Sälen!

Nu har jag bosatt mig i Lindvallen, Sälen. Här ska jag stanna hela lovveckan.
Gårdagens återträff och utgång var mysig. Jag är så glad att jag åkte till Gran Canaria i sommras, annars hade jag nog aldrig träffat alla dessa underbara människor!

Jag är ganska trött nu. Resan hit tog ca:6 timmar inklusive stopp hos farfar, där jag för övrigt spöade Andréa i schack två gånger. Nu har vi tagit oss en kopp te, ätit upp en påse chips och gjort oss lagom trötta för att gå och sova. Jag måste bädda nu!

varför bloggar man?

Jag har precis skrivit klart ett tal som jag ska hålla i skolan imorgon. Det handlar om varför man bloggar. Jag ska bara resonera kring ämnet och kan ju därför flumma till det och inte riktigt komma fram till något. Passar mig perfekt. Idag har jag packat kläder och pjukker som ska med upp till Sälen. Pappa tar med sig packningen upp på fredag, själv åker jag på lördag (för jag vill ju inte missa återträffen!?). Sälen är destinationen och det ska bli så mysigt. Pingisrackerten har legat sedan nyår och väntat på mig där uppe. Jag ser fram emot skidåkningen och bastun! ..och vican såklart!


segt

Mina halsmandlar har svullit upp nu, skitont i halsen har jag och på gränsen till feber. Usch. Sen fattar jag inte varför jag gick upp såhär tidigt fö att åka till skolan halv 9 när jag egentligen börjar 11.10! Är lite smått irriterad på mig själv. Elise sitter i datasalen vägg i vägg. Jag har lovat att skjutsa ner henne med hissen sen. Haha, hissen och jag..

Lalala.. nu blir det en ny omgång spindelharpan!


That 50's show



-Åka hiss i skolan, kanske det skönaste som finns! ..eller?



Så här skulle nog jag, Jossan oh Fia se ut om vi levde på 50-talet.

Jag som inte ens gillar hockey

Sagt och gjort, jag snoozade bara en gång, sen var jag upp 10 över 6 imorse. Degade mig ut till tv-rummet och sjönk ner i soffan framför OS. Lätt värt de, för Sverige vann ju!

Nu har vi Samhällskunskap och jag ska skriva om skolmaten. Det är piss tråkigt, jag vill bara gå och käka.. skolmaten, som jag sitter här och dissar just nu.

I klassen skvallras det om vad som hände på klassfesten, vem som var bäst utklädd och vem som däckade var..


fler OS-medaljer till sverige!

OS var bättre igår. Då satt jag med Fia och Vican uppe på Fias rum och myste med ost och kex framför Hellners och Olssons superinsatser, efter en sallad och melodifestival. Jonsson och Olofsson-zidek har ju skutit bort sig nu redan i liggande..

Gulligast igår var Per Elofsson som inte kunde hålla tillbaka tårarna framför kameran. "Jag är otroligt varm i hjärtat", sa han och vände ryggen åt oss.

Idag har jag hurtat, gissa om jag är stolt? Jag och Jonas åkte 6 km i Hemlingby, och det gick bra trots knät! Äntligen har jag hittat en konditionskrävande träningsform som funkar för mig just nu, så nu jävlar blir det åka av!

Imorgon går jag upp klockan 6 för att kolla på hockey. Pappa och Marcus är sjukt förvånade.


Grattis Marcus Hellner och Johan Olsson!

NV3C utanför skolan..

Snyggt? Javisst!
Bekvämt? Glöm de!
Att festa iklädd endast silvertejp är kanske ingen hit. Men vissa gånger under kvällen hade jag svårt att veta om det var klädseln eller festen som var mest obekväm faktiskt. Temat var "S", och vi fick skåda figurer som stekare, skogshuggare, sjöman, skidåkare, snickare, snyggare Bob, spegelbilder m.m. Är lite besviken på att ingen tog på sig att samla ihop fem Spice Girls. Här kommer vimmelbilderna från denna galna kväll!





