iiiiiiiiiiiiihh!

MVG på kemiprovet! :) ..och nu väntar matten..

dessutom har jag fått huvudvärk. Jag! Jag får ju aldrig huvudvärk!? Drygt, precis som det här inlägget. Onödigt, och drygt. (Ni behöver inte läsa om ni inte vill.) :P

det är väl aldirg fel att planera?

Jag snodde Andreas braiga idé om att skriva en sommarlista, så man har koll på vad som ska hända.

Marias "att göra-lista" sommaren -09

- prata mycket spanska på Gran Canaria
- åka på festival (vet inte vilken än..)
- tjäna pengar
- lära Fia att skala potatis
- ta körkort
- tälta
- göra sånna där kompisarmband m.m.

..än har jag bara åstadkommit detta, men det är en bra början tycker jag. har ju hela våren på mig att tänka.

Linnéa! du som aldrig är hemma! jag saknar dig från tårna upp till knoppen! och grattis så himla jätte överdrivet mycket till dina superduper najsiga resultat i YJSM! Du är ju banne mig svensk mästare, älskade plutt !!! <3


senare ska jag ut till IKEA, och sedan blire nån slags middag hos Vican med mystjejerna!


..och alla dessa böcker jag måste läsa.

"Oj, det är helt igengeggat, jag förstår om du inte hör någonting!" ..sa skolsyster när hon kollade in min vaxpropp.

Nu är jag inte döv längre, och aldrig tänker jag peta med en tops långt in i öronen mer, för nu vet jag ju halft hur det skulle vara att vara döv, man har ju provat i ett dygn, inge kul. Kemiprov idag, äntligen över! Och jag tyckte lite synd om Fia som kom till skolan för att skriva provet, också sa alla att hon såg risig och jättesjuk ut!? "Kommer du imorn?" "Jaa, jag tror det..", "HAHA, skojaru!? Du kan väl inte komma om du är sådär sjuk!"

fico-rean var rena kaoset, jättemycket folk, och lite kläder. Imorgon ska jag äta mannagrynsgröt till frukost..

Jag och Johan upptäckte min webcam för typ en månad sedan:
   

3 timmar halvdöv!

Herre Gud! ge mig min hörsel tillbaka!
Jag hör nästan ingenting på vänster öra!? När jag pratar själv låter det som när man håller för öronen, prova..
I alla fall har det varit såhär ända sedan klockan 18.30 ikväll, 3 timmar halvdöv! Och många tycker att jag knappt hör någonting då båda mina öron ändå fungerar som de ska.. Jag får helt enkelt sova på saken..

Såsernas sås blev tillslut.. bea! (om ni inte lyssnar på p3)

Av mamma har jag fått en liten smakpåse med 5 olika chokladpraliner från Värmland. Det är så gulligt med små lyxbitar, man behöver inte heller känna att man proppar i sig för mycket. Oj, nu hörde jag knappt att det ringde här hemma!?..

Kemiprov på onsdag..

kjamiz .

nästa gång blire kalsongryck, kan jag lova!

Om du inte har en ren sportbh hemma, gör inte samma misstag som jag, ta inte bandage och tejp och tro att det ska sitta uppe, det funkar mindre bra!

När Z är lite påverkad kan han få för sig att vara lite smått busig. I sina hyss ingår bl.a. att göra sugmärken på svaga personer, eller att dra upp kjolen på Maria, så hon får stå ut med 10 troschocker! Z, jag ska ge igen en vacker dag då du minst anar det!

På tala om vacker dag, så är sommaren det ända jag saknar nu. När våren börjar smyga sig på, är det ända jag går och tänker på sol, ny bikini, picknick, volleyboll, sommarjobb och lite frächa cash, solbränna, varma nätter och allt som inte har med skolan att göra. ..nu fick jag mig att börja tänka på det igen.

