tider som dessa

Idag har jag lärt mig var ajvarelish är för något och därmed lärt mig en ny maträtt. Bulgur-ajvar med kyckling och tsatsiki.

Inställd myskväll med pojkvän blev till sällskapsspel med LoveKitchen. Jag och Susanna förlorade bezzerwizzer ganska hårt, men det var underhållande ändå.

Nu är det Tenta-P tider och jag ska somna lite sött.


fartfylld bild från deg-helgen

bumpy ride

Här ser ni resultatet av att cykla hem med ett flak öl på kullersten i duggregn. Ölen gick sönder så fint när jag parkerade på Flammans innergård. Nu har jag bara 15 kvar, men det täcker väl förhoppningsvis helgen ändå...



Köpte förresten 5-pack strumpbyxor från Åhlens också. Hoppas de håller kvällen i biomörkret senare.
Nu: Flammanburgare med tjejerna.

stressvecka

Nyduschad och fräsch. Mitt i stressveckan. Nu ska vi åka till skolan, bara jag får upp pojken ur sängen och vi hinner trycka i oss några mackor. Sen är det hets igen. Heldag med CAD, Hållf, kanske flammanburgare om vi hinner, och ikväll är det den stora visningen av Snuttefilmen 2012. Det ska bli kul, så nu får han vakna!


Rock'n'roll

Flammans damsittning kickade ass. Jävligt snygga, rockiga brudar fyllde underjorden med skön stämning. Afterskifesten var inte heller så pjåkig. Tack för igår, alla ni!


Bilder från rocksittningen

dressed in black

"Man tager vad man haver" ...och har man en hel korridor, så varför inte utnyttja det?

Jag gick på rockoutfit-skattjakt. Knackade dörr här och där och lyckades plocka ihop en rockig utstyrsel. Ett par skinnshorts från Susanna och en pink floyd-tisha från Viktor. Så kom Axel med assesoarerna. Det ända jag har på mig som är mitt eget är nog strumpbyxorna. Ett par trasiga var det ända som fanns, men det passar ju faktiskt kvällens tema helt perfekt!

Rock on!


feeling free

Aaah! Lördagmorgon. Så skönt det är. Frukosten hinner smälta sakta i magen och man behöver inte trampa till skolan och sitta svettig på föreläsning.

Nä, jag kan bara sitta här, och göra vad jag vill. Filosofera ligger ganska högt på min "att göra-lista" idag. Träna lite körsång (med min skrovliga röst) kan jag ju också försöka med.

Ikväll däremot finns ingen tid att ta det lugnt. Då är det damsittning på Flamman (weho!) och sedan eftersläppet på NH. Hoppas hinna springa emellan lite... Om jag kombinerar temat på båda, alltså rock & afterski så kanske det underlättar. Blir nog snyggt med en svartsminkad snötok.


Satte upp en ny affish från Fotografiska museet.

Favorit

Sushi making ikväll. Sånna saker borde man göra till en kontinuerlig aktivitet. Absolut perfekt grej för en korridor. Med ca 150 bitar sushi klarar man sig också ganska bra en hel kväll. Några glas vin och trevilgt sällskap gjorde min kväll. NU är jag nöjd. Väntar bara på boy som är uppe i Loungen och bakar...





Godnatter.

huh?

Vi slutar fem, och man får panik över att inte ha någon panik. Vart är världen på väg egentligen?

Nu är det färdigtvättat, och jagkänner mig skapligt färdig med nyttigheter för ikväll, ändå sitter jag redan kl 8 hemma hos Axel och fattar inte hur det kan finnas så många kvällstimmar på en kväll.. Kan man slappna av lite nu kanske?

