pigg tjej

Dagens goda gärning: Trots bakisfylla och haltande utsliten kropp gick jag in på Konsum Krysset och handlade duktigt efter morfars inköpslista.

Jag vill inte bli sedd mer idag. Jag ska krypa ner i soffan medan lillebror lagar mat åt mig. Bara läsa Harry Potter hela dagen. Ja, jag är en Harry Potter-nörd.

Ikväll ska jag ju tydligen på lagfest också...


Elises grattiskort vart ganska gulligt tillslut, här är en bit.

entvåtre fanta&rosé!

Lyssnar på The Ark och känner mig himla stressad. Ikväll är det Elise19årsfirande, och jag och Vican ligger lite efter med pressentplaneringen, och tjejen har ju matat maneterna med mobilen, så när jag ringer låter det bara "blubb blubb". Smart tjej det där!

Så facebookar Fia och är astaggad på kvällen. "VAD GÖR VI? -NU KÖR VI!", säger hon. Nu blir jag också astaggad, men känner också att tiden är knapp. Måste hinna måste hinna...


Kan tänka mig att Elise är ungefär så här taggad!

saknar dig, pysen!

Har inte vaknat riktigt än tror jag. Den där typiska det-är-tidig-morgon-jag-orkar-ingenting-stirrblicken har inte gett sig av. Inte ens automatkaffe hjälper just nu. Varje morgon samma sak. Spelar ingen roll om klockan är 6 eller 9. "Ånej ånej, jag vill inte vill inte! När jag kommer hem från jobbet ska jag sova, och sen sova och sova resten av mitt liv. Ska aldrig mer gå upp!" ...också gör man de (:PPpp:PPpP..)

Eclipse i salong 6. Filmen var inte bättre än de andra två, men helt klart godkänd. Första scenen med Jakob, Grrr! Och för att inte tala om Edwarrrrrd! Jag vill också ha en vampyr-pojkvän!

Idag bjuder Fille på lunch. Ska bli spännande att se om han har några kocktalanger.

OCH SNART KOMMER VICAN HEM!


eviga längtan

Massa krångel idag på jobbet. Fan vad drygt det är.
Har beordrat lillebror att laga lunch till mig idag, så snart ska jag cykla hem och få maten serverad!

Ikväll ska jag äntligen se Eclipse med Jonas och Marcus. Längtar så mycket! Har suttit och kollat på trailern om och om igen för att komma in i rätt stämning. Så är det ju sommarkväll ikväll också, kanske hinner se en skymt av Darin eller Timotej innan vi drar vidare till några timmar med Edward Cullen...

En annan trailer jag kollat tusen gånger på är Harry Potter and the deathly hallows. Längtar som en gris till den filmen. Det är bara 114 dagar kvar nu!


tips på samtalsämnen tills nästa fika?

ÅÅÅÅÅÅH! Kom precis tillbaka efter en seg kafferast. Pinsamma tystnader hit och dit. Jag klarar inte av sånt. Tillslut började kollegorna diskutera om huruvida vildsvin är vegetarianer eller ej.



Ett svarsmail jag fick nyss: ""Hej jag är på semester. Återkommer 9/8. Mvh Dick"
fniss fniss..

Idag bjuder kusin på lunch, eftersom jag bjöd på annat. Nian blir det!

Igår så vi förresten det roligaste HIMYM-avsnittet ever! Avsnittet då Barney försöker hitta en ny wingman. Årets skrattanfall.

livslusten smyger sig fram efter en hård arbetsdag

Woho! Bara en halvtimme kvar på jobbet, sen ska jag ner och Fika med "Peacetjejerna" Elise och Matilda. Senare ikväll blir det kanske ett litet marathon med storkusinen. Himym är vår gemensamma mysaktivitet!


fatta ett beslut åt mig, Gud

Jag står i valet och kvalet. Beslutsångest är ju det värsta som finns. Ska jag, eller ska jag inte åka till stugan i helgen? Jag måste göra en jämförelselista eller något för att kunna bestämma mig. Gaah. Sen måste jag bestämma mig om jag ska tacka ja eller nej till den erbjudna studieplatsen också...