Att vakna upp i verkligheten: måste plugga kemi och läsa engelskabok, som man fattar varannan mening av!


kan trolla? (7 bokstäver)

När jag sovit med flätor ser jag ut som Hermione Grainger (..eller herr Mione) i alla fall enligt Fredrik.

Vi har håltimme nu igen, och denna gång inte mindre är 3 timmar !? Vad kan man roa sig med? Svar: gå på stan är en självklarhet om man umgås med fia, sitta i datasalen, eller lösa korsord är exempel på andra sysselsättningar.

Jag blir helt lost av lost! är det någon där ute mer än jag som fortfarande inte gett upp hoppet om att det ska gå att följa? Redan när man fick reda på att det fanns en liten forskningsby på ön, började serien bli mer och mer rörig. Nu flyttas den i tiden! hallå!? ..men det är ju spännande..


klassfestbilder

    
Klassfesten hos Dario, jag låter bilderna tala för sig själva. Och om ni nu känner "ååh, nej! jag vill se mer!" så kommer fler bilder upp på bdb eller facebook inom kort!

..men mimmi pigg tyckte det var pinigt, och flydde direkt in i värmestugan för att göra något åt saken!

Alla hemmamysare laddar upp inför melodifestivalen nu. Jag laddar inför klassfest! Har målat naglarna knallgula, och käkat wok.

Idag har jag varit funktionärfotograf i Hemlingby, (gratis godis för de som hjälper till!) där lilla Världscupen gick för 10-11 åringar. De är så gulliga när det sätter igång att konversera med en. Mimmi och musse var också där och körde föråk.



heheheeeelg!

Jag har köpt ett gult neon-nagellack, lite med tanke på klassfestens tema..
Dagens ilandsproblem: facebook har designat om hemsidan.. man hittar ju ingenstans.

Ikväll kommer Jonas, A-M, och Maja och käkar lite kött med oss. Maria är taggad till tusen på bea-såsen!

Imorgon ska jag vara funkis på lvc i Hemlingby!

KallesKaviarKlassKamrater

Vi hade en sån där seg håltimme idag, men jag roade mig med... ATT KONSTRUERA KLASSKAMRATER I KALLES KAVIAR-FORMAT! gissa vilka? svar längst ner!


En dum sak är att grindarna stängs kl 5 på skolan. Nu var det ju så att jag var på möte och när jag skulle därifrån så var cykeln liksom inlåst på skolgården.. Jävligt smart att låsa, när man t.o.m. vet att individuella valet håller på till 5 torsdagar! Som tur var kom Oskar och hjälpte mig från utsidan. På vägen hem ligger det en man mitt på cykelbanan i skogen, med armarna utsträckta för att ta mer plats. Hans cykel står parkerad brevid. Vi cyklar sakta förbi på sidan om honom. Där ligger han och blundar bara.
- Vad elakt det känns att bara åka förbi, tyckte jag.
- Men han andas ju, säger Oskar som ser bröstet gå upp och ner.
I alla fall känner jag mig tvungen att gå fram och fråga hur det är fatt. Mannen lyfter på huvudet: "ööhh..mm, ja jo, de ä okej.. ja g vilar bara lite" ..konstig kille

Jag och mamma var och hälsade på mormor idag. Hon bor på ett ställe för gamla (många senila) människor som väntar på en plats på ålderdomshem (väntar på att någon ska dö, så det blir en ledig plats). Tanten i samma rum låg och pratade för sig själv: "ååh, måste jag kamma mig, klockan är 3 i 10, 10 i tre!"
- Så där håller hon på hela tiden, berättar mormor.
"Ååh, vad är det här för folk! släng ut dem, de för sånt odjud!"
Mormor sneglar mot tantens säng och skakar på huvudet..
"Ska ni gå nu?.. SKA NI GÅ NU!?"
- Ja, snart ska vi gå, svarar vi.
"Oj vad skönt att ni försvinner, jag svettas så! Hejdå!"



