blå

Attans. Tvättstugan upptagen --> handtvätt i badkaret. Funkar ju det med. Idag har vi haft ännu en lekkväll, det var återigen väldigt roligt, och M-pire var ju såklart bäst på brännbollen. Lite fusk är tydligen tillåtet för dem. Man får spela lite hur som helst om man är samurajer från Japan.

Imorgon är det Nollans phest för phaddern, och det ska bli roligt. Faddrarna säger i alla fall att det kommer bli det, så jag litar väl på dem. Eftersläppet är senare på Kårallen Ganska sjukt att festa i skolan, men riktigt kul också!

Nu har jag för första gången på ett långt tag fått några minuter över till manikyr. Synd att man inte har någon nagelsax. Sitter och filar som en galning istället.


-Här är det ingen som tjatar på att jag måste städa och bädda sängen hela tiden, men fan vad man saknar livet i lyx där hemma, all god mat och alla goa vänner!

Kommentarer
Postat av: emma

fan va kul du verkar ja gummsi! :D ja kan komma o tjata lite om städnmign o sånt sen om de känns bvättre;)

2010-08-24 @ 10:19:58
Postat av: joäna

haha, tvättstugekriget är nog ett av de mest omtalande och frustrerande i-landsproblemen! badkaret är en savior. Handfatet är en nödlösning. Men herrejisses vad ni kör hårt där nere, hur lång är egentligen nollningen? har ni haft några lektioner över huvudtaget? :o

2010-08-24 @ 22:41:38
URL: http://uujs.blogspot.com/
Postat av: Maria

Nollningen (eller Nolle-p som det ju kallas) håller på hela danna vecka också. Sen om ca två veckor blir vi förhoppningsvis uppgraderade till ettor.



Emma, du får gärna komma och städa ;)

2010-08-25 @ 20:16:34
URL: http://marybond.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0