Hur som helst så är det ju en ny vecka idag, och jag sitter därför mycket riktigt på jobbet. Helgen har varit jätteseg, och det känns som jag nästan bara slängde bort två hela lediga dagar. Kan vädret ha ett finger med i spelet kanske? Trök!

Spelas just nu: Dreaming of you - The Coral

Vad vore jag utan Spotify?


lillebror... bapapa!

Top design marathon idag igen på tv 3. När det är slut ska jag göra en tacopaj till kvällen. Tänkte vara lite schysst och bjuda brorsan på något annat än nudlar nu när han kommit hem. Så är det ju Gif-match idag också. Jag orkar inte kolla för det regnar, men lillebror har lovat mig en direktrapport via sms. Gullig han är, lillebror.


Fia kom och gick

Fia kom över en sväng och gjorde min dag lite mer minnesvärd. Vi kollade på halva She´s the man och jag upptäckte att det var en typisk Fia-film. Det är på pricken hennes humor, för hon skrattar lika gott åt alla skämten. När Fia skulle åka hem så regnade det en aning. Vilken tur att hon hade sadelskydd!


Fia med sin snygga sadel-poncho

harry och jag idag

Det var mysigt i vindsjulet med gamla gaskarna igår kväll. Bra ordnat Oliver!

Idag har jag inga planer, och jag orkar inte direkt skaffa några heller. Det ända jag måste göra är äta, och hämta brorsan när han kommer hem från Gothia. Ser ut att bli en ganska slapp dag med lite Harry Potter...

Btw så var detta min första sovmorgon på ett bra tag! Kanske är däför jag känner mig så seg.

Ojojoj, pastavattnet kokar!

mot nästa kvällsaktivitet

Som sagt så var det ju hos Emma gårdagskvällen spenderades. Så här såg det ut ungefär:

Emma gav oss en godnattpuss innan vi åkte hem <3

Nu håller jag på att tina korvbröd, för om en timme eller så ska jag picka upp Andrea och åka till H-by på GASK-återträff, vet dock inte om det är så många som kommer dyka upp i den här kylan (!) (För er som inte vet vad GASK är: ni har gått miste en underbar tid och ett gäng fantastiska människor!)

Mean street

Emma19år var en trevlig liten tillställning. Jag hade med mig kameran och det blev en hel del bilder under kvällen. Ska ta en titt på dom när jag kommer hem idag, så kom in här kolla lite senare efter en ny update vetja!

Nu har jag precis varit på Frasses med kusinen min och käkat lunch. Kebabtallrik blev det så nu sitter jag här med ångest och ont i magen, men eftersom Gustaf Norén och Björn Dixgård sjunger i mina öron så känns det ändå ganska ok.

Take my hand and close your pretty eyes

19-års partaj

Slutar jobbet om en timme. Då ska jag hem till morfar och vattna blommor, duscha och göra mig i ordning för Emmas 19-årsfest! (Grattis Emma!) Jag och Elise bestämde att vi kör nyktert ikväll, eftersom båda knaprar penicilin just nu. Jävla veklingar vi är.

För övrigt har det här varit en ganska seg dag. Höjdpunkten har varit stan-rundan med Elise (och självklart fika- och lunchrasterna med kusinen min). ´

Och för er som inte har fattat någonting än: Mando Diao är bäst.


Jag och Emma. Vi har släkt i Malung, och gillar messmör


känner mig så himla mysig just nu!

Tog med mig Fia ut till Harnäs och badade lite. Mitt i allt ringer en student från Lunds universitet. "Eftersom du har kommit in här, så tänkte vi att du kanske vill ha lite information, eller ställa frågor och så" Kändes som jag pratade med den där tjejen i en halvtimme. Fia pickade uttråkat på mig emellan åt. Stackars Fia. "Men bra initiativ det här med eftermiddagsdopp" tyckte hon i alla fall.
"Chill-listan" spelas på Spotify och jag på att laga mat! Idag (även till matlåda imorn) blir det kyckling, äggnudlar och sötsursås! Och efter maten ska jag titta på New Moon. Mys!

Min nya älsklingsmobil kom igår så äntligen är man tillfredsställd!

Dagens mysigaste musik:
The xx-VCR
Mumford & Sons-Winter Winds

(På tala om "winds" så blåste det ganska mycket uppe på taket idag, men jag var ju lika glad för de!)-->

twitter?

