..och vart tog den där extratimmen vägen

Tiden bara smälter och rinner ner mellan fingrarna

Nu har jag gjort mitt som veckans köksvakt. Det blev gifflar till fika då jag var lite för lat för att baka eget.
Söndagar är bäst. Det är då alla kommer hem efter helgen. Alla samlas halv 9 i sofforna och pladdrar och fikar, och sammanfattar helgens (denna gången Halloween)festligheter. Vi är som en liten familj här i Kärleksköket, vilket ju känns tryggt när man likt en fågelunge precis flytt från boet i Gävletrakterna.

Idag förstörde vi en skräckfilm. Vi kollade på Shinning kl 2 på dagen och bara skrattade åt allt som var menat läskigt. Det var den roligaste skräckisen jag sett.

Imorgon är det omdugga i Produktutveckling, och det känns inte bra alls. Kuggar nog för andra gången, men förhoppningsvis icke!

Läste detta här om dagen och blav ganska glad i magen. Emma får mig på gott humör när hon gör sånt här gulligt:

http://erikssonochbergdahl.blogg.se/2010/october/dagensportratt-maria.html

Happy halloween

Så var det Halloween då. I köket sitter en massa ninjor och super. Jag kurerar mig fortfarande och satsar nog därför på filmmys med Jocke och Ina istället.

Idag har jag hämtat mina nya skor av supersnälla Jonathan som köpte dem åt mig från Norrköping, eftersom min storlek inte fanns här. Så fick man smaka Jonathans hembakta bullar också. De var najs!

Så nu sitter jag alltså instängd på mitt rum och försöker överrösta partyt här utanför med min Spotifylista. Det går inte så bra, kanske ska gå ut och joina ett tag istället..


säger nej till en gammal favvo

Vi insåg igår vad dåligt Idol har blivit. Det fanns liksom några få sjärnskott, men resten var bara medelmåttiga. Hur kan sånna vara kvar såhär långt in i tävlingen. Det fanns ju hur många bra som helsr att välja mellan från början. Vi fick aldrig den där wow-känslan vi hade  hoppats på innan vi slog oss ner i soffan. Äh. Idol är nog ingen idé att följa nu för tiden. Bonde söker fru är bättre. Men godiset var gott!


hoppas på lite magi

Hutt!
Nu ska jag bli frisk!

Mina klasskamrater har gett mig lite tips på kureringsmetoder:

Kvällen:
1. Koka vatten, häll i eucalyptus, lägg en handduk över huvudet och andas in ångan. Allt snor ska ut!

2. Dricka te med nedpressad citron

3. Ingen alkohol

4. Sova massor

5. Äta C-vitaminer

6. Kan Jang

Detta måste ju för fasiken fungera nu!

Ha så kul på Kegfesten ni andra...

cortado

Ina var här med saxen. Nu ligger topparna i papperskorgen  under skrivbordet. Mina slitna toppar. Tack Ina <3
Sitter här och drar fingrarna genom håret, sånt som man alltid gör när det känns sådär härligt nytt. I köket är det fest. Maskinare tar upp hela soffan, och jag gruvar mig inför att smyga ut för mitt dagliga kvälls-te..


rubbade rutiner

Lite ringrostig och lat har man blivit såhär efter Tenta-P. För lat för att ta med matlåda till skolan t.ex.
Och SOM man har saknat kaffe och klägg! Det är ju liksom A och O på det här stället. Jag älskar Baljans Kaffe och klägg!

Nu ska jag vara lite duktig igen och laga mat. Det ska bli biffar med pressad potatis och tomatsås hade jag tänkt. Jag har höga förväntningar, och de kommer säkert inte uppfyllas..


