mot festen!

Är hyper just nu. Mitt uppe i Peace-packningen och har inte någon riktigt bra koll på vad jag redan packat och vad som är glömt. Tog en lunch på nere vid ån med Vican och Johanna, och cykelturen hem blev till dagens andra dusch. Regnet piskade på mina bara ben och jeansshortsen, som jag hade tänkt resa till Borlänge i idag hänger nu ute på balkongen och försöker torka.

Nu ska jag hälla över spriten i plastflaska, hitta på en ny reseoutfit och slänga ner allt i väskan. Sen kommer bästa vican och skjutsar ner mig till mötesplatsen, sen är det ju bara att tuta och köra!


En perfekt midsommar

Det här har varit den bästa, roligsate midsommaren jag varit med om. Att fira nere på Västkusten är helt klart det perfekta. Vi har haft klarblå himmel både på fredagen och lördagen. Vi tog oss ut med båten till Bondviken och låg där en dag och pressade på klipporna med gitarrunderhållning och några öl. På midsommarnatten hittade vi en sjöbodsfest som var superkul på sitt eget lilla sätt. Resö-ungdomarna stod där på loftet och hoppade på ett litet, rangligt bord så hela golvet skakade. Jag trodde allt skulle rasa ihop. Musik spelades från en dator, men det var inte spotify?! :O utan man fick liksom byta hela tiden så inte samma låt skulle spelas flera gånger. Låtarna var ju... charmiga också...

Det är svårt att få ner i ord hur bra vi har haft det i helgen, i alla fall jag! men tror de andra är rätt så nöjda också. Här kommer lite bilder från min dundermegabästa midsommarhelg!






smygbloggar

Sitter på jobbet nu. Hela funktionen utom gick ut och käkade lunch utom jag, Emma och Elena, så det är fritt fram att blogga lite. Om 3,5h åker jag till västkusten! Nedräkningen går iofs ganska sakta, men den som väntar på nåt gott! Fia skickar avis-sms för hon tror att jag inte vill sitta här inne vid datorn en solig dag som denna. Hon tror att jag vill ligga ute i bikini med en piña colada i handen och stekolja på hela kroppen. Oj vad fel du har Fia! jag älskar att sitta innomhus med solen bländandes på skärmen...

Oups! Nu kommer alla tillbaka! Det ser inte bra ut att ha bloggen uppe!

hej

Jag lyckas fortfarande inte jättebra med att hålla samma tempo i bloggandet som de nya konkurrenterna, men jag gör så gått jag kan! På tal om de nya bloggarna så var jag faktiskt ute och myste med dem på Tant Grön igår kväll. Det var den första uteserveringskvällen och vi firade med Cola och Sprite...

Nu har jag varit på Ö&B och shoppat lite praktiska grejer för midsommar-trippen. Ska ner på Strömvallen och titta på mitt kära lag om en halvtimme. DM-match mot IFK Gävle. Kommer bli mycket bättre än VM!

sillidill

ErikssonochBergdahl uppdaterar bloggen minst två gånger om dagen. Jag vet inte om det gör mig stressad, inspirerad, pressad eller motiverad, men det får mig i alla fall att skriva vidare på min egen. (Tjejer, jag sitter framför en dator hela dagarna och hinner knappt läsa er! ;) )

Snacka om att det var schteek uppe på taket idag! Satt där och luktade nästan svett när jag insåg att det var bäst att gå ner till jobbet igen. Till lunch har jag käkat sill! Eftersom mitt kära midsommarsällskap inte tycker om det tänkte jag att det var smart att proppa i sig lite innan, så jag inte får ångest eller blir galen där nere på Westcoast.


pics från Kvarnparken


Jag snodde Irenes bilder på Facebook. Sommar"lovets" soligaste dag tror jag. Det här är alltså när vi lunchade i Kvarnparken. På coop har de en salladsbar där man får välja helt själv vad man vill ha för ingredienser. Det är ju så bra som helst!

Jag fick noll poäng på dagens match. Kul att Italien spelade sämst...

sommarhelg

Årets första bad blev i vicans pool. Det var hur mysigt som helst. Tack vican, för att du har en pool. Vi kröp in i bastun efteråt och svettades lite, som riktiga karlar! Det fattades bara enris. Vican tyckte att det var en bra idé att hälla på hela vattenhinken på aggregatet, vilket man säkert skulle kunna dö av! Vican är galen och det var tur att jag stod utanför och öppnade dörren åt henne.