Jag har ritat en stor, tjock, ful säl som ligger på ett bord och stirrar på mig med ett falskt leende. Han har rosa ögonskugga, och jag har ganska tråkigt.

(Om det ska fortsätta såhär med tre värdelösa inlägg om dagen, borde jag seriöst börja fundera på att twittra istället)


I no speak americano

Haha, jag lånar pappas telefon nu på jobbet när han är på semester, och självklart är det just till den telefonen alla ringer. Nyss ringde en Engelsman.
-Hello. Do you speak english?
-Yes, I do.
-Blablablablabla blablabla..
-Öööh? Now I don't understand...

Inte så konstigt att man inte fick mvg i engelska B.

Det är ganska skönt att jobba här. Ingen stress, och både jag, Luis och Uffe knallar runt barfota här inne. Det ger en skön stämning faktiskt. Shit, vad hungrig jag är!

skisser för sommaren

Har precis varit på Hälsocentralen och fått en ny kur penicilin utskriven åt mig. Jippi, en ny halsfluss...

Men det är i alla fall inte lika farligt som sist, så jag klarar jobbet och fritid utan problem. Det som blir jobbigast är ju festandet 10 dagar framåt. "Ingen alkohol" säger doktorn. Vad ska man då göra på helgerna?!

Haha, nejdå. Jag är väl ingen alkis heller, det här kommer bli fint de, skönt att få bli av med halsontet som jag haft ända sedan 1:a juni!

Nu blire Kent!


Sandbankarna

Några timmar på Sandbankarna var inte helt fel nu i eftermiddag. Anne-marie och Jonas tog med mig ut dit. Det var svinkallt i vattnet, och långgrunt, men helt ok ändå!

Roligast var när en liten tjej kom fram och trodde det var hennes mamma som jag hade grävt ner i sanden, fast det var Jonas. Haha.

Nu blir det ännu en ensam-hemma-kväll. Och det firar jag med att göra matlåda tills imorgon, och gå och lägga mig tidigt!

Kanske är nåt bra på tv också...


andra halvlek

Jag lyckas dåligt med att sova ut och vila upp mig på helgerna, vilket får som resultat en uppgiven, trött Maria på jobbet veckan därpå. En ändring måste ske omgående! Men nu har jag bara hälften av jobbet kvar, vilket är fyra veckor små.

Idag är det ganska glesbefolkat på kontoret. Bara jag, Juis och Uffe är här, eftersom resten gått på semester.

Jag har i alla fall kusin vitamin kvar här. Det blir lunch med honom om 20 min!



Back to business!

och svetten målade Goyas schlagergolv

Helgen har varit ganska precis så som man vill att en sommarhelg ska vara. skön, med roligt innehåll. I lördags konfirmerade sig min kusin så vi drog till Täby över dagen, och sedan har jag varit med Johanna i ett dygn ungefär. Goya var hur kul som helst, och svettigt!
Idag har vi tagit igen oss lite från gårdagens partajande. Vi låg på Johannas brygga och bara mös i solen, så rodde vi lite båt under E4an.

Nu har jag fräschat till mig lite och ska snart cykla iväg till kusinerna där jag är bjuden på söndagsmiddag.

varning på stan

Ikväll blir det utgång, och eftersom Fia bangade så blir det bara jag och Johanna på förfest. Sitter och väntar på henne just i detta nu, sen kör vi! Länge sedan jag var ute på krogen, så ska bli spännande att se om moves'en sitter i fortfarande.

Snyggaste bilden på mig och Joahanna förra året på GC! Ikväll kör vi hårt! ;)

2010-07-16

Jag rog en enhjulingrunda runt kvarteret och upptäckte att vissa inte känner sig bekväma med enhjulingscyklister. Jag pratar om hundar. Först var det en som låg på en bakgård och morrade när jag gled förbi, och lite senare cyklade jag förbi en kille med en hund som stod i trädgården. Hundra meter senare hör jag "Neo! Neo! Kom tillbaka!" så jag vänder mig om och där kommer den lilla hunden. "Förlåt, han började morra när du cyklade förbi, jag vet inte varför". Det här kanske är en vetenskaplig upptäckt jag har gjort.