Skönt!

den där Stockholmshelgen

Ja, visst ja. Det var en bra btytning ur Linköpingsvardagen. I Linköping är man inte van att umgås med släktingar, inte van med att turistfotografera varje liten pelare man passerar, inte van att dricka te ur världens största koppar, inte van att gå på bio och köpa lyxbiogodid, och inte heller van att se Siljaline flyta förbi utanför köksfönstret...
Men  allt detta och lite till, kan man inte annat än räkna med när man är i storstan.
Tack för en mysig helg, tjejer


mycket kärlek

GLAD ALLAHJÄRTANSDAG ÖNSKAR VI <3


en femma för fem

Ja. Jag är i Stockholm, i en lägenhet på Lidingö. Här trodde ni inte ni skulle hitta mig en lördagkväll va?
Hur som helst så är här mysigt. Idag har jag gått sightseeing med kusinen runt om i stan. Vi var på Fotografiska museet och gled runt ett tag innan vi shoppade en kortis (som alltid är ett måste i huvudstaden). Nu har vi varit på bio, jag, bettan och Johanna. Vi såg "The iron Lady", eller "Järnladyn" som man valt att översätta det på svenska...
Den var okej. Om man gillar politik och kvinnor så är det väl ett måste antar jag.

Nu ska vi sova. Hejdå hejdå hejdå

allt dör en smula

Ja, som Matilda skulle säga, Windchill kan ju bara gå och dö.
Jag har varit rastlös i stort sätt hela dagen nu, ända sedan Axel stack till Södertäljekrokarna. Flera timmars dödtid, men åtminstone en god middag lyckades jag koka ihop. Lax och morötter i ugn, pressad potatis och avokadosås!

Eftersom det uppenbarligen verkar vli en ganska död helg här nere, då alla har feber och diverse hosta, bestämde jag mig kvickt för att även jag, dra norrut. Mot Stockholm imorgon!

Så denna helgen kommer jag spendera med Johanna, kusin Bettan och deras "kollektiv". Kommer bli episkt mysigt.



gaaah!

Har suttit i skolan i en och en halv timme, och försökt skapa en mapp...
DET GÅR FAN INTE!

man blir friskare av att se på film

Ikväll kurerar jag pojkvännen med varma mackor och alla sorters bra drycker jag kan komma på som mamma skulle gett mig om jag var sjuk. C-vitaminer hit och dit. Vi  såg precis en film också. "Lars and the real girl" hette den och var jättemysig. Bra tips!


Lars and the real girl

jahapp?

Sitter här och känner mig rätt så nöjd med en ganska produktiv dag. En morgontur till Sjukhuset och röntgenkliniken är avklarad. Ekonomilabben har vi nästan gjort klart helt i förväg, smutstvätten är nu ren och hängd, och två matlådor med räkröra ligger prydligt i kylskåpet. Kan man slappna av nu?

Saknar sommarn och familjen!

Det här var en mysig stund med mamma, som jag inte skulle banga på just nu.

lediga dagar

VSR alltså. Valla Saucer Rennen eller Vodka Super Race. Same shit. Bra shit!
Det var en lyckad helg må jag säga. Kalinkas kaviar var där också. Snygga tuber.



Imorse har varit en sån där typiskt bra morgon. Vi vaknade, snoozade en stund, drack en  milkshake, såg ett avsnitt av något värdelöst, duschade och sov lite till. Sen när vi vaknade på nytt var klockan halv tre, så då var det dags för frukost tyckte vi och gick till thairestaurangen.


En förmiddag med älsklingen

Korridoren dunkar

Det var något sånt här ungefär som präglade kvällen. Mysigt!





Kärleksköket kan det där med att ta hand om varandra

tpl

-Blä! Måste man ha en plan idag?
Ungefär så känner jag mig just nu. Så jag tänker inte skriva vad jag tänker göra, för då måste jag ju göra det...

DRINKPARTY!

Zappar mellan dokumentär från gävle på tvåan och lyxfällan på trean... segt

Ikväll är det drinkparty, och jag är så taggad! Nu kilar jag ut i köket och knäpper en bärs med grabbarna istället. Ses i underjorden


Moneyball

Jag och Jocke såg Moneyball efter en eftermiddag på torsdagskröken. Filmen smakade gott och chipsen var bra. Dock spillde jag, i min klumpighet, ut ett helt glas rödvin på min mysigaste, finaste, vitaste, lurvigaste filt. Salt är den bästa kryddan i världen <3


Rödvin + salt = true match

shop

Yes! Jag klarade att vara på plats down town halv 10 imorse. Lycklig, ända tills jag inser att allt öppnar först kl 10. En chill frysandes halvtimme spenderades på gågatan, där jag gick fram och tillbaka några varv... Tillslut när alla affärer öppnade hittade jag i alla fall bra grejer. Så nöjd, det är jag ändå.


morgonens shoppingrunda

RSS 2.0