Kaviar-Svar: 1.Andreas, 2. Sofia, 3. Jocke, 4. Jonas, 5. Matte, och 6. Peddy 

spikis väntar på mig i sängen

Är det töntigt att följa Den rätte för Rosing? Jag gör i alla fall det. Och Andra Avenyn, båda på tisdagar :) Jag tror jag ska införa den nya rutinen att somna på spikmattan om kvällarna, gjorde det igår, och ni have no idea hur härligt underbart skönt det var!
Rawaz, jag vet att du läser min blogg, så när du läser det här vill jag bara att du ska förstå: sluta dryga! :P

Idag har jag:
- Vikt två papperstulpaner
- Pratat med en person som det var minst ett år sedan vi pratade senast
- Lyssnat på p3 (för det är den roligaste radiokanalen som finns!)
- INTE ätit glass
- Bärt ett nytt plagg

ingen rubrik

Cia och Fia grät av skratt när jag kom med allt hår instoppat i mössan. Jag förstår inte? Det snöregnade ju ute, och då måste jag ju på något sätt skydda mitt blonda fina huvudhår. I alla fall såg jag ut som nån förvånad sköldpadda i deras ögon. Enligt Johan såg jag mer ut som en cancersjuk kvinna. Intresant hur mycket en persons frisyr påverkar dess utséende. Det är ju liksom stilen som sitter i håret på nåt sätt, och nej. jag ska inte klippa av mig håret!
Fia tycker fysiksalen kan liknas vid en strippklubb..
Hursomhelst så är det Vänner nu, chiao!

ute ruttnar snön bort

Saker som gör för ont:
- att slå tårna i hårda kanter (exempelvis lilltån i sänggaveln, som just inträffade mig, stackars mig)
- mensverk
- noppa ögonbrynen (jag förstår inte att det kan göra så ont på mig?)
- slag på blåmärken
Aj!

Det här är en sån där period då jag stressar upp mig för saker som egentligen inte är ett dugg aktuella. Brandlarmet tjöt under halva träningen, så alla Gif och Strömsbrospelare har fått tinitus.
Nu har jag i alla fall beställt framkallning av några finfina bilder som jag ska börja dekorera väggarna med här hos mamma. Kommer bli så mysigt! Och i helgen blir det tillslut klassfest ändå! peppar, peppar, ta i trä!

Vican, vi kan ju se High School Musical 3 nån gång, för jag fick den av roffe. Jag tänkte på dig då.

Motto: Ett halft paket glass om dagen, gör gott intryck på magen!


en hålis

Orgelkonserten i aulan störde vår fysiklektion något idag. Viktigpetter "Max" spelade de mest tragiska symfonier man du kan tänka dig. Jocke har blivit Cruella de ville på nytt och Peddy har blekt hela hjässan. Jag har lärt Mattias att puzzle farter är hur kul som helst. Börjar vänja mig vid alla dessa långa håltimmar om dagarna.

Pöss


compact living

Det snöar här i Borlänge. Vi har varit på Kupolen idag, eftersom jag var så shoppingsugen, men till vår stora överraskning var det Bettan som handlade mest. Nu har vi ätit, och gissa vad som stog på menyn här hemma hos studenten? just det, nudlar. Min plan för helgen var plugga ikapp så jag slipper plugga mer sen, men jag har inte lyckats plugga ett skit! så nu liggen matteboken uppslagen framför mig och skriker PLUGGA NU DÅ DITT SEGA FAN! Jag lyssnar inte på honom som ni märker..