Hur som helst så är det ju helg nu. Det ska firas med grillning, och sen hälsinge ostkaka hos mamma!


tömning

Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar. Jag blir nostalgisk när jag lyssnar på Mando Diao - Ochrasy. Jag vill hem till min säng, ligga där och läsa Harry och vara nöjd med mina nya spegeldörrar till garderoben, eller kanske sova en stund på studsmattan. Bara slappa. Jag vill ha min nya mobil, och alla förlorade kontakter. Jag vill sluta drömma sjuka drömmar på nätterna. Inatt drömde jag att jag var kille, och tänkte som en kille. Det var ju en lättnad att vakna i kvinnlig kropp imorse, men jag drömde också att jag vann 17miljoner och tre Ipods på Peace&Love, så jag var skapligt arg på pappa när han väckte mig.

Var bara tvungen att rensa hjärnan lite.


sommarkväll

Ny dag, nya tag brukar jag försöka få in i skallen varje gång jag kommer till jobbet.

Igår kväll var mysig. Började med att Emma och Kevin kom och hämtade upp mig, så åkte vi och handla för att sedan bege oss vidare till Bettan i Bomhus. Grillning i kvällssolen blev det och senare Sommarkväll på torget med Kalle Moreus och Patrik Isaksson. Det var väl ingen höjdare med Orsa-rock direkt, men Kalle är ju söt på sitt sätt. Klotrund och pigg.

Efter sommarkväll tyckte vi att det vore trevligt med en uteservering, men det var tydligen fullt överallt så sista utvägen blev max (de har ju faktiskt också uteservering) och en Lyxshake. De är så himla goda. Pröva vettja!

...och nu sitter man här igen. I eftermiddag ska jag åka ut till OnOff och kirra ny mobil. Så alla ni som försökt nå mig under de senaste två veckorna, nu gör jag livet lite lättare för er!

stundens status

Humör: Dåligt. Jag drömde en bra dröm inatt och vart sur när jag vaknade. Dels för det, och för att pappa väckte mig en timme för sent. Sen kollade jag Antagningen nyss och upptäckte till min förskräckelse att jag bara var 15:e reserv på förstahandsvalet. Ilska.

Hunger: Alltid hungrig. Idag blir det lunch på Hedvigs trädgård.

Look: Dålig. Jag känner mig mest risig. Stressig frukost och påklädnad är inte bra för mig.

Musik: Kent. Men jag skär mig inte i alla fall.

Längtan: Vill ut i solen! Vill ut på krogen! Vill bada! Vill resa bort, långt bort!

Tanke: Måste blogga för Andrea tjatar att hon vill ha läsning. Var så god, Andrea!

Ilandsproblem: Har ingen passande bild till inlägget




sol & bad!

Det har varit ännu en mysig eftermiddag ute på Brämmen. Elise Och Fia hette sällskapet och såhär såg de ut ungefär:




värmebölja!

Matlåda om bara några minuter. Idag blir det chicken, ris och vattenmelon! Looking forward. Något annat jag ser mycket fram emot är eftermiddagens aktivitet. Jag, Fia och Elise ska åka ut till Brämmen och bara ha det skönt. Väntar på att någon av dem ska höra av sig på facebook och styra upp lite... tänk om de har glömt mig?

Förresten är den här hettan alldeles outhärdlig. Andrea bangade t.o.m. en fika på taket för hon tyckte det var för varmt! Själv satt jag och stekte där uppe nästan en hel timme.


Dagens fiasko. Andrea Sjölund.


kvällsdopp!

Jag kom hem från jobbet och hade bestämt mig för att åtminstone ta vara på en halvtimme av dagens solsken. Jag dog nästan. Det blir så sjukt varmt på mammas balkong så jag gick in och somnade i min säng, och drömde en mardröm såklart. Nu har jag flyttat till pappa. Det var lite omständigt den här gången. Kände mig som en back packer när jag cyklade emellan med alla 4 väskorna.

Ikväll blev det kvällsdopp i Sälgsjön. Träffade Linnea där också. Det måste varit minst 25 grader i vattnet!


Lillebror övningskörde till Sälgsjön, så jag intog baksätet.