Helgen har bestått av öl, fotboll, vänner, Old Saints, "återträff" med bästa gänget i klassen, Köngz spelning på Rack'n'roll och lite solsken såklart! Nu sitter jag framför fotbollsVM och hoppas på en 4-poängare i matchen Slovakien-Paraguay.


1.Vican fejkar, det var inte kallt i poolen. 2.Vican smyger ner i bastun. 3.Jag flirtar lite med kameran innan vi drar till Saints. 4.Frukost i solen!

Imorgon börjar en ny arbetsvecka, och sen blir det midsommar på Resö!

Naturvetare är nog bra trots allt

Jag har kommit på värsta smarta grejen!
När jag kommer hem från jobbet en solig dag efter fyra är jag både trött och arg för att jag missat en hel dags solsken, så för att spara på tiden lägger jag mig ute i bikini på lämpligt ställe och tar en powernap! Två flugor i en smäll! Jag blir både brun och utvilad. Tur att man har gått natur så man kan komma på sånna här smarta saker.

Inte lite taggad jag är för Peace and Love nu då.


Nu ska jag åka och ta ett kvällsdopp i Vicans pool!

på jobbet

Sitter på jobbet. På kartan på skärmen finns det ett ställe som heter Sextorp. Störtkul tycker mitt trötta jag. Om en timme stämplar jag ut och går kanske ner till IT med Fille och kollar på fotboll!

Kan ju passa på att tipsa om mina två kära vänners nya blogg: www.erikssonochbergdahl.blogg.se Jag blev så glad när Amanda meddelade mig om detta. Äntligen fick man lite mer underhållning på arbetstid. Read it!

Back to business!

hänga på taket i framtiden

På jobbet äter man tårta lite när man känner för det. Luis hade bakat en till idag, vilket var mycket uppskattat!
Solig dag = stek uppe på taket. Jag har hittat mitt favvoställe, Yeah! Sen på eftermiddagsfikat skulle jag och Andrew utforska innergården hade vi tänkt, men vi sprang runt ett tag i byggnaden innan vi hittade själva utgången, så kaffet hann kallna en aning.

Har även varit och hälsat på Fille, Svett-zäta och Enmark. IT-killarna sitter mest och drygar på facebook, kastar pil och spelar spel och gör nog inte så mycket vettigt. Men jag är lite avis på deras storbildsskärm där man kan kika på VM.


Dagens stora händelse var tack vare min övertygsamhet. Jag fick pappa att äta matlåda till lunch för första gången på 25 år. Alla arbetskamrater tappade liksom hakan när han öppnade microvågsugnen i fikarummet. Räknade också ut att om han hade gjort det ända sedan han började på jobbet skulle han ha tjänat in 250 000 kr! Vilket räcker till ett nytt kök som han går och tjatar om hela tiden. Skyll sig själv.

jobba jobba jobba!

Nu har vuxenlivet börjat ja. Igår var min första arbetsdag på lantmäteriet. Skönt att det regnade. Har däremot hört att det kanske blir sol imorgon så då blir det till för mig och Andrea att ta med våran 9-kaffe ut på innergården och pressa lite. Även lunchlådan och 2-kaffet får nog följa med ut skulle jag tippa. Jag ska ta vara på varje chans jag får till lite solsken. Man vill ju inte klassas som blekfis nu när alla andra ligger ute i bikini om dagarna.

Angående jobbet så har jag inte riktigt kommit igång än. Det är så mycket nytt att lära sig, så jag har min lilla läromästare, Luis (som pratar spanska när familjen ringer honom, så jag lär mig bra grejer även då!). Tjejen brevid mig är ryska så jag känner mig verkligen internationaliserad!

Nu är det VM på tv, såklart, och jag har tydligen tippat 3-1 till Brasilien idag. Bara att börja hoppas på lite mål då. Hittills har det här VM-tipset gått åt skogen..


Lantmäteriets nya arbetstillskott!

nu börjar livet utanför skolans väggar!

Tomhet. Saknad. Förvirring.
Var är ni någonstans?

Den senaste veckan har varit proppad med vänner och festligheter. Men nu då? Kom tillbaka!

Jag och Vican var och tittade på fotboll idag och tog sedan en shoppingrunda. Jag såg inte ens skymten av en enda kändis på stan! På stan träffar man ju alltid på någon annars. Har alla redan flytt från stan? Jag vill inte bli ensam kvar här. Nu måste man leva vidare och skaffa planer och sånt jobbigt. Jag orkar inte!

Imorn börjar jag jobba i alla fall.