Afrikansk dans

Som en apa, nej en jätteapa, en gorilla. Ungefär så ser man ut när man dansar Afrikansk dans. Men det är väldigt kul faktiskt. Släpp alla spänningar, lev lite apa en timme!

Knät höll genom hela passet, det var först på stretchingen det kolapsade lite.

Det har snöat sedan jag vaknade imorse kl 10. Nu när man trodde att all snö skulle börja smälta, ja då kommer det ännu mer.




Fettisdagen



Framför Mtv- Disaster dates, room radiers, the Hills, the City. Här har ni mig! I väntan på OS halv 8. Idag är det ju fettisdagen också, så jag ska hem till mamma en sväng och käka en hemmagjord semla. Dem är great! Sen måste jag göra mina magövningar..

Dagen har för övrigt varit ganska lugn. Skolan och stan. Nu är jag klar med halva outfiten till fredag. Kommer bli super! Ganska spännande ska det bli att se hela klassen i en annan skepnad. Hoppas de är lika kreativa som jag, hehe..


nojja

Bara för att mitt mellanmål består av ett glas O'boy och cheese balls betyder inte det att jag har en dålig matvana. Jag äter faktiskt frukt ibland också!

Sådär, måste bara intala mig själv att det var okej att jag proppade i mig halva påsen när jag kom hem från skolan. Det känns säkert bättre ikväll när jag har gjort dagens styrketräningsdos.

Jag vill ut och springa i solen, sparka fotboll på strömvallen, svettas som en gris, få en jävla jobbig träningsverk och känna mig helnöjd. Men här sitter jag med knät, och tänker Hmm.. vad ska jag träna ikväll, mage?
Som grädden på moset visas Konstapel Wiggum extra mycket i det här Simpsons-avsnittet. Tjockis..


Happy Valentine's day

Vad passar bättre än en singelmysmiddag på alla hjärtans dag? Jag längtar efter er tjejer! (ni vet vilka ni är..)

Mamma gav mig en liten påse geléhjärtan och ett presentkort på sf imorse. Jag blev överlycklig. Nu ska jag strax plocka upp Fanny för vi tänkte åka en sväng ner på S-vallen och titta på fotboll. Och Gud vad jag saknar fotbollsträningarna!

- Säger man verkligen "Glad alla hjärtans dag"? Eller hur gör man?


slappdagen

Igår satt vi som klistrade framför tv:n, och Manboy. Vi konstaterade att Molly Sandén har gjort ett mycket bra val, och var själva ganska avundsjuka..

Emma fattade inte kvällens dresscode som för mig och Amanda var ljusblå skjorta från gina, vitt linne och svarta tights.

Lite senare kollade vi på The Hangover, så nu har jag äntligen sett den! Tidigare på dagen hade jag kollat Avatar (i kass kvalité) så två bra filmer på en dag klämde jag. Dock fattar jag inte riktigt hur alla kan säga att baksmällan var så hysteriskt kul. Den var kul. Men inte hysteriskt..



singel, bara fördelar?

Nu tar jag helg igen! Tjohoo!
Ikväll är det dags för första studentfesten på Nynäsgården, and I will be there!

Hela klassen är dessutom hypertaggade till klassfesten nästa helg, och vi har kommit överrens om tema "S", och jag har redan skissat ihop en finfin plan. Men tänker inte avslöja något än..

På p3 sänds Kitty, som diskuterar med lyssnarna, vad som är det bästa med att vara singel. Jag lyssnar och njuter av min frihet. "Geniala" saker som tagits upp är bland annat: "Man behöver bara raka benen på lördagar innan utgång, då chansen är störst att man får ligga", "Man har badrummet för sig själv på morgonen", "Man kan resa vart man vill, utan att behöva släpa med sig någon", "Man har bättre koll på sin ekonomi" "Man får se ut som man vill, klä sig som man vill, ha vilken frisyr man vill, utan invändningar från en partner", "Man kan ägna all sin lediga tid spela alla de nyasta tv-spelen utan att få dåligt samvete", "Man får glufsa i sig en hel chokladkaka själv utan dåligt samvete", "Man kan ägna sig åt sig själv helt enkelt!"