Allt som behövs på föreläsning.

myssöndag

Idag har pappa varit här med mina möbler, så nu känns det lite mer som hemma på rummet. När pappa är här bjuder han på max, alltid. Så man vet vad som väntar. Nu ska jag ta tag i matlagningen. Måste ju ha käk till morgondagen också. Känns superkonstigt att åka till skolan imorn. Nu har man ju varit ledig så länge, hmm..
Men kul att träffa alla igen!


puzzle

Man kan dela köket i två delar om man tycker det är kul.
En del för fest, en del för pussel. Jag och Tanja har lagt pussel, men efter någon timme vart festdelen av köket lite för fulla tyckte vi och smög därifrån. Nu ska jag kolla på en mysig film, och kurera mig, skypa med bästa Vican. Förresten har de säkert jättetråkigt på tentakravallen!

feberdag

<--Är ganska sugen på ett par nya vinterskor, hittade en hel hög igår på stan och blev lite lycklig.

<--Igår pyntade vi Sonjas rum (vilket behövdes ganska mycket). Det blev hur snyggt som helst!

Nu har jag blivit sjuk. Mer sjuk. Febern har krupit in under huden och jag känner mig lite nere. Ikväll skulle det ju bli party också. Overallinvigning och Tentakravall. Men det är ju bara att glömma. Tråååkigt. Säljer biljetten och ser en film ikväll i stället.

Aja, snart kommer Axel och Sonja ner till mig igen, vi ska plugga lite, dricka te, och ha det trevligt, som vanligt.
Imorgon kommer pappa med enochtjugo-säng och soffa, och mamma skulle skicka med en påse med "smått & gott" också, ser mycket fram emot det!

Monopol (:

Grunkenduggan var för svår idag, kräks. Ganska säker på att jag kuggade den..

Nu har jag iaf lagt plugget åt sidan för kvällen, laddar inför monopol och filmmys med Axel och Sonja! Sonja är förövrigt ganska seg. Hon skulle kommit ner för en kvart sedan, kanske har hon somnat.. ska nog ringa så hon vaknar lite.

KOM DÅ SONJA!


Tenta-p

Oja. Sagt och gjort så har man 3:a i programmering! Mitt sinne mår ganska bra av framgångar. Imorgon väntar omduggan i Grunken, och det skulle ju inte vara helt fel att sätta den också. Så jag sitter in i det sista och pluggar.

Har lyckats låna en hammare och satt upp lite tavlor på mina kala väggar ikväll också. Lite mer hemtrevligt om jag får säga det själv. Nu måste jag laga mat.. jobbigt att laga två mål om dagen, men aja, jag har inte så mycket mer att säga.
Fy vilket tråkigt inlägg. Lovar ett bättre nästa gång!



@ Frizz


Lite mysiga bilder från Frittes crib

Jag och Aspen drog på fika hos Fritte ikväll. Fritte bjöd på glass och skönmusik från pianot.
Imorgon har jag programmeringstenta. Låter ju kanske inte sådär jätteskoj, men jag ska fan inte kugga den här också. Nu får det vara nog med allt sånt! Så jävla taggad! ..och skapligt nervo.


Lite glada bilder från Frittes hiss

programmera mera

Sitter i skolan och programmerar. Snart är det ju tenta-p.. så här sitter vi fem tappra DPUare, söndagen efter en fartfylld lördagkväll på Skytte-c. Vad ska man säga om tackfesten? Jag vet inte.. det var mest galet. Haha.

plingplong

Glömde självklart tvätten på torkning där nere. Då är man tvugnen att iklädd tofflor gå förbi partykön nere utanför Flamman. Oj, vad pinsamt.

Höll på att vika lakan då en ny upptäckt gjordes. Jag har plingklocka!
Pling sa det plötsligt på rummet och som vilken normal människa som helst öppnar jag såklart dörren för att välkomna mitt oväntade besök. Längre ner i korridoren står även Viktor och Rasmus med dörrarna på glänt. "Va?" säger vi alla tre, och konstaterar den första busringningen.

fredagsmys

Hem från skolan, handla, tvätta, laga mat. Nu väntar jag på att tacopajen ska svalna och bli ätbar, sen blir det party i munnen typ! Jag och Isak tänkte dra igång en film nu, äta chips och scilla lite. Det är jag värd såhär en fredagkväll!


