och kan härska över hela Midgård".
-Men hur?
-Använd en ask med jord kanske!



Nä, vi förstod verkligen ingenting. Det kanske inte är så lätt första gången med ett spel som har fem spelplaner på samma gång, och när Sauron alltid var närvarande på mörkerrutan.

Sagan om ringen - spelet får 0 av 5 toast's!

Ajrobiks tjugiårsh fäst

Att fylla tjugo. Att handla på systemet för första gången. Det räknas ju till ganska så stort har jag hört. Och ja kanske, fast  känslan är nog mer lagom. Att fira tjugo, det är kul. Igår firade vi tjugo, och det var [as:omm]. Aerobics-kravallen stod näst på tur så därför var alla halft overallade, halft bodys och svettband.
Ikväll ska jag dega. Titta på film, och cepa med Sonja. Mums!
























ömma öron

Jag ba lever livet och gör en massa crazy stuff typ. Plankstek till middag och hål i öronen. Galet. Verkligen alltså.

Nejmen, jag är ju en sån där tjej som aldrig gillat smycken över huvudtaget, men sen fick jag ju det här presentkortet i studentpresent som jag kände att jag borde utnyttja innan jag fyller 20. Det kändes som en bra gräns.

Så nu för första gången på 19 nakna år har jag pyntat mina örsnibbar med silverpluttar. Är det jag? Ja, jag blir kanske mer bekväm med det efter några dagar.

Ikväll tar jag mig en till sån här härlig myskväll. Kanske ska börja kolla på Greek. Det sägs att det är en underhållande serie. Jag ger det en chans!

freda!

Så. Då var det dags igen. Upp och hoppa, och gör något vettigt. Idag fyller mamma år, så jag ska ner på stan med tjejerna och shoppa pressent. Nu går störtlopp på tv, och jag missade precis svensken. Dåligt Maria!


Bild: Vi spelade alfapet i lovekitchen här om dagen. Jag lyckades pricka in "juicen" och vann med 1p. Score!

hem ger tid att tänka

Vad härligt det är att komma hem ibland. Här vet man vad man får. Här känner man sig trygg, och man får omringas av människor man saknar och älskar. Jag gillar hålan, där jag bott. Den är fin.
Fia var här idag. Henne ser man allt annat än ofta. Men man märker först när man träffar människorna att man har verkligen saknat dem. Det är iofs ett ganska bra fenomen. Så slipper man ju gå runt och leva med saknad dygnen runt. Imorgon ska vi göra stan. Jag, Fia och Elise. Det blir kul.

Att göra stan här, och att göra stan i Linköping är inte riktigt samma sak. Här går man ner när man vill träffas och mysa på fik. I Linkan går man ner om man har tid, vilket man aldrig har under terminen.

För några dagar sedan hade vi dock tid, hemma i Linköping. Då lyckades vi ju skapa en väldigt trevlig eftermiddag, och jag lyckades finna ett par nya skor. Ett par skor som får mig på våriga tankar. Snart kommer våren, solen och värmen. Ta vara på den. det ska jag göra!


Hitchhiking

Östgötatrafiken kan man aldrig lita på. Bussen kom inte på 10 minuter, och det skulle innebära försening till tåget mot Gävle. Fan, tänker man. Fan. Vad ska jag göra? En bil. lifta. Givet! Så jag hoppar in i bilen där en kille sitter och är på väg till sitt jobb på bilverkstaden. Han kör en omväg för att släppa av mig vid resecentrum. (Tack du räddare i nöden!) En minut innan avgång har jag hittat min plats och slängt upp jackan på hyllan över sätet.
Dagens äventyr: Lifta i Linköping.

Nu är jag hemma i alla fall. Hemma i tryggheten efter en så omtumlande resa..
Imorgon träffar jag en go' vän. Nu är det läggdags med sovmorgon!

kalas

Tentadag. Det gick sådär. Men jag lever och annars har det varit en mysig dag. Axel, Sonja, Erik, Sophie, Ina, Gustaf på stan. Det var mycket trevlgt. Nu är jag paketansvarig och vi ska åka till Märta på födelsedagsfest. Grattis Märta! Here we come!


På espresso House

en dag

Ingen var hungrig, men det blev pizza ändå. Sunt.
Inget träningspass ikväll heller. Jag och Sonja fördrev tiden med att läsa igenom alla frågor i "Tjejmiddag", och skratta åt Meg och Peter Griffin. Nu ska jag sova. Imorgon fortsätter väl plugget. Sen är det ju tentadags så småningom. Då jävlar!


Sonja och Ina ska skapa en egen studentorkester.

nyårslöften?

Juletider är över, nyårsfirande förbi. Nu är det liksom början på ett nytt år och därmed känner jag att jag måste sätta igång något nytt för mig själv.

I år ska jag:
- Kontakta sjukgymnast, och träna upp mitt klena ben. Målet är att så småningom kunna vårjogga.
- Använda mer grönsaker till matlagningen!

Hmm.. den här listan skulle kunna bli mycket längre. Men man vill ju inte skriva för mycket löften här, då blir det ju på riktigt. Nöjer mig så här, och behåller resten i huvudet.


Nyårsbilder

ingen mer julmat

Linköping, här är jag!

Är dödshungrig. Har precis varit på Ica för att försöka fylla upp det tomma kylskåpet, men ändå inte lyckats mätta min mage. Sonja, Ina, kom med mat snart!
Kanske borde ta mig en liten aptitretare innan middan med tjejerna. Men vad ska jag hitta på?
Blodpudding kanske? ett paket nudlar är nog inte så mycket att skylta med heller.. nä, får väl bli en macka!

kräks

Magsjuka. Kan komma plötsligt.
Nu är jag helt rensad på näring och vitaminer, allt vad det heter. Käkar nyponsoppa och resorb. Somnar varannan timme. Livet leker.


Sälen

Gott nytt år allihopa! Mitt tvåtusenelva har börjat mycket fint. Jag har hållt mig pigg och frisk medan resten av stugan sjuknat in i någon sorts magsjuka/feber/förkyldning. Nyårsafton i fjällen är nog det som passar mig bäst också. Med goda vänner i en fjällstuga, god mat och fest. Det var najs. Nu har de flesta dragit hem, men jag är kvar några dagar till. Behövs väl lite frisk luft under jullovet.

Grunkenboken är öppen också, om jag gör en uppgift per dag kanske jag klarar tentan den 11:e... eller?

Ska spela Sly nu. Bästa tv-spelet ju!

RSS 2.0