Sexy Bitch!

plagg & persienner

Har REA-fyndat omedvetet idag, och är därför ganska nöjd. Jag brukar hata rea, men den här gången var det ett riktigt kap. Jag köpte en tunika på vero moda som jag trodde skulle kosta 299, men bara kostade 90 spänn. Så då hade jag råd med en kavaj från gina som jag längtat efter också! Snacka om lycka. Efter turen i stan åkte jag och vican hem till henne och skönk ner i hennes säng med passionsfrukt och kiwi framför Dirty Dancing på tv4 film. Mys!


..jag har ganska många grannar. Synd att man inte känner någon av dem. Gubben mitt emot känner nog mig i alla fall, eftersom han har en jättekikare på balkongen.. tur att vi har persienner!

solen värmer i allt lagg

400 datasalen, här sitter jag igen. Med jonas en dator bort. Han har ett par väldigt spejsade hörlurar på sig måste jag tillägga.

Vi som blev klara med provet lite tidigare än alla andra har nu suttit här en stund och förbannat oss på det sega facebook och spotify som laggar. Jag blir på lite dåligt humör nu när jag har spotify premium en månad och ändå tvingas lyssna på youtube för att slippa avbrott var 15e sekund!

Men solen värmet mitt brustna hjärta i det här fallet faktiskt. Det är så fint ute nu, snön bara ligger och glittrar på marken, och jag hade verkligen kunnat cykla till skolan idag. Men nu har man ju månadskort och måste liksom utnyttja det till max! Kanske en härlig vinterpromenad med vican efter skolan..

Nu ska vi ha fysik, pöss!

mellisuppdatering

Haha! Kelso.. Jag älskar That 70's show, om ni inte visste det redan. Jag tror jag kan se avsnitten hur många gånger som helst. Tröttnar liksom aldrig.

Igår snöade det en decimeter. När jag gick utanför dörren imorse hade plogbilen plogat ner min cykel i diket och toppat med en snöhög ovanpå. Jag tog bussen.

Är ganska irriterad på att jag fått operationstid den vecka jag sa att jag inte ville. Så nu blir det till att flytta fram den till efter sportlovet. Men jag haltar på..

Imorgon har vi samhällsprov om massmedia, så känner att jag måste börja plugga nu!


Smoothie - Frysta blåbär, banan & mjölk, smarrigt mellis!

skjortan

En hyllning till det perfekta plagget! Skjortan.
Varför?
-Varför inte?

-Fast plagget har sina måsten för att kallas just "skjorta" så kan de se så olika ut.
-De passar både killar och tjejer.
-De är bra i många tillfällen. En jeansskjorta eller morfars gamla i skolan, på stan, vart som helst. En mysig oversize hemma i soffan framför teven. Jag älskar skjortor och införskaffar mig därför fler och fler.


Randig direkt från morfars garderob, Jeans från Gina Tricot.

Nu är det läggdags för min del. Imorn är det ju favvodagen, onsdag. Teater och (handikapp?)idrott väntar, men först en god natts sömn, hoppas på bra drömmar. Det behövs ibland!

time after time

Ny vecka nya tag. Tiden bara glider förbi, och jag står liksom brevid och tittar på, fattar ingenting! Haha. Snart går man väl runt hängandes på rullator eller nåt! AAAH!?

Family Guy nu eller?


kort & gott

Alicia Keys är bäst! Jag älskar framför allt Try sleeping with a broken heart.
Datasalen på 400, ganska soft faktiskt. Jag och Jonas slutar ju halv 12 på måndagar, då är det lätt att man hamnar här. Dock är mitt tangentbord cp, så jag tänker inte skriva mer än såhär!