Mando Diao gör min dag idag

I said "Hey girl have you seen that film
with those kids in New York in the eighties
Oh, you have - Well, can I watch it with you anyway"

@ work. Jag sitter och lyssnar på Mando och konstaterar hur sjukt bra och mysiga texter de har, och melodin gör det ju inte sämmre precis. Åh, jag vill tillbaka till Peace!


Gustaf Norén a la Dracula. Oh god!


Viva España

På cykel i jeansshorts och nytvättat hår tog jag mig hela vägen till Fias mamma i Sätra. Det gick så fort att jag var aldeles svettig och anfådd när jag kom fram, men Fia välkomnade mig ner i soffan i alla fall. Du är en bra vän Fia. Det var fotboll som gällde såklart, och egentligen hade man ju inte behövt se matchen eftersom bläckfisken Paul redan förutspått vinst till Spanien.

Nu sitter kubanen Luis här på jobbet och spelar Wavin flag på Spanska. När vi kom imorse skrek han "VIVA ESPAÑA!" och var hur lycklig som helst.

Grattis Spanien. Och grattis Luis, nu kan du vara lycklig ett tag.

sista orden för dagen

Idag har varit en bra dag. Jag är helnöjd. Imorn ska vi åka wakeboard och sånt. Ser fram emot att vakna.


Det är nog bara jag och Andrea som älskar Vampire Weekend på den här ön. Hur kan man inte gilla dom?

<-- min nya mysiga hoodtröja från cubus i Mora. Jag och Jonas fyndade likadana för halva priset.

Nu ska jag läsa ut Harry Potter, och sen somna lite...

På plats i mitt sommarparadis.

Idag har vi varit på Mora marknad och ätit sockervadd, shoppat lite i centrum och badat i Siljan såklart. Jag har även hunnit cykla 2 km på enhjulingen. Det var så skönt. Jag har ju inte tränat sedan i mars, så svettig blev jag ganska fort. Passade utmärkt med ett dopp i sjön efteråt. Nu sitter jag och inväntar middagen, som är abborre/sik uppfiskat med nät imorse.



Bild1: Jag och kusin-vitamin. 2: Jag vann båda gångerna vi spelade krocket igår, fast de andra hade tränat en hel vecka. 3: Jag tycker det ör kul att vara här! 4: Andrea tycker att myggplåster är en bra grej, så hon missbrukar dem.

längtan

Jag har jobbångest och jag har ont i magen sedan lunchen (bjöds även på fredagsfika idag). Andrea och Enis hade visst inga problem med maten idag. Jag äter nog för mycket, men det är ju svårt att låta bli när det är så gott. I eftermiddag beger vi oss till stugan. Åååh vad jag saknar stugan! Det kommer bli en helg i härligheten.

eftermiddag på brämmen

Äntligen har jag tagit mig ut till favoritsommarbadplatsen, Brämmen. Mamma tog med sig mig och jag tog med mig Fia. Det var så skönt, och fast solen gick i moln och klockan var närmare 7 så var det tillräckligt varmt för bikini och bad. Efter någon timme kom en häst och galloperade fram och tillbaka på strandkanten.

Länge sedan man träffade Fia också så det var en fin liten  bonus!



tråkigt

Loppan sa "blogga", och man måste ju lyda loppan, annars dör man.
För att inte bara skriva en rad i detta påtvingade inlägg så kan jag ju berätta om hur tråkigt jag har.

Jag har jättetråkigt.


Här hade jag inte tråkigt.

supporterkollegan

Så var man på plats igen @ work.
Igår missade jag och Johanna fotbollen, Spanien-Tyskland semifinalen, för vi kollade på Eragon istället. Men hur matchen slutade går ju inte att undgå i alla fall. För det första satt Peter och Ingela på övervåningen och gormade när det blev mål, och för det andra var Luis överlycklig imorse när jag anlände till jobbet. Som i trans hade jag tagit mig hit, och jag kan knappt komma ihåg hur, men när jag svängde förbi han arbetsplats för att vara trevlig och morsa, så hoppade han upp ur stolen och startade sitt segerjubel. Har märkt nu att han kör samma glädjeutrop varje gång någon ny kollega dyker upp. Det höjer stämningen lite här på jobbet tycker jag.