Tanja och Isak sällskapar med mig i köket just nu

Himlen är oskyldigt blå



Nu dansar hon på moln

Vila i frid mormor <3

Suit up day



Ni missade väl inte kostymnissarnas stora dag idag? 13 oktober betyder ju "International Suit up day" och trevlig stämning i skolan såklart.


Nu sitter jag på tåget på väg till Gävle. Träffade ingen mindre än Johan på perrongen. Så han sitter här brevid och är allmänt osocial. Vi äter lite russin också.

40 år

Det blev såhär ikväll, lite bilduppladdningar bara. Ligger ju lite efter med sånt pga. annat som faktiskt är mycket tråkigare, som inlämningsuppgifter och plugg. Här presenterar jag hur som helst Ina och Sophies 40års-middag:



Slappa ska jag göra nu. Bara slappa, så har vi fixat så det blir en liten sovmorgon på det också! Yes

Drinkparty

Lite finfina bilder från drinkpartyt vi hade här i korridoren i helgen!



dagen efter

Har stått i köket en halvtimme och ska precis hugga in på min köttfärssås, när jag upptäcker att klockan är halv 6. kl 6 är det visst födelsedagsmiddag. Så det blev extra många matlådor, och nu ska jag efter en okej outfit innan jag drar iväg till SophIna!

Igår var det drinkparty. Igår var alla glada. Idag sitter alla i köket och raderar fulbilder på kamerorna. Idag äter alla pizza.


förflutet i en ruta på väggen

Här sitter du nu, gamla liv.
Du har tagit en plats på väggen och fyllt den med glädje.


Jag kuggade dugga 2 i grunken också, jag ska städa rummet, jag ska plugga linjär algebra, jag ska göra ditten och datten, så jag bestämde mig för att ta en kort paus från allt som är deppigt på en timme. Resultatet av denna sköna avkopplande 60min-pass blev detta. Ett kollage med bilder på mina kära vänner som jag flytt ifrån. Jag saknar er, men nu har jag er ju här i rummet, så nu ska ni stödja mig i alla jobbiga stunder genom att sitta där på väggen och flina tillbaka på mig när jag behöver er. Tack för stödet!

Nu ska rummet bli cleant tills imorgon på DRINKPARTYT!

back



Idag är ingen vanlig dag för idag är Inas födelsedag! Grattis Grattis Grattis!
Sophie (till höger) är ganska söt med sin bulle till öga också

Mammas köttgryta gjorde susen ikväll, nu ska jag skissa grillar!


hösthelgbilder från hemtrakten


från ett hem till ett annat

Sitter på tåget i Norrköping med ungefär en halvtimme kvar till Linkan. Jag har med mig en stor resväska, en dataväska, handväska, stor full papperskasse och en plastkasse med mat. Om jag klarar min av tåget på egen hand får vi snart se..

Helgen har i alla fall varit den skönaste på länge. Mamma har mättat mig med god frukost och nybakta bullar. Igår fick jag träffa Fia, som var ganska förväntansfull inför fallskärmshoppet (som skulle bli av idag, men inställt p.g.a. vind), sen träffade jag Elise och Hammar. Vi hade tänkt oss en liten mysig öl-kväll på Interpool, men Fia vägrade så vi ölade hemma hos mig istället. Lika mysigt det tror jag!

Nu ska jag hem och pyssla upp lite gardiner och tavlor på väggarna, så förhoppningsvis är det lite hemtrevligare i rummet imorgon när jag vaknar!

mama, I'm coming home!

Jag tror det här är början på en vana. Torsdagskravall och hela skolan bakis dagen efter.

Programmeringsduggan igår gick inte bra nånstans. Jag bara skrattade åt mig själv och undrade vad jag egentligen innbillat mig själv att jag skulle klara. Men som tur var så kuggade inte bara jag, utan 95 procent till..

Nu står resväskan här mitt på golvet, redo för avfärd. Om några minuter vandrar jag ner mot resecentrum för att åka hem! Frängen och Malin hade visst bokat samma tåg, så då kanske man kan få lite hjälp i Linjär Algebra under resan.


Matilda och Jag, på väg någonstans.

RSS 2.0