Hissar och dissar

Justin Timberlakes verision av Hallelujah - DISS, varför göra ännu en tolkning av denna låt, den var ju bra redan i Shrek.

Nya SOLO i Gävle - HISS, Bra utrymmen, fint, premiären lockade många besökare, får se om det håller i sig!

"Mingeltjejerna" på Solo - DISS, Var de strippor!? De fick i alla fall ingen uppmärksamhet. Tyckte nästan synd om dem ett tag!

Melodifestivalen - DISS, inte för att jag tittade. Men nu imorse hann jag se lite av reprisen. Töntiga programledare och Ola som bara kan en rörelse på scenen. Det ända han kunde göra för att charma publiken var att peka in i kameran. Tänk på det när ni ser hans framträdande

Söndagar - HISS, De behövs nog. Även om de kan vara sjukt tråkiga, som nu, så är de ändå slappa och sköna. Man kan ta sig tid till sånt man annars inte hinner, bara njuta av livet eller filosofera lite. En lugn dag är väldigt bra inför en ny dryg skolvecka också!



Haha, fick höra igår att jag var lik Elin Kling. Jag vet inte jag.. Vad tycker ni?

tack mobiltelefoner, för att ni finns!

Har ni tänkt på hur strandsatt man blir utan mobil? Igår sattes jag på prov. Jag skulle precis gå på bussen för att åka till Emmas kille på förfest. Jag hinner skicka iväg ett sms till Emma: "Jag kliver på bussen nu, ska jag gå av vid rådhuset?" Sen dör telefonjäveln! Jag hinner inte springa upp i lägenheten och ladda den i några sekunder för bussen anländer snart. Jag kliver på och har lite smått panik. Hittar jag dit? Jag kliver av bussen och börjar gå. Det var längre än jag hade för mig, men efter 5 minuters promenad (haltande) börjar jag känna igen mig, och hittar porten, som är låst såklart. Här behövs portkåd. En Kvinna med barnvagn går förbi och jag frågar ängsligt om jag kan få låna hennes telefon. Yes, hon var schysst. Men jag kan ju inte emmas, eller amandas nr i huvudet. Det första numret som ploppar upp i huvudet är Elise hem. Där svarar hennes pappa och menar att Elise inte är hemma. "Nehe, men kan du ringa till Elises mobil och be henne ringa emma och säga att hon ska komma ner och öppna dörren åt mig?"

Jag är i alla fall positiv till nya SOLO. Var hela stan där igår eller? Känns kul att folk ger det en chans, men det kan ju berott på att det var gratis inträde. Jag fick in känslan av en konsert när jag stod där och slappnade av i kön utan att vicka åt något håll. Det är en ganska skön känsla, att bara kunna stå, för man vet att ingen kan göra något drastiskt så man ramlar omkull. Nu känner sig Hang Loose hotade och stänger ner.

Digilistan gör mig sällskap denna morgon. Och jag är fruktansvärt arg för jag har tydligen tappat bort mitt hårstylingpuder inatt.


Bettan och Emma på mysig förfest hos Kevin



Nu blir det en lugn dag! Kanske sätter i en rulle och har lite filmmys för mig själv. Men först måste jag läsa boken på spanska (nobelpristagare!)

misty mountains

Helt hysteriskt. Det blev spelkväll igår. Emmas spel var ett av det knasigaste spelen jag spelat. Ni som spelat "Helt hysteriskt" vet nog.. Efter ett tag blir det verkligen helt hysteriskt. Amanda sitter med fingrarna i munnen konstant, Alla låtsas trumma när de har något attt säga, håller smtidigt upp vänster hand i luften och avslutar varje mening med ett kukeliku! Den som sitter till vänster om en person som säger något reser sig upp, och Stina säger Muuu! varje gång någon försöker gissa rätt ord. Alla negerbollar gick åt utom en. Den ska jag ta till fika idag.