Det är över nu! <3


Vi tog studenten i solsken
för vi tog studenten i solsken
för vi tog studenten i solskeeen
Fy fan vad vi är schteek!




















studentmössa, skyltar, ballonger, studenter, alkohol, tårar, skratt, vita klänningar, kostymer, sång, visselpipor, rosor, blågula band, släkt, vänner, FLAK, parad, ooou aaah uuuare vi är natuuurare, SOL, presenter, champangefrukost, fotografering, festmåltid, vasa-tattare, NV3C, öl, mottagning, snittar, björkris, känslor, drinkar, chips, mingel, musik, bas, dansa, hoppa, skrika, glädje, slut på rösten, KÄRLEK!

Det är över nu

Vi har bara festen kvar!

Studentveckan har hittills varit på topp! Vi kom inte jättelångt i brännbollen, men det var kul ändå. På kvällen skippade jag Goya och körde ut lilla gänget till Älvkarleby där vi hade mys. Barrundan var igår. Har inga bilder därifrån, men jag kan ju säga att det kanske var HUR kul som helst!!! Så jävla taggad på imorgon också då vi tar studenten?! OMG! jag kan inte fatta det!!!

Här är lite bilder från brännbollen:



Idag har vi varit hemma hos Jag med klassen. Knåpat ihop lite mer schysst musik till flaklistan, sprayat banderoller, ätit ägg och bacon och pustat ut helt enkelt. Imorgon smäller det och då ska jag ha PLATTA skor!

nu kommer studentveckan!

Nu har jag tippat alla VM-mather. Säkert alla rätt.
Av Elise har jag fått låna ett par gröna fotbollsstrumpor, och jag ska snart till Jonas och knycka åt mig en orange T-shirt. Ansiktsfärg fixad också så imorn är jag redo för Brännbollsturneringen! Innan har jag hört att klassen vill ha ölfrukost, så visst, varför inte? Make every day count blir mitt måtto den kommande veckan. Som jag redan nämnt så kommer alkoholen inte vara en stor del av den, i alla fall inte i början. Men jag försöker se det positivt. Det blir billigt, och jag kommer nog minnas det mesta!


sommar!

Sommar och sol känner jag! (Ja, jag är fortfarande sjuk och sitter inne men det finns ju fönster!) Så jag har pysslat lite med en ny header till bloggen (högst upp) För mig är den så somrig man kan bli, och jag är nöjd. Hoppas ni kan se den!

Igår såg jag Avatar. Lånade den av Anne-marie. Pappa och Martina sa att de inte gillade science fiction men jag sa åt dem att ge den en chans. "Jaja" sa dom och satte sig i soffan. 1,5 h senare sitter de knäpptysta framför tv:n och kan inte slita sig därifrån. Mohaha...

Nu ska jag fortsätta läsa Harry Potter. Bettan stressar mig genom att skicka sms där det står saker i stil med att "nu har jag snart läst klart fyran. Bäst att du skyndar dig med femman så jag kan börja läsa när jag är klar! ;)". En bok ska vara avkopplande och härlig (Speciellt HP!), men nu är den mest stress, men still great!

See ya!

ingen bra rubrik.

Febernedsatt och hoppfull.
När jag blir rastlös, vilket händer hela tiden då det är reklampaus på tv, tar jag en kraftlös promenad från soffan in till köket, till kylskåpet, där jag varje gång inser att det inte finns något annat smakligt än det jag druckit varje dag. På köksbänken står det glas i olika former. Alla är mina. Ett är för vatten, ett för, juice, ett för blåbärssoppa, ett för nyponsoppa och ett för citronsaft. Jag orkar inte diska när jag vill byta vätska.

Rastlöshet är nog bland det värsta jag vet. Speciellt när man vet att det finns saker att göra, bara att man inte orkar eller får för man är sjuk. Mitt sällskap för någon timme framöver är Robin Söderling på Eurosport. Det är ju semifinal, och just nu leder han med 1-0 i set.



The Hills-marathon var ju inte heller helt fel idag!

sjuk lagom till studentfirande! :( :( :(

Så jävla sjuk har jag gått och blivit. Har typ 39 grader i feber och mina halsmandlar är som täckane bomber i halsen. Jag oroar mig för studentveckan och allt kul som väntar. Det är tveksamt om jag kommer hinna piggna till så pass bra tills början av nästa vecka. Så jag kanske måste stå över brännboll, Goya-efterfest och barrunda. Vi får se. Jag har inte gett upp hoppet än i alla fall. Imorgon blir det ett besök till hälsocentralen där jag hoppas få en dos penecilin utskrivet.
Idag har jag ätit en apelsin och druckit flera liter vatten. Jag orkar inte duscha heller så ni kan ju tänka er hur fräsch jag är!

Krya på mig <3

RSS 2.0