Nu måste jag jobba lite faktiskt..

död tid

Kul dag.
Jag har vikt en loppa och i den skrivit 16 bra saker jag kan göra när jag får tråkigt..
Jag har gillat och kommenterat allt på facebook som är värt att lägga märke till.
Jag har kollat igenom mina peace-bilder tusen gånger och blivit lycklig.
Jag har tittat på GINGERS DO HAVE SOULS!
Jag har smockat i mig cookies (innehållandes alldeles för mycket smör) som jag och Andrea bakade igår.
Jag har druckit tre glas vatten bara för att få springa iväg på toa flera gånger.
Jag har lekt med min nya loppa, och gjort allt han beordrat mig.

Också har jag ju tjänat en slant också.

Ikväll ska jag klippa gräs och träffa Johanna.


Men vad vill du, p3!?

I hallen. Radion spelar Robyn, Dancing on my own
Vid cykelstället. Radion spelar Vampire Weekend, Holiday
På cykeln. Radion spelar Jay-Z, Empire state of mine

Antingen är radion kär i mig, eller så vill han göra mig svartsjuk.

Bästa Vampire Weekend!

6 deear av kärlek, budskap & musik

tusentals tält, goa grannar, gitarr, ray bans, GD-gif-keps, 9 scener, Vampire Weekends sångare, urin-öl-svett-doft, dusch i hink, Tåbbe, Ola Salo, varm sommarkväll, skratt, Gustaf Norén i dracula-kappa, tappa rösten efter MIKA-falsetten, jeansshorts, varm öl, kebab med bröd, 42000 människor, baja maja, glädjetårar, solbränna, fylla, somna i soluppgång, kattmat, pommes, tvillingar, Jay-Z, promenader, skräp, Elise, Matilda, lasersvärd, handsprit, smuggling, tovigt hår, överaskningar, donken, Robyn i platå, leopardleggins, spöregn, lycka, 6 "deear" av kärlek, budskap & musik



Det här är nog min största bloggbildbomb hittills, men vad gör man inte för att förmedla lite extra glädje till läsarna?

det är det här som kallas verkligheten

Sitter på jobbet nu med en kopp kaffe och lyssnar på Vampire Weekend och Mando Diao. Jag är kär i sångaren i Vampire. Kan man vara sötare/snyggare? Nej. Håller för övrigt på att somna här. Fattar inte hur jag fortfarande kan sitta upprätt i stolen. Måste vara kaffets förtjänst...

Jag och Andrea har visst en hel del att catcha upp med efter årets största festival, så dagens fikapauser har låtit mest: "Såg du dom då? Asbra!", "Ja! men såg du dom? Du kan inte ha missat dom", "Fan att jag missa dom, hur kunde jag missa dom!? Men vet du vad som hände på campingen då? Det var typ en asskön snubbe som gjorde något helt sjukt!", "Haha, fan vad galet! Och vet du vad som hände när vi var där? ett gäng med konstiga typer kom och sa typ så och så!?" osv... det ena knasigare än det andra.

Det bästa just nu: Mando Diao (fast de är alltid bäst), Vampire Weekend (årets uppstickare)
Det sämsta just nu: Du som som vände min sovplats 180grader och snodde min handväska medan jag sov min oskyldiga skönhetssömn på en parkbänk!

Hoppsan, nu gick hela min avdelning. Blev man sist kvar då. Gud vad duktig jag känner mig!


reinkarnation

Kom hem för en timme sen kanske, slängde ut hela väskan på balkongen för den stinker, kastade mig själv i duschen, och stod där bra länge tills jag böjade känna mig levande och pånytt-född igen. Såhär fräsch har jag inte varit på allt för länge. Nu bestämde jag mig utan tvekan för att ta en tupplur. Finns många timmar att ta igen...

Peace and love i Borlänge har varit superkul! Jag har träffat så otroligt roliga människor och sett en massa bra artister, så det håller fortfarande måttet. Det ända minus jag kan ge denna heta festival pga den där jäveln som snodde min handväska naatten mellan fre-lör. Jag hatar dig ditt as och nu måste jag fixa en ny mobil...

Nu blir det powernap. Får se om jag vaknar framåt kvällen när jag blir hungrig. Är ensam hemma så får väl fixa middan själv, men har sett att det finns nudlar i skafferiet. Mer om Peace får komma senare. Lite bilder och sånt också kanske!

RSS 2.0