Det har varit en lugn morgon. Lång dusch, god frukost, So you think you can dance på teve, och nu sitter jag med beslutsångest över vilket nagellack jag ska ha idag. Kan ses som ett ilandsproblem, ja, men det känns faktiskt lite småviktigt. Det svåra är att matcha kvällens outfit när jag inte vet än hur den kommer se ut..

Den skönaste låten just nu är Misty mountains med Mando diao, måste lyssna på den nu..


NV3C har svenska

Ännu en skolvecka passerar och här sitter man i datasalen på 400 igen. Har precis skrivit klart/ut en argumenterande text om solarium. Jag sitter helt isolerad i mina hörlurar och kan bara uppfatta med synen vad som händer i rummet. Mölsä springer runt och förklarar självklarheter för klassen, Jocke slår huvudet i bänken av trötthet här brevid. Han är oftast trött.

Är faktiskt inte så trött efter gårdagskvällen, då vi var på Old Saints några stycken. Vi kom dit när det var ganska mycket folk. Medelålders gubbar som satt och tittade på hockeymatch. Jag höll på att få hjärtstopp när brynäs gjorde mål. Matchen slutade 3-3 har jag för mig (är inte ett dugg hockeyintresserad) och då gick alla gubbar hem. Kvar satt vi ensamma i ett hörn och mös en stund.

Ikväll ser det ut att bli någon typ av spelkväll med tjejerna. Hoppas på rappa kalja, som numera är mitt favvospel!

Thaibox á la Asshunter

Nu har jag åtminstone börjat tänka på vad jag ska göra med mitt liv efter gymnasiet. Jag ska nog först resa, jobba och ha kul, sen ta tag i det tråkiga, viktiga plugget. Då får jag nåt extra år att tänka vad jag vill utbilda mig till, eftersom jag inte alls vet det än.

Onsdagar i mitt hjärta säger jag bara. Ingen teoretisk äcklig lektion. Bara flummig teater och idrott. Love it! På schemat stod MMA Thaiboxning. Det var Ass hunter, Dario som hade elevledd lektion. Oturligt nog kunde jag ännu en gång inte vara med, utan satt på sidan och kollade på och gjorde lite rastlösa situps.


Koller boller och Ella bella knockade motståndet..

Heja Kristoffer ikväll!

Nu är man bra poppis i skolan va! Hisskortet är avgudat bland alla som vanligtvis traskar upp och ner i alla Vasas trappor. Därav är jag också avgudad nu, eftersom jag äger ett. Nackdelar finns också med hisskort, jag kommer bli lat, tjock och tappa alla benmuskler. Sakib och jag haltar ungefär lika nu. När vi gick brevid varandra idag kan jag tänka mig hur kul det måste sett ut. Men jag går fortfarande snabbare än honom, det erkände han själv.

Ikväll gäller det! PARADISE HOTEL-FINAL! Heja Kristoffer! Han har spelat spelet bäst och är absolut den värdigaste vinnaren!


dreamer

Top tre snyggaste skådisar:
1. Heath Ledger
2. Robert Pattinson
3. Achton Kutcher

Synd för mig att den ena är död, den andra för upptagen och den tredje gift. Jag är alltså väldigt olyckligt kär..
Igår myste jag och Vican med ett fat negerbollar och Alot like love, med Kutcher, nere i källaren. Tidigare under dagen hade jag gråtit till Spårlöst, och därmed insett hur känslig jag faktiskt är. Jag snyftar oftast till tv. Kommer ihåg att jag grät flera gånger första gången jag såg 50 first dates, (som är en komedi!?). Och hur många gånger har jag inte gråtit floder i slutet av Titanic. Skulle kunna vara mina tårar som Jack drunknar i..



RSS 2.0