Det har i alla fall varit ett trevligt dygn här och det tackar jag kusin min för :)

..det blir nog en härlig helg trots allt

09.45 - Jag vaknar
10.30 - Jag åker till Högbo för att åka längskidor
12.20 - jag är så himla trött. t.o.m. jag och Bettan kämpade oss runt ett varv på 12 km.
12.40 - Vi bestämmer i bilen att jag ska bo hos bettsson i Borlänge inatt. myspys!
13.20 - Jag lägger en grund inför lunchen, rester av min Ben&Jerry's half baked, och Marias specialavokado!
14.00 - Åsa och Erik bjuder ut hela förådet av gulashsoppa
15.10 - Jonas visar filmklipp från Italien, Jag lovar att rita en pangexplosion i paint.
15.48 - Jag börjar tänka på att packa till kvällen. Imorgon vill jag gå i kupolen och shoppa järnet! (..fast så kommer det inte bli, eftersom jag inte har all that cash)
15.51 - Jag hoppas att grabbarna får en dunderkul konsertupplevelse på Metallica tonight.
15.55 - Jag tänker för mycket
15.55 - Jag beslutar mig för att sluta skriva, annars kommer det bli en lång lista med alla onödiga tankar.
15.56 - Jag hälsar en fortsatt trevlig helg till alla mina läsare!





light some candles too

Okej, jag har varit lite gnällig över att jag har noll att göra i helgen, men förlåt. Ikväll blir första myskvällen på typ en månad. Elise och Fia kommer och gästar. Vi ska smaska B&J och titta på sagan om ringen 2 (vissa blir så sura att man inte säger "sagan om de två tornen" haha..) Fia gillade inte min idé med att baka scones och göra pedikyr !

MYYYYYYYS!!! <3

gör mig rik eller något

I vår klass är ordet "klassfest" en sjukdom, alla drar sig undan och blir tveksamma när någon tar upp det. Då måste ju alla, precis varenda en i NV2C kunna komma, tycker man.. Men är ni helt jävla korkade i skallen på nåt sätt!?

För mig betyder ordet klassfest en fest för klassen, det är kul om så många som möjligt kan- och vill komma, men självklart är det näst intill omöjligt att det går ihop. Därför kan man inte kalla en klassfest för "klassfest" i denna lilla perfektionist-klass. Så gör aldrig tabben att lägga till "klass" när det gäller en fest.

Inga större förväntningar på helgen. Jag antar att det kommer bli en lugn pluggweekend om inget annat kommer på tal? Farbod, du och jag har ju våra planer i alla fall ;)

..och jag har så mkt som jag vill göra i sommar! jag vill tågluffa, åka på festival, åka till stugan, vara hemma och lata mig, åka på feriepraktik och sommarjobba!


den sötaste potatisen du kan tänka dig!

well.. vart ska jag börja..

I lördags (min namnsdag, säg grattis nu, annars får ni spö!!) hade jag min 1 månad och 11dagar sena 18-årsfest. Alla var där..

Först kom bujjen med sitt festhumör, Ella med sin lista, Elise med all dricka, Sara med sitt nyplattade fina hår, Fia med ett stort flin, Vican med stora överraskningen! falk med sin kebab, Älsklingsjohan med en tomat, Z med sjönsång, PJ med sin mössa, Irene med sina poolers, Simon med sin skruttbil, Alex med sin snygga outfit, Koller med basse, Jonas verdandister utan jonas, Josefin med sitt pärlhalsband, uppsalaemilie med gävletjej, alla falks flickor, m.fl...
Det var en kul kväll, och en dryg städmorgon. men som tur var harde jag min städkille som plockade undan i hela huset. tacktacktack, och tack för alla fina presenter i grönt!

       
..jag tror inte en enda kotte klarade sig hem oklottrad

 söndag: Marcus kommer hem, mitt i städningen. "¨Vafan har ni gjort här? river ni hela huset eller!?.. och det värsta, det värsta, ni kollar ju inte ens på Vasaloppet!!!!?"
En mysdag. På nian var det alex som kändes mest schteek. Direkt efter lunch släpade vi oss över gatan till waynes, blev sittandes, och senare var det hockey som gällde. Jag och Z var mest cheerleaders. 
  
Igår fick jag också min lilla försenade alla hjärtansdag-present av johan. Har ni skådat en finare potatis någonsin?



 


RSS 2.0